Det är lite smått förvirrande


För det är så delade känslor. Så bra, så hemskt, så kul, så förbannat trist, så mysigt, så ensamt, så trevligt, så vackert, så vidrigt, så energigivande, så nytt och fräscht, så äckligt, ja, det är allt och ingenting och jag önskar jag kunde jag kunde stanna för alltid och jag önskar jag kunde telepatera mig hem.

Jag önskar jag kunde vara så klok att jag inte tänkte. Att jag bara var. Inte kände efter. För så fort jag gör det kommer osäkerheten. Är det rätt? Var det fel?

Skitsamma egentligen, jag kommer att somna här i natt och jag kommer att vara kvar när jag vaknar imorgonbitti. Och jag kommer att lägga mig att sova här imorgonkväll med.Jag bara önskar att träningen kommer att gå bra. Körde rygg igår och det blev ett bra pass. Idag blev det en 45min lunchpromenad och efter jobbet 40 min löpning, mitt gym är nämligen stängt på söndagar. Men veckan vet jag inte hur jag ska lägga upp, jag har ju fått så kassa jobbtider. Men men, det ordnar sig. Det gör det ju alltid, det bara är så annorlunda på nåt sätt,..


Dag nr 3


..och Dag nr 1 på jobbet där jag skuttade in klockan 9 imorse med all världens energi och en stor portion arbetsglädje. Två helkroppsmassager och en frukost, tre timmar senare, var jag så less att jag kan spy på det. Hade det inte varit för de underbara tjejerna jag jobbar med, och livet utanför jobbet hade jag inte tvekat en sekund på att satt mig på första bästa flyg hem om en sådan möjlighet fanns.

Förstå mig rätt, det är egentligen inget fel på mitt jobb, jag är bara trött på det. Att massera på löpande band är inte min grej, jag vill utvecklas, få använda mina kunskaper, tänka till, utvärdera, följa upp. Inte säga "tack och hej, vi ses aldrig mer" till mina kunder. Nej, det är inte mitt sätt att arbeta.

Men men, två månader ska jag fixa. Min nya sambo är en rolig filur, jag har Mr Praktikant J inom nära avstånd och hoppas få ett besök av en trevlig liten B1 inom den närmsta framtiden.. :)

Har lunch nu och pga av det dumma schemat har jag haft en lång sådan, så det blev 45min promenad innan lunchen, som för övrigt inte borde få kallas lunch, jag fick nämligen ingen mat. (Någon som blev förvånad??) Tjata på dem om mat gör jag inte fler gånger, det fick jag nog av under min förra vistelse. Förhoppningsvis fattar de snart att Pollito är tillbaka, men om inte lär jag iaf hinna äta upp mitt alldeles för stora förråd av proteinpulver.. ;)

Jag orkar helt enkelt inte klaga, Life might be hard, but I´m harder ;)

En jäkligt snabb


..uppdatering från ett varmt och soligt Grand Canaria. Kom fram igårkväll vid 22-tiden och möttes upp av min nya sambo. Mycket trevlig tös, tror det blir toppen, trots jag självklart kommer att sakna älskade kamelen som nu lämnat mig och åkt hem till Sverige igen.

Huset såg ut som vanligt, möjligen något renare. Min säng var skön, men fuktig och jag hatar det, men jag sov helt okej och när jag vaknade var det så självklart att vara här. Som att min vistelse hemma bara varit en dröm. Ändå var jag tvungen att gråta en skvätt imorse, men inte av egentlig sorg, utan lite saknad, lite lycka, lite lättnad, ja lite av varje helt enkelt.

Började dagen med en promenad till Puerto Rico med Pernille, kollade läget lite o sen tog vi bussen hem. Sedan kom Johan och det var så kul att ses igen. Låg vid poolen och bara snackade skit, gick och åt en god lunch och sen åkte vi tillsammans till gymmet och körde ett grymt pass. När jag kom hem blev det en snabb dusch och sen drog jag och tjejerna iväg till restaurangen Guantanamo där vi ätit aioli, räkcocktail, och flamberade jordgubbar med glass. :) Så fullt ös hela dagen, men ändå ingen stress, varit lugnt och skönt och helt underbart.

Imorgon ska jag dock tillbaka til jobbet. Känns sådär. Blir säkert bra, men egentligen känner jag mig rätt klar på den biten. Dessutom har våra scheman ändrats så vi nu jobbar delade turen, börjar tidigt, har en längre lunch på dagen o sen jobbar till stängning eller iaf sent. Helt värdelöst för min del som har gymmet en bit bort, kommer bli sjukt sena kvällar, men det får väl bli så helt enkelt, jag tänker inte låta nåt förstöra mitt mission ;) Gymmet är ju det absolut bästa jag har här, det jag längtar efter hela dagarna, så om det ska bli sena kvällar, ja då får det bli det.

Mitt internet fungerar inte, igen,. Haha, jäkla skit internet. Så sitter på hotellet nu och är trött, så det får räcka såhär. Men nu vet ni iaf att jag är framme okej, allt är bra och jag tror jag kommer överleva dessa två månader som är kvar. :)

Skriv gärna en rad och berätta hur ni har det där hemma, varenda ord blir värdefullt härifrån <3

Var såklart tvungen..


..att dra en sista löprunda innan jag drar, så jag orkar sitta still hela resan sen.. 6,5km i rätt bra hastighet direkt efter morgonkaffet o proteinet ;) Och jag njöt av kylan, för nästa löptur kommer att bli i en 25-30 grader varmare temperatur,..

Nej nej, nu har jag duschat, filat fötterna, tvättat håret o gjort inpackning, ätit frukost och ska snart ta mig en ny omgång kaffe, göra mig iordning, och sen, ja just det, sen ska jag väl ta och packa klart också. :-P Ska dra om en dryg timme, kommer flyga från Norrköping den här gången, jätteskönt att slippa ta sig till Arlanda. :) Så är jag framme vid 21.30 ikväll :)

Ha det så bra nu, så hörs vi från värmen sen ;)

Imorgon bär det av..


..igen. Och jag har packat och städat och handlat och fixat. Förutom alla piller och pulver som fyller mina väskor så köpte jag mig även lite matsäck till resan, vill ju inte riskera att sitta hungrig.. ;)




Sista passet på mitt älskade gym blev biceps/triceps. Mitt schema säger biceps torsdagar o triceps fredagar, men eftersom morgondagen kommer att spenderas till största del sittandes på röven i bil, flyg och återigen bil, så supersetade jag dem båda idag :) Gillar inte att göra så, men hellre det än att hoppa ett pass och det gick bra :) Bea tig sig hit för att vara med på ett pass och en lunch, så hon fick fota så Elin kunde passa ;)











Tack som tusan båda två ;)

Ja, imorgon bär det alltså av, tillbaka till mitt lilla hus och jobb på Grand Canaria. Tillbaka till vännerna, och tillbaka till gymmet (!!! :-D) Har haft superfina veckor hemma, och skulle vilja stanna, men jag har lite kvar att göra där borta. Jag är absolut inte klar där. Jag måste dit en sväng till. Så, nu kör jag två månader, och kommer hem igen när snön har smält och träden fått knoppar :) sisådär till Valborg eller något :)

Äntligen!


Fick jag ge Elin hennes tröja och vi kunde få svettas lite i dem :) Dem är så sjukt snygga, och se så glad Elin blev ;-P






Och för dem som inte har en grym syn så lyder texten på framsidan Tränar man, får man ligga vilket vi råkade komma på var ett klockrent budskap, haha ;-D Och på baksidan står det Elin vs Lisah och en snygg bild där vi kör parträning :)

Jag och Elin har nämligen ett big mission på gång. Vi ska mötas på samma målvikt. Frågan är bara vem som hinner dit först. Jag ska väga mig imorn och jag tror jag gått upp en del, det känns iaf så :)

Idag var det iaf ben och tokfokus på tekniken, så när jag inte körde själv så stod jag och gapade på min kära vän, sympatilyfte med henne, eller bara allmänt var ivägen.. ;)














Idag gjorde jag ett bra exempel på hur viktigt det är att ha med den mentala fokusen. För två veckor sen höjde jag benpressen till 170kg. Förra veckan till 180kg och det gick utan problem. Därför hade jag bestämt mig för att klara 200kg nu innan jag drar. Jag är alltid rätt trött när vi ska köra i benpressen, eftersom vi kör knäböj, frontar och utfall innan, men jag skulle iaf fixa det.
Satte den först på 180 och det gick åt helvete. Körde 2 reps. :-S Då blev jag förbannad. Så jag laddade mentalt, drog på musiken på högsta volym, fokuserade och såg mig ta de (förlåt mitt ordval, men) jävla 200 kilona. Så satte jag mig tillbaka och hörde rösten i huvudet som säger att När du lyfter, så lyfter du bara och tjipp tjopp så blev det en 6a på 200kg :-D

Sedan har jag spenderat resten av dagen med att flyttstäda ur lägenheten. Igen. Och det är konstigt, jag har aldrig i mitt liv längtat hem så mycket som nu, och jag har inte ens åkt än :-|

Är i lambohov nu hos mamma och ska sova de sista två nätterna här. Känns skönt att bara vara på ett ställe, och veta att det är klart där borta. Och det kommer att bli bra, det blir säkert bra så fort jag kommer dit. Kanske redan när jag sätter mig på planet. Det blir ju inte ens lång tid nu, drygt två månader, sen är jag hemma igen. Så jag ska försöka att bara ta vara på upplevelsen :)

Ta vara på den, precis som jag tar vara på den vackra sköna underbart kalla snön och vintern som ni får fortsätta njuta av här hemma ett tag till ;)











Ja, det där var mitt tack för denna vinter, men nu checkar jag ut-kollage. Man kan ha mycket kul med en kamera. Eller, vad säger du, Elin..? ;-P

Vill bara säga tack


..till er goa underbara som läser min blogg, kommenterar, uppmuntrar och gör det värt att skriva. Själva tanken med bloggen från början var ju bara som en "resedagbok" för er här hemma att kunna följa mig under säsongen på GC, men som ni märker har det ju blivit träningen som hamnat i fokus. :)

Träningen går bra nu och det gör den vare sig jag har folk som peppar mig eller inte. Faktiskt kan en sån sak som att stöta på en person som har en allmänt negativ inställning också ge en otrolig pepp. Tränar gör jag för min egen skull, för mina egna resultat och jag har ingen tanke på att tävla med någon annan än just mig själv. Men ibland tänker jag att det är onödig tid att sitta och blogga, tänker att min lilla struntblogg ju ändå bara är som en droppe i havet bland allt bra som finns att läsa. Dem som lägger ner massor med tid på välformulerade inlägg, har snyggt redigerade bilder, en estetiskt designad layout osv. Jämfört med dem är ju detta rena skräpet. Men det är då man blir så glad av en kommentar. Egentligen vare sig den är positiv eller negativ, men bara som ett kvitto på att någon läser, någon reflekterar och någon bryr sig. Det är en rätt cool känsla. Så varsågoda att komma med er åsikt, kritik tas tacksamt emot. :)

Massa kärlek till er och var rädda om varandra <3

Usch och fy


..för den dumma klockan nu. Det verkar som den inte bryr sig ett dugg om att jag bett den sakta ner lite >:-/ Jag vill ha lite mer tid hemma :'-(

Dagen idag började med en promenad runt ån med Bästis. Har varit alldeles för dåliga på att ses. Sen har jag tvättat och fixat lite hemma, och nu ska jag traska bort till gymmet för ett pass bröst och framsida axlar. Ska dock inte lite lättare i bänken. Dumt att gå på för hårt nu när axeln är bättre.. Blir nog inga bilder, för Elin jobbar. Och jag ska ge en ny passare chansen, vi får se hur de går ;)

Den där ryggen..


..den tar sig definitivt. :) Nu blir det väl inga gymbilder på sådär en två månader, så tänkte försöka ha paparazzi med mig iaf denna vecka. :)







Och jo, jag tog mina 80kg som jag tänkt mig idag. Behöver jag säga att det var tungt, eller talar bilderna för sig själva..? ;-P





Hahaha, men den bjuder jag på. Jag är inte på gymmet för att se snygg ut. Hördes gjorde jag också. Tur jag har lurar så jag slipper höra mig själv. ;)

Sen blev det en lunch på Hälsofreak med goa Linda <3, ett par ärenden på stan, sen skulle jag bara hämta min väska på gymmet, men blev så sugen på att köra lite, så det blev faktiskt ett kort men gott pass nr 2, bestående av 20 min cardio o 20 min mage. Sen en promenad hem :)

Planen är


..80kg i marken idag. Eller, i luften ska det kanske heta? ;) Ska iaf köra mina marklyft på 80. För idag är det dags för ryyyyyyygg. Fan vad jag älskar det. :-D

Sen blir det lunch o fika och mys med såna där trevliga filurer som kallas för vänner <3

Fyra dagar


4 dagar. Fyra dagar. Vad gör man på fyra dagar? Man hinner inte allting, så kanske bätre att göra ingenting? Det kanske är precis det jag vill. Bara vara.

Jag vet att det blir bra, när jag väl är där. Jag gör det bra. Det bästa av det. Men just nu vill jag inte. Jag är bara så trött och jag vill bara ingenting. Verkligen ingenting alls.

Men jag har fyra dagar kvar, sen checkar jag ut och sätter mig på planet igen..


Sambo igen.. <3


..och med världens bästa sådan. Detta mina vänner, är Rasmus :-D



Jag var och hämtade honom i förrgår och han är hur underbar som helst. Ikväll är han lite galen, för han har just lärt sig att det finns en liv utanför buren och kutar runt här som en tok, men annars är han världens mysigaste och vi har gosat i soffan i en över en timme. :-D Kan man annat än älska detta lilla troll??!




För övrigt har jag bara inte känt för att blogga. Ja g kommer att åka tillbaka till GC snart och känslorna är blandade. Så har jag jobbat några dagar, igår till 15, sen instruktion på gymmet på kvällen och idag delad tur, först 7.30-13 och sen 16-21, så knappt hunnit något annat. Imorn ska jag jobba till 13, men sen får det räcka. Förr kunde jag köra hur mycket som helst, nu pallar jag det inte. Jag har väl blivit vek. Eller gammal. Eller lat. Vet inte, och vet inte vilket jag föredrar heller :-/ Hur som helst, jag kör imorgon, men sen vill jag bara vara ett par dagar, för sen försvinner jag ett tag igen..

Tänkvärt


Om vi inte hade några begränsningar, skulle vi inte lära oss
hur vi tar oss förbi dem, och därmed aldrig utvecklas


Bicepspass


..en lunch på stan och så lite påfyllning av kosttillskotts-förrådet. Och plötsligt insåg jag var mina pengar tar vägen . . .







Nöjd


..med benpasset idag. Elin hon är grym, helsike vad hon kör nu! Är så jäkla stolt! :-D När jag kom stod hon redan och knäböjde och hade både värmt upp och kört några övningar. Alla tummar upp för den bruden, hon kommer fixa det här galant!

Personligen har jag lite av en Slå mina person bästa-vecka denna vecka, så höjt nån eller några övningar på varje pass. Idag blev det 10kg plus på utfallen, 10kg i benpressen och 10kg på frontarna. Dessutom la jag in två övningar för hamstrings och en för vaderna, så nu börjar mitt benpass bli komplett och ordentligt bra. :)

En väl godkänd 10a på 180 i benpressen :)

 

Nu funderar jag dock på vad jag ska lyckas åstadkomma i morgon, för imorn är det biceps och där höjde jag alla vikter när jag körde med Mr Å för två veckor sen och klarade dem precis förra veckan. Men,.. nåt fixar jag. ;)

 

Förövrigt så fryser jag. Men,.. det blir nog inte så länge till. För min intuition, som det så fint heter, talar om för mig att min väg snart tar mig tillbaka till värmen. Nån vecka kanske..?

Kärlek


..lite här och var <3 Alla sätt är bra har jag hört.. ;)




Det blev en oopsie till mamma och ett frukostbröd till syster :) Och hade du varit här B1, då hade du fått en hjärt-fit-pannkaka ;-D

Nu ska det bli benpass på gymmet med en jäkla fokus på röv. Imorn ska det vara pingvinwalken som hägrar ;-)

Träningen idag


..är jag nöjd med som fan. Delade det på två pass, så körde snabb löpning 5km och 20min mage på fm, sen en snabb promenad hem, sen bröst och framsida axlar efter massagen :) Och det gick bra, båda passen.

Hade en bra passare idag så lasta 50kg i bänken. Blev inga många reps, men jag tog det iaf. Och det gjorde inte ont. Såå, nästa vecka tänkte jag testa ta min vikt.. Och fixar jag det, då jäklar är nöjd. :) tillfälligt iaf :-P


Men nu har jag ångest. Inte för nåt som har med träningen, kroppen eller kosten att göra, utan en ångest som bara vill äta mig litegrann. Och jag hatar den, för jag mår så bra nu. Men jag bad faktiskt om det, det gjorde jag, så jag får skylla mig själv.

Utan kläder


..ser jag lite halvt misshandlad ut för det mesta nu för tiden,.. :-P Det är dessa vackra blåmärken som gör det. På måndagar skaffar jag mig blåa knän när jag kör rygg och stången i marklyften är så förbannat tung och jag har den så nära mig att knäna får sig en liten smäll i varje sänkning. Det är inte hårt, men tillräckligt för att få fina märken. Sen är det tisdag och då får jag fina små misshandlensmärken på underarmarna när jag kör bröst i cabeln. Dock inte lika illa som förut, eftersom jag bytt handtag, men fortfarande så det skulle kunna tas som om jag har en mindre snäll pojkvän eller något. :-P Sedan onsdag och då är det axlarnas tur att bli ömma och vackert blå. Då är det stången i frontarna som är boven. Den är en oskön en, och ibland hoppar jag den, för jag får nästan mer ont på axlarna än vad jag känner i låren.


Torsdag och fredag är dock blåmärksfria dagar, då jag kör biceps, axlar o triceps. :) och no pain no gain, eller hur är det? haha :-P

Igår var det iaf rygg och det gick bra. Jag körde på Gymbolaget med Johan. Började med marklyft och det gick kanon. Höjde med tio förra veckan och tyckte det var tungt, men igår körde jag 3 enkla 8or på samma vikt utan problem, så nästa vecka höjer jag 10kg till ;-D
Dock var länden rätt trött efteråt och sänkte mig lite i resten av passet, men ändå okej. Johan är bra. Han sa att det var ett jäkla gnäll på mig, men saken är den, att jag måste få gnälla lite och hata honom lite, för då går det så mycket bättre ;) Token tvingade mig ju att köra chins, vilket jag ju nyss lärt mig, och fuskare som jag är kör jag helst bara med smalt grepp så jag kan dra upp mig med biceps, men icke, igår var det brett grepp och fyra set. Fiifaan, jag ville hänga upp honom i fötterna.

Idag ska det blir bröst och mage, men först en morgonpromenad och sedan en massage :)

Jo, just det, jag vägde mig igår. 56,5 kilo :-D Men det var med kläder på och direkt efter maten, så troligen står jag ungefär fortfarande på 54,.. kanske 54,5.. Men jag har ringt till VC och fått en tid nästa vecka, så är jag kvar här då ska jag se till att få bli lite utredd, för nånting måste vara fel. Jag ligger på ett kaloriöverskott på ordentligt mycket varje dag men går inte upp för det. Visserligen tycker jag om min kropp som den är nu, men nånting är ju fel, det kan ju vem som helst räkna ut.. >:-|

Söndagsprojektet


..för igår blev sovrummet :) Jag började städa och möblera om och sen hittade jag en ful svart möbel i förrådet som jag fick snilleblixten att måla i samma rosa som jag kladdat med på väggarna och sedan fick den äran att bli mitt sängbord :) Jag är nöjd :)


Jag har så många projekt pågång här :) det håller på att bli hur bra som helst. Min walk in-closet är ju färdig, men jag har låtit bli att flytta in mina skatter dit, eftersom jag inte vet om jag ska ha nån annan boendes här ett tag.. Men jag börjar fundera på att sluta leta. Passar det inte så tänker jag inte pracka på nån att bo här. Det här är mitt slott ju, och jag blir faktiskt inte ruinerad om jag tvingas betala dubbla hyror, nu är det ju bara två månader till..

Imorse fick jag ett påminnelse-sms om att det är Alla hjärtans Dag idag. Okej. Jättemysigt för dem som bryr sig. Själv föredrar jag att visa mina känslor och min uppskattning för dem jag älskar på andra dagar än denna. Det känns så framtvingat en dag som idag. Och ska det behövas en särskild dag för att vi ska påminnas om att vara kärleksfulla, ja då tror jag det är annat vi bör lägga vår tid på än att springa på stan och köpa nallar och kort och rosor och massa annat egentligen helt opersonligt som ändå bara hamnar bortglömda i en låda någonstans. Nej, sprid gärna kärlek, gärna till mig med, men gör det inte bara för att almanackan säger det.

Däremot ska jag visa er något (vackert? :-P) jag hittade hemma hos mamma som jag skapat alldeles själv för (som tur är..) en himla massa år sen. ;) Detta är kärlek! hahaha :-D


Till er som har partner dock, ha en underbart mysig dag tillsammans. För jag vet hur det är, det kan vara svårt att få tiden till att verkligen göra något tillsammans, vardagen kan stjäla de där små lusterna att tala om för varandra hur mycket man älskar varann och åren kan ha gjort att man mest bara tar varandra för givet. Och är det så, så för tusan ta vara på denna dag då. Bättre det, än att det inte blir av alls ;) Sprid så mycket kärlek och värme att ni inte märker kylan, den som alla bara klagar på nu ;-P Happy Valentine Hjärtetroll <3















Veckans träning


Blev likadan som föra veckans, eftersom jag trivs med det upplägget. Skillnaden är att axlarna mår bättre och fick sig ett pass förutom rehab, och löpningen igår blev längre än jag tänkt mig eftersom kroppen helt enkelt var på min sida. ;)

Måndag: Rygg

Tisdag: Bröst + mage

Onsdag: Ben + 1h10min powerwalk

Torsdag: Biceps

Fredag: Triceps + axlar

Lördag: Löpning 10km + mage

Söndag: 90min powerwalk



I helgen träffade jag någon jag känt länge och väl. Han tittade på mig med en inte helt positivt inställd blick och frågade eehhm, har du blivit lite större eller..?
Jo men visst, svarade jag med ett leende. Jag har gått upp fem kilo. (så utelämnade jag att jag tappat två av dem igen)
Han såg lite fundersam ut och sa efter en stund fast det räcker nu va?

Detta är samma person som slängde ur sig sist vi pratade och han kommenterade min kropp att alltså, träna inte för mycket bara, det är ju ingen kille som gillar en tjej med muskler.


Varför tänker man så? Var sitter problemet? Är det en brist på manlighet, en rädsla för konkurrens? Jag kan förstå att det är surt att som tanig liten grabb stå på gymmet och ta i från tårna med samma vikter som en brud sedan lyfter för att värma upp med. Män ska ändå vara starkare än kvinnor. Så är det ju, och så kommer det även att förbli. Men varför denna negativa inställning till att kvinnor som styrketränar? För att vi lyfter skrot på gymmet så får vi ingen basröst, hårig rygg och tro det eller ej, det kommer inte växa ut nåt stort adamsäpple på oss heller. Låt oss köra bara, hjälp oss istället, passa, pusha, peppa.

Och anses det okvinnlig bara att stå och grymta och stöna och svettas så fine, i så fall skiter jag väl i att vara kvinnlig, jag vill få göra vad jag vill, när jag vill och hur jag vill. Och jag tycker kvinnor med muskler är det snyggaste som finns. Ja, näst efter män då . . . :-P















Vilken löpare


..jag blivit. Förstår dock inte när det hände. Men det gick bra idag. Det blev milen. Hell yeah det känns bra!! Förutom stackars fötterna som nästintill brann, haha.

Så nu blir det maaaaaaat :-D

Helg igen


..vilket betyder vadå? Ingen styrka, bara cardio. Men för övrigt? Samma som vanligt. Träna, äta, sova. Om jag gillart? Jag älskart. Jag vill faktiskt inget annat. Ut o dansa vore skoj, men alltså,.. det är för kallt här :-P Det enda som är annorlunda från vad det brukar är att "jobba" försvunnit från dagsplanen, men det är ju inte för att det är helg, utan för att jag har ofrivillig semester..

Igår stod triceps på schemat och det blev det, men jag körde även axlar. Första gången på över tre veckor. Och det gick bra, det var bara i övning dem gjorde ont. Så jag ska fortsätta med min rehab, värma upp dem ordentligt innan varje pass och planera in styrkan innan vilodag, som igår. :)

Idag är det lördag och det ska bli ett cardiopass på minst 60 min, sen mage. Ska köra på gymmet. Tror det blir löpning. Och i så fall ska benen få springa tills de viker sig. :-D Kör hårt nu så ses vi i Nangiala ;-D

Det går bra nu..


Riktigt bra faktiskt. Körde ben igår, knäböjen och frontarna höll jag samma vikter som vanligt, likaså utfallen, men i benpressen höjde jag till 170kg och det kändes kanon. :) Dock kan jag ändå inte pressat mig ordentligt, för jag har ingen precis särskild träningvärk. Och eftersom jag hade sett fram emot att vanka runt i den där snygga pingvin stilen idag så blev jag lite besviken. . . :-|

Idag körde vi biceps och även om det inte blev ett lika grymt pass som när jag hade egen pt förra veckan så blev det helt okej. Jag strävade efter att köra på samma vikter som då och det kändes bra, vi får se vad armarna säger imorn.. ;) Att jag blir starkare känner jag ju, men jag vill ju seeee musklerna. Dumma vinterspäck :P

Så hade jag två massager idag med, det var kul. :) Lunch blev det på Ghingis där vi åt buffén, gott som tusan. ;) Och annars har vi busat, tryckt i oss ostkakor, snurrat runt i bilen, fått p-böter, tutat på oskyldiga bilister.. Haha, det har varit roliga dagar. Roligt besök helt enkelt =)

Morgondagen vet jag inte vad den bjuder på mer än ett tricepspass, förmodligen en lunch hos mamma, kanske lite morgoncardio,.. vi får se, jag har ingen lust att planera, vill bara göra det jag känner för. För tusan vad det är underbart att kunna det :)

Finbesök :-D


Ja, idag så kommer Bea hit till mig och hälsar på :) Bea är en sån skrutt som är bra på att visa hur mycket man betyder som vän, jag minns när vi skulle ha avskedsmiddag innan jag flyttade och Bea fick veta det endast ett par timmar innan, men hoppade in i duschen, slängde sig i bilen och körde hit från Örebro. Bara för att vara med. Det är en riktig vän det <3

Idag ska vi till gymmet för ett benpass och jag är tokpepp. Idag ska jag dessutom skärpa mig i val av övningar. Förr var jag kass på att köra ben, jag sprang så mycket och pallade varken ha tung träningsvärk eller hoppa över löppass för att låta dem vila. Nu älskar jag att köra ben, men är fortfarande dålig på att lägga nån större energi på baksida lår eller vader, men idag ska hela benen vara i fokus. ;) Det är bra att träna med olika personer, bli inspirerade av varandra, få nya idéer och fundera över varför man valt att lägga upp sin egen träning som man själv gjort istället för likt vännens.

Förhoppningsvis är Bea även en grym fotograf, för isf kan det bli lite fina bilder också :)

Nej, iväg med er nu och kör hårt!
Eller om detta är efter ert pass, njut av känslan. Och känn att du är grym! :-D

Ganska mycket skit..


..ligger i min mage just nu. :-P Det är glass o de är choklad o de är en himla massa strunt. Men det var gott :-P

Ibland äter jag sånt för jag är sugen på det, men ibland blir min mage helt enkelt bara bottenlös och hur mycket som helst kan tryckas ner där. Dock vet jag när det blir så och varför.

För mig är det när jag inte äter efter klockan och inte ger min kropp tillräckligt mycket näring och energi tidigt på dagen. När energidepåerna hinner bli alltför tomma innan jag fyller på dem igen.

Idag började jag dagen med kaffe och en proteinbar, sedan gav jag mig ut o sprang. Skulle sprungit en kort vända, ca 30 min, men jag tyckte jag hade tryckt på dåligt i början och så kom en massa energi lagom tills jag skulle sluta, så det hela slutade med 55 min. Sen åt jag en bra frukost, ägg o havrepannkaka med kesella, hallon o banan. Sen dröjde det innan jag kom till gymmet, körde ett pass på en timme, tog en gainer direkt efter, men sen dröjde det ca en timme till innan jag åt mat. Då blev det en kycklingsallad med nötter, och jag blev mätt, men sen försvann botten på magen. Så när mina bustvillingar bjöd mig på fruktsallad o glass fick det med plats o när jag kom hem fanns mat till mig så jag åt igen, o sen har jag ätit mest hela kvällen.

Det ger mig inte ångest, inte ett dugg. Jag tänker bara att vad bra, så kan kanske vågen kan bjuda lite högre imorn.. Men lite jobbigt är det, rent fysiskt, eftersom jag blir så proppfull.

Men jag tänkte på det. För hade det varit nåt år sen, eller inte ens det, kanske ett halvår, så hade jag suttit här med världens ångest nu och trott att jag inte skulle få plats att komma ut genom dörren. Jag hade tänkt att jag ska aldrig mer äta så mycket, bara för att göra om det om ett par dagar igen.

Det blir ju så när saker är förbjudna. Då vill man bara ha dem ännu mer. Så att förbjuda mat är rätt dumt. Dieter är ju dömda till att misslyckas. Jag stoppar inte i mig massa skräp var och varannan dag, för jag mår inte bra av det. Jag blir illamående av för mycket socker och min mage pallar inte för mycket skit, men vill jag ha glass så äter jag glass och vill jag äta choklad så gör jag det. Allt blev så mycket enklare när jag bestämde mig för att jag ville gå upp i vikt. Då insåg jag att jag inte blir tjock för att jag svullar lite onyttigheter ibland, förstod att jag måste kämpa för att lägga på mig, jag behöver inte kämpa för att hålla mig smal.

Nu vet jag att vi alla är olika, har olika mål, olika kroppssammansättningar och olika ämnesomsättningar. Men det jag önskar är att fler kunde nå den vändpunkten där ångesten ger upp och lämnar en ifred. Hur jag kom dit har jag ingen aning om, men jag mår så in i helsike bra nu och jag bara önskar alla kunde få känna så.

Satsar man dessutom på styrketräning och vill nå resultat är det ännu viktigare att göra upp med monstren i huvudet. Nu menar jag inte att choklad gör en stor och stark :-P men äter man inte finns inget att bygga muskler av och man kan traggla och kämpa ihjäl sig utan att det händer ett dugg. Så ät, och ät med gott samvete. För den som tränar och äter bra till 90% är det helt okej att lägga till lite skit, så länge dessa inte adderar ångest!

Släng ut honom! Han är inte värd en enda sekund av din tid <3



Jag blir kvar..


..ytterligare lite till. Jag har varit hemma en månad nu. EN MÅNAD. Av semester. Herregud. Jag har nog aldrig varit ledig så länge i hela mitt liv. Eller jo, såna där sommarlov när man hade tur att fortfarande få sånt. De var väl ganska långa? Jag minns inte, men har för mig dem var en hel evighet ;) Åtta veckor..?

Hur som helst trodde dem de kunde dröja till nästa vecka innan jag får nåt svar och efter det beror det ju på vad deras svar säger.. :-/ men men, det är bara att göra det bästa av situationen, njuta av det jag får möjlighet till som jag inte hade fått annars. Imorgon till exempel, så ska jag få finbesök från Örebro. Det är lilla konstverket Bea som skämmer bort mig med sådant :) Och det ska bli såå kul, var alldeles för länge sen vi sågs.

Idag har jag en träningsvärk i ländryggen som påminner mig i varje rörelse om hur duktig jag var i marklyften igår, känns skönt ;) Och idag ska det tränas vidare. Just laddat magen med kaffe, en proteinbar och snart lite push, sen ska benen ut och rastas innan frukost. Blir nog ingen jättelång runda, men jag tror jag den kan bli snabb och bra, känns som kroppen är på min sida. :) Sen senare ska det bli bröst på gymmet och jag hoppas på en bra passare för jag ska kriga lite med bänken idag och det ska gå åt helsike bra. Så det så :)

Men som sagt, först ut o rastas och göra av med lite av den där kroniska överskottsenergin jag välsignats med :)




Hur mycket är jag värd?


Det har jag just fått veta. Jag har fått ett pris på mitt huvud.

Kom till lägenheten idag o kollade igenom posten och ett brev från ett vänligt företag som heter Collectum talade om för mig att om jag skulle dö nu, så är engångsbeloppet som betalas ut till mina anhöriga 256 800 kr.

En kvarts miljon kan man göra mycket för. Men,.. att det är vad jag är värd? Nej, det var en förolämpning. Jag måste jobba lite mer innan jag låter nåt ta död på mig, det ska fasen inte va billigt att bli av med mig :-P


 

Idag körde jag rygg och det gick tokbra. Körde inte särskilt många övningar, men tungt så in i helsike. Det känns braa :-D Imorn blir det löpning på morgonen, sen bröst o axlar på gymmet. :)

 

 


Efter..


..en stor latte på stan med en trevlig vän kom energin jag saknade under löpturen imorse, så tog en sväng till gymmet för 30 min på crosstrainern och 30 min mage, så det får väl adderas till veckans träning jag dokumenterade tidigare ;)

Trött och hungrig kom jag hem till middag framme på bordet och dessutom tända ljus. Kan man ha det bättre? :-D Lax, ris, ägg, grönsaker o nötter fyllde min tallrik :)


Imorgon är det måndag, ny vecka och förhoppningsvis en vecka som för med sig besked. Jag hoppas få veta om jag får min lägenhet uthyrd, jag hoppas få det där provsvaret och jag hoppas kunna få veta när jag ska åka tillbaka. Trodde jag skulle bli här max en vecka, imorgon är det en månad. :-| Visst har jag haft det bra, njutit av varenda dag, av familjen, av vännerna, ledigheten, träningen, men ovissheten tar död på mig.







Jag vet inte..


..om jag kan kalla det löpning, snarare jogging, men ett 45 min pass blev det och det var skönt. Solen lyste och det var behagligt i luften. Bara trycket i benen som saknades lite, det tar verkligen på krafterna att vara sjuk och det känns efteråt. Men nu mår jag bra och frukosten blev hundra gånger godare efter lite motion ;)

Bovetegröt med yoghurt, aprikoser, äpple, avokado och nötter :)



Överlags är jag nöjd med veckans träning. Hoppat cardion eftersom jag haft hosta som heter duga, så det har sett ut enligt följande:

Måndag: Rygg

Tisdag: Bröst, (axlar) + mage

Onsdag: Ben

Torsdag: Biceps

Fredag: Triceps (axlar)

Lördag: Vila

Söndag: Löpning, 45 min


Att axlar står inom parentes och är med två gånger är för att jag inte kört tungt, utan mest stabiliserande träning för att stärka dem. Jag har mindre ont nu så hoppas snart kunna köra tyngre igen.

Upplägget är som det brukar, men hade jag känt mig helt kry hade jag kört minst ett till löppass, förmodligen onsdag morgon och kört benpasset på kvällen, samt cardio i anslutning till styrkan tors/fre.

Ordningen på passen har jag ändrat lite fram och tillbaka, men som det är nu tycker jag fungerar väldigt bra. Tidigare körde jag axlar på en egen dag, men just nu blir det för mycket för dem, de tar för mycket stryk genom arbetet. Jobba som massör på heltid är ingenstans optimalt för en snabb återhämtning.. :-/

Myskväll


..Och riktigt GOD MAT :-D Kocken Emma lagade middag i mitt kök och allt jag behövde göra var att ääääta :-D Och vilken tur, för det är jag nämligen bra på ;)

 

 

Det blir ingen


..utgång för mig och Emma ikväll, va sparar på hälsan istället ;) Men det ska bli en fika på stan, och sen matlagning och en mysig middag hemma. Visst är det kul att dra ut ibland, men det är ännu roligare att jag kommer kunna ta mig en söndagsmorgon-löptur imorgonbitti :) Speciellt eftersom jag inte sprungit på snart två veckor, eftersom jag var sjuk nästan en vecka o bara kört styrka denna. Och utgång i denna stad ger mig inte mycket. Samma människor, lika fulla och odrägliga. Nej, behåll ert uteliv, själv föredrar jag att vara "tråkmåns". Det ni inte förstår är att jag gillar´t. Jag älskar´t.


Der var alldeles för länge sen.. <3



Men till dem som ska ut o festa loss ikväll, ha så skoj. När jag ligger under mitt varma täcke ska jag tänka på er som tvingas stå ute i kylan och frysa i knappt inga kläder alls för att ni ska ut och röka, och när jag sover sött ska jag drömma om när ni vinglar hem med värkande fötter över isen i era klackar. Och framförallt ska jag skänka er en tanke när jag skuttar upp pigg och utvilad imorgonbitti och knäpper på min kaffebryggare och ger mig ut i friska luften och ni ligger hemma i den goda doften av er egen fylla och så småningom ska vakna till ett huvud ett par kilo tyngre än det brukar vara och den obligatoriska första tanken "jag ska aldrig mer dricka . . .

Hoppas er kväll blir toppen. Och hoppas ni minns den imorgon.

Åh vad jag älskar


..att få paket :-D Och vad jag älskar gymgrossisten och bonusprodukter! :-D


När jag kör protein har jag alltid ett naturellt. Min gainer däremot har jag i chokladsmak, men protein orkar jag inte med smaker, det blir för sött och för syntetiskt och innehåller ofta för mycket skit med sötningsmedel och sånt. Men när jag gjorde min beställning denna gång hade jag varit sjuk och inte ätit så mycket på ett par dar, men just fått i mig en väldigt god frukost med yoghurt och hallon, så proteinet som anlände idag var en 4kilos-säck i smaken hallon. Så nu hoppas jag den är god :) Men om inte så är det inte hel världen, för på GC har jag 4 kilo naturellt, så jag kan ju variera, eller blanda :)

Idag körde jag triceps och faktum var att det gick kanonbra. Axeln bråkade knappt inte alls :-D Såå, jag får väl säga att jag även älskar min axel ;-) allt mår ju bättre av lite kärlek =)

Nu är jag tillbaka i lambohov, stannar här i natt, det är så mysigt här och man får liksom ro i huvudet. :) Dessutom får man god mat, haha ;-D jag älskar mat :-D

Trevlig fredag på er, och,.. älska något, varandra till exempel <3

Såååå underbart!


Jag kan tusan i mej knappt sträcka ut armarna. Det är underbart. Alldeles tokigt skönt. Jag älskar det. Träningsvärk i biceps, ja då vet man att man gjorde ett sjukt bra jobb. Tackar Johan för passet. Och ser fram emot att köra rygg med honom på måndag, jag älskar rygg och jag älskar att ha nån som pushar mig till det absoluta yttersta. :-D

Idag ska det bli ett pass triceps, sen lunchdejt med min underbara vän Jennie. <3 Ska bli mysigt, och jag längtar efter att träffa henne, hon är så klok, och vi har en hel del att prata om.

Sen kommer Emma hem från Norge över helgen, så imorn ska vi äta middag och ut och dansa. :-D Och jag har verkligen börjat uppskatta platta skor, även ute, jag pallar inte klackar längre. :-P Så nu måste jag få visa vad mina fötter ska skutta runt i imorgon, jag bara äääälskar dem :-D


Är dem inte bara underbara?? Har ett par nästan likadana, fast i rosa, men de är ju på GC och jag saknade dem,. så köpte mig dem svarta :) Ojoj, kärleken man kan känna till ett par skor, det är kärlek det :-P


Äta bör man..


..annars blir man ingen biff.

Och ätit har jag gjort :-D Världens brakfrukost, gröt med hallon, keso och hasselnötter, oopsie med kalkon, o förstås kaffe. Sen fika på stan, sen lunch. Sallad från Mocca med grönsaker, kyckling, räkor, qinoa, valnötter. Gainer efter träningen och så nu tonfiskomelett till middag. Och inte tar det slut här. Ska bli kvällsmål sen med. Förmodligen en Swebar Fudge Crisp proteinbar eftersom jag har en liggande i kylen som bara väntar på att få bli uppäten. ;) Kanske en apelsin, lite nötter, ett glas mjölk,.. Ja, min mage är bottenlös. Men tackar fan för det, mat är gott skit :-D




Som jag sa i morse tränade jag på Gymbolaget idag. Och heeeeelsike vilket pass det blev. Biceps för mig och jag får sällan träningsvärk i armarna, men får jag det inte efter idag ska jag skjuta mig i foten. På allvar, jag trodde jag skulle börja gråta. Jag tog vikter som jag inte ens kan lyfta, men jag lyfte dem ändå. Och fast jag inte klarade mer, så klarade jag det ändå. Johan är sjukt bra. Jag tror jag sa till honom hundra gånger att jag hatade honom, jag bad honom gå och hänga sig och helst dränka sig också. Men egentligen menar jag allt tvärtom, hoppas han vet det innerst inne... :-P








Ja ja,..


..igår var jag hos Henke för att försöka göra någonting med gadden på handleden för att tycka om den bättre. Texten är rätt ojämn och kladdig, men den är ju svårt att göra någonting åt, så vi gav oss på fjärilen istället. Den var fin innan, men kändes lite platt, ungefär som en gnuggis, så tanken var att slänga i färg och skugga den.

Började med att göra den rosa, vilket inte gav nån större effekt. Därefter la han i vita strimmor, men inte heller det gjorde den till sin rätt. Så skulle vi börja skugga, men jag kände att jag inte skulle älska den ändå, så för en kort stund funderade vi på att täcka hela skiten med en cover, men jag vill inte ha en stor blaffa jag egentligen inte vill ha, för att täcka en annan blaffa jag heller inte vill ha :-S

Till sist gjorde vi iaf om formen på fjärilen. Målade om vingarna så dem blev lite större och spetsigare. Det blev fint, men det som var under lyste ju igenom rätt rejält, så för att täcka det la han lila som grund och gult ut i kanterna och så gjorde vi nya konturer och streck i vingarna. Blandat med lite blod och massa färg såg allt bara ut som ett enda kladd igår och även idag ser det lite halv dant ut för den är rätt ordentligt svullen efter allt bråk, men när den läkt och vi fyllt i det gula en gång till tror jag faktiskt ändå att det kommer vara finare än det var innan. :) Har ju ingen bild som visar fjärilen så bra innan, eftersom alla jag tog är framifrån fför att visa texten, och bilden från nu är inte den bästa heller, men ja,..




Idag är en fullplanerad dag. Ska träffa två gamla vänner på stan om en stund för kaffe och frukost och uppdatering om vad som hänt de senaste tjaa.. tre åren :) Sedan ska jag träffa en annan vän och då  lär väl klockan säga lunch. Sen ska jag träna, men inte på mitt vanliga gym idag, utan på Gymbolaget. Ska köra med en vän där, få lite feedback, bli lite peppad, pushad. Ja, jag behöver det också ibland. Min motivation är på topp, men alltid kan dt bli bättre, och Johan, han är bäst helt enkelt :)

Medan vi väntar


..på vår egendesignade tröjor så passade vi på att påminna om det allra viktigaste budskapet för att nå framgångsrika resultat, Glöm inte kaffe och kanelbulle efter maten!! haha


Energin fanns i överflöd och det blev ett benpass som heter duga. Började med knäböj, sen utfall i smithmaskin, sedan frontar, benpress, utsida lår i maskin, och sen lite explosivitetsträning följt av lite balansträning tills benen bara skakade och darrade av kärlek :) I Like it ;-D Blev dock inte så mkt bilder eftersom Elin övergav mig halvvägs in i passet..





Ja, det var bra skit, men dock vill jag inte träna i Skidmenyn-tröjorna nåt mer, jag svettades så jag trodde jag skulle dö.

Nu väntar lunch. Mammas mat. Den ni ;-D



Jag måste bara..


..få visa de sjuuuuukt snygga tröjorna jag designat och beställt till mig och Elin. Hahaha, jag tror jag längtar ihjäl mig tills de kommer och vi kan pumpa i dem på gymmet, hahaha :-D



Nu kan ni inte läsa den lilla texten, så den får ni helt enkelt vänta med att se, men hahahaha dessa tröjor ÄGER! :-D

idag ska det bli ben på gymmet. Förhoppningsvis lika grymt som förra veckan och så lite bättre ändå, för denna gång har jag ingen luftrörskatarr som ligger och väntar på att få slå ner mig. ;-D

Let´s kill some ass! :-D

Känslan


..jag hade på gymmet idag var fantastisk. Även om jag dansade bort lika mycket tid som jag tränade så fick jag till ett grymt pass bröst, lite axlar och mage. Riktigt nöjd. Och jag var så jäkla pepp så det fanns inte! Kan bero på att flera dagar försvann när jag var sjuk förra veckan och min pwo var slut inför ryggpasset igår men idag köpte jag ny och trycket var sjukt bra! :-D Jag kör på Push och det av den enkla anledningen att jag vill ha en pwo utan koffein eftersom det bara gör mig skakig och jag heller inte vill ta det när jag tränar sen kväll och utan koffein så är Push lätt den bästa på marknaden. För den som är okej med koffein finns storebrorsan Smash att rekommendera, från samma tillverkare, Strength.

 



Efter gymmet blev det lunch på Hälsofreak och därefter var tanken att slänga upp tapeter i Elins hall, men lite sent upptäckte vi att vi saknade tapetklister, så vi målade en fondvägg i hennes vardagsrum istället. Klantigheterna varvades med klantigheter, vi målade både oss själva och varandra, möblerna runt omkring oss och jag lyckades till och med placera ett helt stolsben rakt ner i färgburken när jag flyttade den, hahaha Men, vi var ett grymt team och det blev toksnyggt!

Och nu skulle jag slänga in de snygga bilderna vi fick till, men märkte att sladden visst är kvar hos mamma.. :-(


Imorn ska det bli ett sjuuukt benpass, sen ska jag ut till mamma och sen på kvällen till Henke som ska fixa klart tatueringen på handleden.. Fjärilen ska bli skuggad och få lite färg. Äntligen! :-D

Så UNDERBART


det var att få sova i MIN EGEN säng!! För första gången på 4 månader. Åh, HUR ska vi kunna skiljas åt igen? :-O

Och så att dricka kaffe, från min egen kaffebryggare, i mitt eget kök. Duscha i min egen dusch. Jag bara älskar det. <3


Nu ska jag göra mig iordning, få liv i Elin, förbi stan och köpa ny Push, sen till gymmet för ett pass med bröst, ev axlar och mage.
Därefter ska jag slå igenom som tapetserare i Elins hall. :-O Jag har aldrig tapetserat i hela mitt liv. Kan dock hända att jag råkat säga att jag har det,.. :-P Men, vad tusan, det kan ju inte bli mer än fel och i så fall får vi väl riva ner skiten igen. Men det kommer bli sååå bra. Tapetsera är väl ingen konst :-P haha, jag återkommer med uppdatering senare. ;)

RSS 2.0