Det kan nog funka..

Med träningen och kosten och hela biten trots våra tider här.. Idag imorn och tisdag jobbar jag stängning och bestämde att köra träningen på morgonen. Det kändes toppen. Det må vara bättre anabol effekt senare på dagen/kvällen, men jag är piggast på morgonen så mig ger det mest att köra då. Såhär blev dagen:

7.15 Innan träning Kaffe, päron och en proteinbar, Push.

8.00 Biceps 30 min

8.40 Löpning 30 min

10.00 Frukost Äggröra, 50g kalkon, grönsaker, vattenmelon

13.00 Mellis 2 Opsie ("bröd" gjort endast på ägg & philadelphia) med 25g kalkon, kaffe

15.30 Lunch Tonfisksallad

16.00 Powerwalk 30 min

18.00 Mellis Proteinshake

19.30 Middag Kycklingfilé, kikärtor, sallad, nötter, riskaka

Jobbade 10.30-19, totalt 4 timmar massage



Så, slutsats.

Tiderna funkade bra. Träningen imorse gick bra, och jag hade massa energi. Löpningen gick också bra och hade jag inte haft nån tid att passa så hade jag kunnat sprungit lika länge till, utan problem. Massagerna gick också bra, men jag var förbaskat slut i armarna, grym träningsvärk i bröst från igår. men det var bättre att ha träningen avklarad först, då kan jag ge allt där, och sen får jag orka massera vare sig jag vill eller ej, tvärtom går ut negativt över träningen.

Jag har inte känt mig hungrig nån gång under dagen, utom lagom innan måltiderna och min energi har varit jämn och bra. Med andra ord perfekt. Men när jag skrev upp det nu så ser jag att jag nästan helt saknar kolhydrater, borde haft nåt mer än frukten innan träningen och kanske nåt mer vid lunchen. Energimässigt ligger jag bra, men tack vare nötterna, annars hade det varit för mycket minus. Nötter är bra skit ;)


Nu saknar jag min lilla Elin.. Det var så roligt att engagera sig i hennes träning och kost, jag älskar ju att planera, räkna och utvärdera, och nu har jag ingen annat att göra det på än mig själv..

Pratade förresten med tjejen som har fitnessen på Sunprime i Inglés och hon berättade om en stooor affär med massa massa träningskläder och kosttillskott som ligger borta vid Las Palmas. Långt, men jag bara mååste måste åka dit. :-D


Ursäkta om dagens uppdatering var tråkig. Iaf måste den varit det för er som fullständigt skiter i min träning.. :-P Vad händer hemma? Berätta :)


Har jag blivit gammal..?

Var ute och röjde dansgolvet med brudarna på Harleys i Puerto Rico igår, och sjukt kul var det, men när jag vaknade imorse kändes huvudet sådär en hundrafemtio gånger tyngre än vanligt och att kliva upp de närmasta timmarna kändes inte särskilt aktuellt. Men så kollade jag på klockan som sa att "kliv upp nu, eller så blir du utan frukost". Så jag klev upp, och tusan, hela rummet snurrade, jag var antingen fortfarande full, eller också förbaskat bakfull. Och jag som aaldrig blir bakis. Är det åldern . . . ? :-O



Men iaf så tog jag mig ner och min kamel fixade oss kaffe innan vi tog oss bort till frukosten. ;) och det var bra, för ganska snabbt var jag relativt tillbaka på banan igen. Sedan har jag haft världens skönaste dag. Legat och läst vid poolen, dammat av mina tyskakunskaper genom ett halvlyckat försök till samtal med en tysk, handlat och ätit egen god sallad till lunch, sen legat vid poolen lite till.. Men vid halv fem fick det räcka, då blev jag rastlös och drog ner till gymmet och med det kom världens energi. Så körde bröst och jäkligt nöjd med passet. Därefter knallade jag iväg på promenad till Puerto Rico o tillbaka, en timme i raskt tempo :)

Så baksmällan var nog ingen riktig baksmälla, jag har nog min ungdom kvar . . . ;-D



På jobbet väntar tre dagar stängning för mig nu. Börjar inte förrän 10.30 då, men slutar heller inte förrän 19.30, så jag har gjort ett träningsschema för veckan och ska testa att träna innan öppning istället för på kvällen. Så har jag kvällen ledig sen :)

Har kollat bodyfitness bilder idag och helvete så pepp jag blir på att verkligen göra nåt vettigt av träningen! Vore så sjukt kul att prova bygga på riktigt, se vad jag kan göra med min kropp. Bara för min egen skull, erfarenheten och upplevelsen. Det är så roligt med Camilla här, för även om vi inte alls har samma mål så är hon klok och kunnig och tänker bra saker, så vi har diskuterat kost och träningsmål. Och ni vet ju hur mycket jag brinner för sånt, det är ju det roligaste jag vet och det bästa jag vet att prata om, så att ha någon att diskutera med som inte bara lyssnar utan också tänker själv är weeii!

Jag har iaf bestämt mig för att inte tillåta mig bli någon räka här. Jag ska köra min träning som jag vill, tungt som fan och en muskelgrupp i taget. Tid har jag ju. Och gymmet får jag göra det bästa jag kan av. Träna här vissa dagar, men så ofta som möjligt ta mig till nåt av dem andra. Hade jag varit hemma i vinter så var ju min plan att försöka gå upp en hel del. Nu blir det ju inte jätte roligt att bulka sig mitt under en bikinisäsong, men å andra sidan är det ju sommar igen när jag kommer hem, och ska jag bli större måste jag ju ta att se ut lite som en blåsfisk under en period. Jag måste testa. :)

Just nu har jag träningskosttillskott så det räcker, och har ju hittat en hel del här, men jag är helt förälskad i min preworkout Push och vill varken vara utan den eller byta ut den, så den måste jag ha ny när det jag tog med tar slut. Vet någon snackade om en sida som skickar till utlandet som heller inte blev särskilt dyrt porto? Har nån en tips så tas det tacksamt emot :) finns säkert bra skit här med, men vill veta vad jag stoppar i mig..

Detta är gymmet i Puerto Rico, ryggpass med Johan..





Och här en Lisah som överskattat sin styrka.. Fick inte ens ner handtaget, haha
Men inte så lätt när det inte står vikt ju ;-P




Nej, nu ska jag snart hoppa i säng. Sova och mentalladda för mitt pass i morgonbitti. Biceps och sen löpning, snart jäklar ska jag fixa mördarbacken ;) wuhuuu ;-D  puss o godnatt <3

Jag är så tacksam

över er som finns därhemma, som hör av er, visar att ni tänker på mig, frågar hur jag har det, bryr er. På riktigt. Ni som jag vet finns kvar när jag kommer hem och som alltid finns där. <3

Så är jag samtidigt så ledsen över dem som bara försvunnit. Som kanske tycker det är lika mycket upp till mig att höra av mig, och självklart är det så, men ni måste också förstå att detta är mitt sätt att höra av mig. Att sedan sitta och skriva personliga hälsningar, mail, sms, ringa och skicka post, det gör jag till dem som gör detsamma till mig. Jag lägger inte min tid på något jag inte vet om det har nån betydelse.


Föralltid existerar inte utan omvårdnad.





I dont know where I´m going, but I sure know where I´ve been . . .



Interneeeeet :-D

Wuhuu :-D Idag alla ni snögubbar där hemma har jag haft en helt fantastisk dag :-D

Varit ledig och började dagen med en grym löprunda med nästan bara backträning, sedan trettio minuter strech och yog nere vid stranden. Därefter en dusch följt av frukost och sedan bar det av med racerbussen till San Fernando, där jag efter myycket om och men fick köpa mitt internet!! :-D :-D :-D

Hade inte mina bankpapper med mig så fick smöra ordentligt, men till slut gick han med på att jag fick skriva kontraktet, ta med mig sticket och ge numrena på telefon imorgon ;-D så nu är jag så glad såå glad.

Men det är inte allt. Hela dagen har fortsatt i samma underbara glida på räkmacke-anda. ;)

Efter en god lunch var jag och Johan och tränade på ett gym där borta. Och det var greeat. Stort som fasen och helt fullproppat med biffar. Bara av den manliga varianten. Och snygga som tusan, jag visste knappt var jag skulle fästa ögonen, haha :-P Så in med mp3n och fram till en spegel så jag kunde koncentrera mig på mig själv. Körde axlar och triceps och det var ett asbra pass. Fanns allt jag ville ha där och ännu mer därtill. Och dessutom var det sjukt billigt! 2 euro för att träna en gång, 20 euro för 4 månader!!!!!! Där jag kommer köra, i Puerto Rico, får jag betala 10 euro/gång!! Sjukt, helt sjukt.

Och inte ens där tog min lycka slut. Skulle köpa vatten och hamnade på en stor supermarket. Och vad har de där?? En stooooor hylla med en skylt och fet text "Sin Gluten". Perfekt! haha :-D där fanns ALLT. Bröd, kakor, pasta, mjöl, allt. Jag äter ju typ aldrig sånt, men var kul att hitta det ändå ;)

Sedan hittade jag en hälsokost affär som även den var över all förväntan. De hade också en massa glutenfria produkter, men så hittade jag även qinoa, bovete, hirs, amaranth, sesamfrön, till och med tofu! Dessutom en massa träningstillskott, ja faktiskt allt man behöver! Köpte med mig bovetebröd, råris, linfrö, nötter, lite kosttillskott och ett par proteinbarer :) ska lätt tillbaka dit när jag har mer ork och plats i väskan och handla upp hela deras lager ;-D För visst att jag fick med mig en hel del i min kosttillskotts-väska, men inte räcker det på långa vägar i sju månader . . . :-P




Sen satte jag mig på bussen hem och tänkte vila mina ögon en stund, men bussen åker längs med havet hela vägen och när jag tittade ut och solen var på väg ner över vattnet insåg jag att det fanns alldeles för mycket vackert att se för att blunda. Så jag satt hela resan och bara njöt och känner mer och mer hur jag trivs här. Visst finns jobbiga stunder och förra veckan var dem fler än jag önskade, men nu känns det som att en fungerande vardag börjar utforma sig, bitar faller på plats och jag kan se mig själv leva och bo här, precis som jag ska.

Sen när jag kom hem, så kan ni aldrig tro det. Min sambo hade lagat mat. Igen. Hon är nog fasen inte på riktigt! Dessutom var Randy och Catharina här också. Så det var bara att slå sig ned vid middagsbordet, och bli bjuden på världens godaste paj (glutenfri!!) med kalkon, tomater, mozarella, champinjoner och massa annat, serverad med sallad med paprika, tomater, oliver, fetaost och rödlök. Det var helt himmelskt gott.

Börjar känna att en potentiell blivande framtida sambo kommer att ha svårt att mäta sig med min Camilla!

Nu ska jag fixa lite annat och maila min själsfrände, mami <3

Kram på er därhemma! :-D (filuren med mig på kortet är en galning som kom och dansade för oss på restaurangen i Amadores, haha)








Jag vet ju..

..hur viktigt det är med solskyddsfaktor.

Men ni som känner mig vet ju också att det riktigt inte är min grej . . .

Dock har jag varit duktig flicka här och köpt mig solskydd till kroppen i form av spray, för creme alltså funkar faktiskt inte. Usch. Bara massa kladd, nej.

Men så är det ju ansiktet.. Och jag haaatar att ha kladdiga feta saker i ansiktet. Usch usch usch. Men, så får man ju vara lite klok också, vill ju inte bli rynkig och ful, såå.. Varsågoda, här är mitt nya patent:

Solskydd alá Lisah! :-D (Jennie o Linda, visa mamma!! ;-D)




Säljes till relativt billigt pris på min webbshop eller beställning via sms. Självklart får mina vänner och familj ett särskilt kompispris ;)


Vad ska jag berätta mer . . .

Jo, jag kommer snart ha underarmar som Karl Alfred. Idag har jag haft totalt 7 massager. Känn på den ni.

Sedan har jag tränat biceps. Och imorse blev det en löptur. Dock en snabb en, för jag hade bråttom ;) jag gillar inte att ta tid när jag springer, eftersom jag ser löpningen främst som terapi för själen, däremot har jag alltid klocka på mig för att se hur länge jag sprungit. Men nu har jag faktiskt ett mission med löpningen här. Det är ju grymt klippigt och backigt, så jag fåår ju en hel del backträning, och nu har jag hittat självaste mördarbacken. Den är så lång så jag vet inte vad jag ska likna den med. Hittade den igår och började springa och när jag inte pallade mer fortsatte jag gå uppför den för att se var den slutade. Och jag kan tala om att den biten jag kom max var en fjärdedel av den satans backen.

Så, mitt mission är att ta hela backen. Och lätt att jag gör det en dag. Vänta bara ;)



Men nu era stollar ska jag dra mig. Är helt underbart att sluta så tidigt som jag gjorde idag, för jag har både hunnit träna och skriva här och fortfarande är det ljust och varmt ute så nu väntar lite poolhäng och så middag med min sambo som är helt oslagbar. Ni kan aldrig tro vad hon hittat på ikväll?? :-O

Hon lagar hemmagjord pizza! Glutenfri!! Förstår ni hur bortskämd jag är?? Aldrig når jag hennes nivå, men igår försökte jag iaf samla lite poäng genom att dra fram moppen ;-P haha

Ta hand om er där hemma och uppdatera mig om allt kul ni hittar på och kommentera gärna här, är så kul att läsa!

Puss på er! :-D


I huvudet

är det både tomt och lite halvrörigt.

Hade en toppendag igår med Johan. Var och tränade på Better Bodies Gym, sedan och åt lunch vid stranden o sen bara låg och njöt av livet i varsin solstol. . tog fina bilder, men de är kvar i kameran än

Sen när jag kom hem hade min Sambo, (som är världens bästa!! :-D) lagat taco! :-D så för mig var det bara att ta en dusch, sen gå ner för trappan så kom de två andra filurerna över och så hade vi tacokväll med mat för tio personer, och dricka för säkert lika många till.. ;-P

Så idag var vi alla ganska trötta och sega på jobbet, men det var ganska lugnt med bokningar så det gick bra ändå :) jag hade bara en kort 25 min massage och sen en Hot Chocolate Body Wrap, den var as kul! :-D Sen var det jag som stängde och efter stängning måste man fixa med en massa saker som tar massa tid utöver arbetstid så jag orkade inte stanna på gymmet. Istället gick jag hem och lämnade mina saker, bytte skor och gav mig ut på en löptur. Sprang en jäkla bra bit, längre än jag skulle, för det hann bli mörkt så vågade inte ta samma väg tillbaka, vilket gav mig en rejäl omväg.. Men härligt var det och det är min absolut bästa medicin mot ett huvud med för mycket tankar . . .





Han fäste sin blick på märket under min hals, såg besvärad och allt annat än trevlig ut.

"Men vad är det där för ett fult halsband..?" frågade han


Vad svarar man då . . . ?

Ibland är livet..

..underbart. Ibland är det ännu bättre.





Idag är jag ledig. Haft en skön morgon och nu efter frukost ska jag promenera bort till Puerto Rico och träffa Johan. Så ska vi träna på riktigt gym, ska köra RYGG :-D Sen äta och bara slappa på stranden resten av dagen . . . ;-D Hoppas ni har det bra hemma med, hört rykten om snö..?! :-O

Lediga dagar..

..på Grand Canaria är paradiset. Då är det verkligen semester! Inte som hemma när man har en ledig dag och måste göra sjuhundrafemtio andra saker som man inte hinner annars. :-S nej, här är lediga dagar, lediga dagar. ;-D Och jag har två stycken, varje vecka!! Det är rena lyxen för mig! Hemma hade jag tur om jag hade en ledig dag/vecka, oftast var det högst en var 14e dag typ,. ja, ni vet hur jag höll på . .  :-/

I går var vårt spa stängt så vi var lediga och spendera en heldag tillsammans alla fyra. Det var jättekul :-D Morgonen började jag på egen hand med kaffe och sen en löptur med backintervaller, 35 min, sedan morgonyoga nere vid havet typ 25 min. Det var en helt underbar start på dagen. Har en "egen plats" vid havet, där vägen liksom tar slut, där kan jag vara helt ensam på mornarna och samla kraft och energi för dagen. <3



Sedan träffades vi och åt frukost, sedan bar det av på promenad mot Puerto Rico. Det är grymt vacker väg dit. Och jag var alldeles full av energi, medan de andra ville ta det lite lugnare, så jag blev den där jobbiga jäveln som gick tjugo meter före och vände mig om med jämna mellanrum o tjatade skynda skynda :-P haha, fy tusan för såna som jag.. :-P



Så var vi på banken och fixade bankkonto, och under tiden vi väntade på att papprena skulle bli klara hann jag köpa ett par shorts, en keps, två par örhängen, ett linne, en klocka och en handduk ;)

Sedan gick vi till en strand som ligger ungefär mittemellan Playa del Cura som vi bor på och Puerto rico, så alltså halvvägs hem :) Låg där och bara njöt,



sen upp till en av restaurangerna och åt "lunch", typ kl 17 :-P Åt asiatisk buffé, helt sjukt gott och de bara tryckte i oss mat! Hur mycket som helst och att säga nej tack till efterrätt gick inte, så det blev en skålar med glass och sedan kom dem med en jätte stor tiramisu! Så därefter följde en ordentlig eftermaten-koma..







När vi vaknat till liv igen fortsatte vi vår promenad och sista stoppet innan vi var tillbaka hemma blev ett litet jättemysigt bar/restaurang hak som ligger bara bakom klipporna här, där vi tog oss varsin öl i solnedgången. Ett perfekt slut på en perfekt dag :-D



Idag har jag jobbat och varit fullbokad med behandlingar. Bara massager, men jag har blivit grym, utvecklat en helt egen teknik. Så någon "Swedish Classic Massage" skulle jag inte kalla det, men grym massage alá Lisah bjuder jag gärna på :-D och så länge kunderna är nöjda.. ;)

Sedan har jag tränat. Ben, rumpa och core. Skönt som tusan. Sen duschat och nu precis ätit middag. Maten är förresten toppen nu. Jag har försökt fjäska in mig i köket så gott det går, så nu finns mat jag kan äta, varje dag :-D Dock skulle säkert många av er tycka jag äter aningen ensidigt.. Min mat-dag ser ut ungefär såhär:

Innan morgoncardio: Kaffe och protienshake

Frukost: Äggröra, frukt & grönsaker

Mellis: Proteinshake, nötter

Lunch: Tonfisk och sallad (ibland makrill och sallad)

Efter träning: Proteinshake

Middag: Sallad, kyckling och/eller fisk

Men jag mår bra nu, jag mår toppen, så jag klagar inte ett dugg :) tiderna har jag också vant mig vid och vardagen fungerar bra. Dessutom kan jag inte ha det bättre, jag har max två minuter från huset till vårt spa, gymmet på min arbetsplats, världens vackraste omgivning omkring mig, skönaste arbetsmiljön jag kan tänka mig, underbara arbetskamrater och lagad mat serverad och klar 3 gånger/dag. Det kommer bli toppen det här, det känner jag ända ner i tårna. Det är toppen :-D

Pain

..i mina handleder :-|

Dagen har gått bra, men hade massa massager. Fem tror jag, men långa. Fast sen efter lunch fik jag göra något skitkul. En Detox Body Wrap. :-D
Typ en anti cellulit behandling där man peelar, masserar, smörjer och sedan packar in problemområdet i en slags mask. Plastar in, täcker med handdukar, och sedan får kunden ligga på värmefilt i 15 minuter och då göra man en skalpmassage. Sedan får den duscha av inpackningen, och så smörjer man med aromessence och skulptcreme, som ska ha slimmande och utslätande effekt, oh så vips så är kunden tio centimeter smalare i omfång! Ett mirakel! Toppen va?! ;-D haha

Så det var roligt. Gjorde hela min dag. sedan pratade jag med vår lead och sa att det inte fungerar för mig att ha så många behandlingar per dag om jag bara ska få massera. Jag vill gärna ta kunder, hellre än stå i reception, men måste få göra lite andra behandlingar också. Annars kommer jag bli paj pannkaka typ när som. På torsdag har jag sex timmar massage inbokat. Ehhmm,.. :-S

Så sa hon att jag kan få testbehandla för ansiktbehandlingar, vilket vore grymt soft! Och att kanske jag kan få ha gymintro en gång i veckan och min underbara Sambo som har fitnessen har sagt att jag ev kan få ha vattengympan en gång i veckan. Var som helst jag kan få in min fot utöver att massera är jag hjärtligt tacksam. Ska försöka ha en positiv inställning bara. Vara tacksam för det jag får istället för att gnälla över det jag inte "slipper". :)

 

Idag skulle jag träna triceps, men gick (ursäkta mitt ordval, men) åt helsike. Hade så (ursäkta igen) förbannat ont i handlederna att ingenting gick. Så jag tjurade en stund, sen sprng jag på bandet istället. Visst, cardio är ju alltid bra och konditionsträning är ju typ bästa livförsäkringen, men det var precis såhär jag var rädd att det skulle bli. Att jag inte skull ha kraft/tid/möjlighet att träna styrka som jag vill och behöver. Och bara vara still finns inte i min värld, så röra på mig gör jag ju i vilket fall o då blir det konditionsträning och jag kommer tappa i vikt för jag kommer springa bort alla mina muskler och bli en räka. :-| Jefla skitkreka.

 

Imorgon är vi lediga hela högen ;-D vi har fått våra spanska "personnummer" så ska till banken i puerto rico och ordna bankkonto. :) och vet ni vad det betyder? Att då kan jag skaffa internetabonnemang :-D wuhuu =)

Sedan ska vi till stranden i Amadores. Jättevackert där, men det är typisk sån turiststrand med helt vit sand, grönblått vatten, massa barer och restauranger, musik och shopping. Kan ju visserligen vara trevligt, vila ögonen på lite snyggingar.. ;-P

Sen ska vi ut och äta middag på en av restaurangerna därborta, precis vid havet. :-D


Sitter ju på offentlig dator nu så blir inga bilder, men har tagit en massa fins som jag ska ladda upp så kanske får med ett par imorn :)

Så undrar jag förresten en sak.. Var är mina besök??? Nu har alla tre tjerna inbokade besök. Den tidigaste om typ bara två veckor, sen en annan i mitten av nov och en i början av dec. Sen får en av dem ett till besök i slutet av dec. Så nu är det bara jag som står här och verkar vara utan vänner. >:-/ grr tur jag har min Praktikant J på stranden här bredvid. För jag kan ju faktiskt få besök varenda dag :-P

Men nåå, är det nån som håller på att packa sin väska eller var allt bara väldigt mycket snack och lite verkstad . . .? Skärpning nu era banditer, det är ju för tusan paradiset jag bjuder in er till! :-D




Trööött

så trött så trött så tröött . . .

Trots jag vaknade mer förkyld än igår och med hosta var jag glad imorse, för jag sov faktiskt ganska gott i natt. Och herregud, det behövdes. Har knappt sovit sen jag kom hit, men har av nån anledning orkat vara hur pigg som helst ändå. Nu när jag väl fick sova kände jag hur mycket jag behövde det.. Lät bli att springa, men tog en morgonpromenad. Har hittat en jätte trevlig liten väg som går upp ut i ingenstans, passerar några hus då och då, annars inte mycket alls. Bor dock två såna små dumma hundar i ett av husen och de skäller och morrar och springer mot mig och efter mig en lång bit när jag passerar där. jag gillar dem inte och de gillar definitivt inte mig. Vi är inte vänner ett dugg. :-|

Började inte förrän kl 10 idag, skönt, för då hann jag bara pyssla lite, sen frukost. Men sen gick det i ett. Har haft fem massager och bara jättekorta mellanrum. Nu värker mina armar och hela ryggen, men mest handlederna. Inte kul. :-| och verkligen inte bra. Och värre kommer det bli. Kollade i pärmen och hela veckan är fulbokad. Imorgon har jag så många behandlingar att jag inte ens minns hur många de var. På onsdag har vi stängt och är lediga allihop, men sen på torsdag blir förjävligt. Ändras inget där går jag fasen inte dit. Jag börjar kl 8.45, lunch är 15.30 och däremellan har jag ingen frukost, ingen rast. De är tippexade och uppbokade. Får man göra så? Jag kan seriöst inte äta frukost 7.30 och sen jobba i ett sträck utan mat i åtta timmar. Inte en chans.

Imorgon ska vi prata med vår lead. Måste veta vad tusan som gäller. Vi är ju anställda här och inte av dem som rekryterade oss från sverige. Kanske är reglerna annorlunda här, men i så fall vill jag veta vad som gäller och därefter ta ställning till om jag går med på det eller inte.

Idag var det jag som stängde. Ensam. För att "Lisah is more good with the money"
Haha, aa hell yeah att jag är, men för det vill jag inte ha allt det ansvaret. Jag är ju morgonpigg så jobbar hellre tidigt och slutar sen. Och dessutom är det katastrof systemet här. Jag är ju van vid Lidl nu. Stora pengar, väga dem, räkna om om de inte stämmer. Lägga i safetybag, kasta ner bakom lås och bom, larma, låsa in nycklar. Herregud. Här sitter jag och räknar pengarna i handen. Huvudräkning. Skriver med en bläckpenna på en lapp. Stämmer det inte gör jag inget åt saken, bara att jag lämnar 100 euro som växel, resten lägger jag i ett papperskuvert, tejpar igen och tar med mig till receptionen när jag går.

Och samma är det när någon handlar. De kan betala kontant eller skriva upp det på rummet. Betalar de kontant får jag öppna kassan manuellt med en nyckel och själv räkna ut vad de ska få tillbaka.
Aaaahahaha, förlåt, men jag måste få skratta. Tillbaka på stenåldern.


Men trots jag hade så många massager idag har jag varit en alldeles underbar massör. Jag har gett dem alla mitt allra bästa. Jag har blivit grym faktiskt. Ni skulle se min teknik. Jag använder hela mig. När inte fingrarna orkar tar jag knogarna, när inte dem orkar kör jag med armbågarna. Och när händerna är trötta masserar jag med hela underarmarna. Haha, man tager vad man haver . .  ;)

Mina sista krafter gick åt till ett bicepspass. Ingenting mot hemma, men det gick . . Men nu är jag så trött så trött. Tror jag skulle kunna somna stående . . .




Nu måste jag sluta, vill hinna slänga iväg ett mail till min allra bästa mamma <3

ta hand om er hemma och tack igen för kommentarerna, blir så glad ;-D




Det är tur

det inte går expressflyg utanför huset här, för då hade jag varit tillbaka i kalla mörka Sverige nu . . .

Varit ledig idag och tyckte det skulle bli så skönt, men vaknade med hela huvudet fullt av snor och ingen lust att göra någonting. Skulle åkt till Inglés, men kraften fanns bara inte. Gick en morgonpromenad och sen ner för att äta frukost, men smakade mig inte. Det smakade ju ingenting alls.

Sen hem igen. De andra jobbade, så bara jag som var ledig.

Kunde blivit en underbar dag. Men hade bara ångest. Den kom ifatt nu när jag fick möjlighet att känna efter. När jag var ensam och inte hade massa annat omkring mig.

Så undrade jag vad tusan jag egentligen gett mig in på. Ville bara hem. Hem hem hem och stänga in mig i en garderob. Och ingen kunde jag prata med, ingen kunde jag ringa, för dumma telefonen bara äter upp mina pengar och jag orkade ändå inte ta mig ut. Så jag bara låg i min säng med fördragna gardiner.

"Ligg ute och stek hela dagen och bara njut.."

Jo men tack. :-|

 

 

Gick ner till lunchen vid halv fyra. Maten såg god ut, men smakade ju ingenting, så hällde en halv flaska tabasco över den. Blev inte gott, men då gick den iaf ner . . .

Sen gick jag ut och gick. Och har bara gått och gått och gått. Kom precis tillbaka. 3,5 timme . . .

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. känner inte för att gå och äta middag sen. Känner bara för att sova. Men egentligen inte det heller.
Jag hade fått ett husdjur igår. En kackerlacka. :-O och nu snackar vi ingen litet en. Den var stor så in i helvete. Och det var precis när jag skulle sova så sen fick jag för mig att de fanns såna i min säng och överallt så det blev en ganska sömnlös natt. Hade dock fler orsaker än kackerlackan, men jag väljer att skylla på den . . .


Jag ska ta mig i kragen nu. Skärpa mig. Hatar att låta så här. Men ibland måste man vara nere för att verkligen uppskatta de dagar man är på topp. Och vissa dgar är såna man bara bör låta passera och ta nya tag nästa dag. Idag är nog en sådan dag.



Det är ju skillnad på att ha ett liv och att få leva.
Det blir sig aldrig likt igen.
Går jag med på det?




Blandade känslor

..har jag haft idag. Började dagen med en springtur, dock ingen jättelång, för jag hade knappt sovit alls, så gav mig mest ut av rastlöshet. Var dock väldigt skönt, fortfarande mörkt och så började det regna. Ganska ordentligt. Det var ett härligt sätt att vakna.

Sedan har vi fortsatt utbildningen från igår, gjort anti-cellulit behandlingar med peeling, massage och body wrap. Roligt att få lära sig såna saker också :) sedan hade jag en 25 min ryggmassage, en 75 min aromamassage och efter lunch en duo chokladmassage. Den var rolig. :)

Måste visa er bilder från ansiktsmasken jag berättade kort om igår. Först fick jag en "vanlig" mask i ansiktet, anpassad efter hudtyp, sedan la de en slags gasbinda över den och började smeta ut en varm havregegga över ansiktet. Först övre delen av ansiktet, då var det fortfarande okej, även om det kändes skumt.



När denna var lagd vek de upp väven över masken och gjorde likadant på undre halvan. Det var då det var obehagligt. Masken låg över munnen så jag kunde inte prata och på halsen så det kändes som jag inte kunde andas. Panikångest. Masken är som jag sa svindyr, men även om jag fick betalt skulle jag inte utsätta mig för den igen. Det var hemskt och jag trodde jag skulle slita bort den, men jag försökte lugna mig själv, för för mig var det stort att lyckas övervinna paniken. Usch. Jag mår dåligt bara jag tänker på den. Men, jag fick en bild och den ser ju ganska rolig ut, så att kunna bjuda på den gör det lite värt det ;) varsågoda, Mumien Lisah :-P




Efter vi slutat idag tränade jag. Rygg idag och det gick bättre än första ryggpasset. Var kul =) jag tror faktiskt rygg är det roligaste. Eller, så säger jag om alla pass :-P

saknar gymmet hemma litegrann.. eller ganska mycket. Om jag kunde flytta hit det vore toppen. Saknar folket där, vikterna, speglarna, min träningskompis Elin . . . alltihop.. :´-(

Jag hatar att inte kunna träna som jag vill. När jag vill. Hur jag vill. Och att inte kunna äta som jag vill, när jag vill hur jag vill. Fast samtidigt är det säkert på något sätt bra. Jag är ju så otroligt strukturerad hemma. Nästan för strukturerad. Kanske är det bra att öva på att släppa lite på tyglarna. Kunna vara mer flexibel. Men det är svårt. Och förbannat jobbigt. Men jag tränar på det. Och jag lär mig något nytt varje dag . . .

För att tänka på annat ska ni få se några bilder på omgivningen här. :) detta är receptionen på spat



Duo-behandlingsrummet ;-D



och detta är innergården där vi har vårt hus :)





Nej, nu ska jag dra mig, men skriver snart igen. Kanske imorn, annars på söndag, för då är jag ledig. Igen ;-D
PUUSSS <3

Los skitos telefonos

Åh, är så arg just nu. Försökte just ringa min syster, som har födelsedag idag, men vad händer??? Telefonfan åt upp mina pengar! La i fyra euro för att kunna prata med henne ordentligt, men den tog allihop, så försöker jag igen, och samma sak händer. Då bytte jag telefon, la i mina sista 2 euro och den skittelefonfan svalde dem utan att det kom fram en enda signal!!!!! Aaarrghh

Ursäkta mitt dåliga humör, skyller det på hunger. Är hungrig som tusan. Haft en lång dag med utbildning av Decleór, var intressant, men ja.. jag behöver mat för att mitt huvud ska fungera och det har det inte blivit överdrivet mycket av idag. Till lunch fick jag kyckling, men i nån sås som inte gick att äta, inga grönsaker eller någonting, så sprang hem och tog en morot och lite nötter. Och det är typ allt. Sen en proteinbar innan träningen. Tricpes och cardio. Så nu är jag hungrig..

Fick vara "modell" idag för behandlingarna, så fått en facial Deluxe. Ansiktsbehandling på 90 minuter som är typ den bästa man kan få, innehöll bla en mask som är svindyr, och säkert jättebra, men det var nåt av det värsta jag upplevt. Jag måste visa bild för att ni ska förstå, men sitter på en offentlig dator, så laddar upp dem imorn.


Måste kila, men vill bara säga att jag uppskattar alla kommentarer, jätteroligt att ni läser, så jag inte sitter och skriver i onödan ;) så kommentera gärna och hör av er. :)


Och Cajza, Stort GRATTIS på födelsedagen och hoppas du haft en toppen dag! Älskar dig <3

 

paaarteeyyy

igår hade en av tjejerna på det andra hotellet födelsedag, så efter jobbet skyndade jag mig hem för att åka dit :-D och bara resan var ett äventyr i sig. Tog bussen, och det enda jag visste var att jag skulle åka ca 50 minuter, se ett tivoli, en rondell, ett vattenland, sen plinga och kliva av. Men det var becksvart ute så jag såg ju inte ett skit. Och sen hade Johan lurat mig så det kom aldrig något vattenland, vilket gjorde att jag åkte för långt, klev av och var alldeles borttappad. Dock hittade han mig tillslut och jag förlät honom :-P

Efter vi mött upp de andra tog vi taxi till en Grekisk restaurang, jättegod mat och (jag kunde väl aldrig tro jag skulle samla så mycket vuxenpoäng att jag skulle skriva detta, men..) jättegott vin! Efter ett par trevliga timmar där tackade två i sällskapet för sig, men jag, Johan, Terese och födelsedagsbarnet Sandra drog vidare. Hade blivit tipsade om ett uteställe, men hamnade på att antal ställen innan vi nådde dit. Och helsike vilken sjuk kväll, men helsike så rolig!! På det första stället blev det nog ett litet missförstånd någonstans, de bjuder ju på hur mycket som helst, men vi beställde vad vi skulle dricka och på bordet står strax fyra rosa drinkar, tre mojito, två öl, sex shots och en stor flaska champagne! så det var bara för att plocka fram min svamp-egenskap, hahaha (sorry mamma :-P)





därefter hamnade vi på tre ställen till, fick så många drinkar att jag tappade räkningen men betalade inte för en enda. Inte de andra heller. Vi är nämligen nån slags VIP överallt här. På näst sista stället vi var kom ägaren och gav oss en massa lappar som var typ "fribiljetter" på drinkar, så det var bara att beställa och ge dem papperslapparna. Jag fattade ingenting, men skapligt nöjd för det, haha





Vid halv sex imorse hade vi tagit oss till lägenheterna och lade oss för att sova. Då hade jag varit vaken i ett dygn, men inte det minsta trött, ville bara de andra skulle sova nån timme så jag kunde väcka dem sen och få kaffe, ;-P

Dagen har jag spenderat med Sandra och Johan i san Fernando, Playa del Inglés, där de bor. Där är mer en storstad, massa shopping, uteställen, restauranger och liv. Här jag bor är typ ute i ingenstans, det roligaste vi har är en supermarket som stänger kl 21, hahaha. Men däremot bor jag precis vid stranden, har enormt vacker miljö omkring mig och vill vi göra saker närmare är det ju bara att traska bort till puerto rico :)
Men idag letade vi upp stranden i Inglés. Och helsike vad långt bort den var. För när vi väl såg havet och trodde vi var framme  såg vi att innan man kom dit var man tvungen att vandra genom kilometrar av stora sandhögar, typ en öken. Fast världens vackraste. Det var helt otroligt vackert!





Tog ett dopp i havet, sen upp på en restaurang och åt lunch. Och efter maten bjöd de på Sangria :-P sedan promenerade vi tillbaka innan jag tog bussen hem. På bussen slog tröttheten till. Då kändes det som hela världen snurrade och busschaufförerna här kör ju som galningar! Vägarna är toksmala, svänger hela tiden och på ena sidan är en bergsvägg, på andra ett stup. Helt galet.

Nu är jag hemma igen, duschat och ätit gröt :) orkar inte vänta på middagen, tror jag är somnat stående tills dess :-P Imorgon kommer en från Decleór agenturen och ska lära oss om deras produkter och säljteknik. Enda kruxet är att denna dam endast är spansktalande. Spännande.. :-|

Vet ni vad, jag saknar er där hemma, det gör jag, men jag tänkte idag när jag satt själv på bussen att jag känner mig hemma här. Redan. Gått otroligt fort, men eftersom jag har en vardag, ett arbete, vänner på olika ställen, så känns denna vecka som jag varit här som hur länge som helst. Och jag stormtrivs. Jag vill inte åka hem. Jag vill stanna kvar, och att istället få ta hit några av er. Jag tror jag gjort mitt i Linköping. I alla fall för ett tag. Kanske är det där jag kommer bo, för alltid kommer där finnas mig ett hem, men jag tror inte jag kommer nöja mig med det. Vissa mättar kanske sitt äventyrsbehov av en sådan här upplevelse, men jag känner snarare tvärtom. Ju mer jag får uppleva desto mer inser jag det finns att se och göra. Precis som att ju mer jag lär mig, desto mer inser jag att jag inte kan. Jag vet att jag just kommit hit, att det kanske är lite av en blind förälskelse, att mycket kan förändras, för sju månader är lång tid. Men som det känns nu vill jag ta emot allt livet har att erbjuda, uppleva allt underbart som finns att uppleva. Se alla de sakerna jag vill se. Bara för min egen skull.

Semester

idag har jag som jag skrev tidigare varit ledig. Varit helt underbart skönt. Efter frukosten promenerade jag och en av tjejerna här till Puerto Rico, den vägen jag sprang på morgonen ;)





Hade tänkt leta upp gymmet som jag vet ska finnas där, men när vi kom dit fanns så mycket shopping att jag blev alldeles till mig :-P så vi gick och gick och gick och bara glodde på allt skoj. Eller, inte bara glodde. En jäkla massa smycken fick jag med mig tillbaka. Närmare bestämt två par örhängen och sju armband. ;-P dessutom en keps och en klänning . . . ;-D

Sen kollade vi på klockan och insåg att det var dags för lunch så promenerade tillbaka och när vi kom hit igen hade vi gått i 3,5 timmar. :-O Detta plus min 60 minuters löptur fick mig att inse att jag inte kommer att bli någon vinterbiff i år som min plan egentligen var, jag kommer bli en jäkla sommarräka . . . :-| Men men, allt har sin tid.. ska se till att iaf äta ordentligt och träna så mycket jag kan för att få behålla så mycket som möjligt av de små sillmjölksmusklerna jag försökt bygga... jag får iaf träning av att bära hem det förbaskade vattnet, blev bra uppvärmning för dagens pass som var biceps haha ;)



Även om gymmet här inte är det bästa så fungerar det. Och när jag inte får med mig de andra så har jag hela gymmet för mig själv. Skönt som tusan ;) fast, faktiskt roligare när nån av de andra är med, blir mer taggad då . . .

Just nu när jag skriver detta sitter jag i lägenheten, (nej, inte fått internet hit än, men går bort till hotellet o lägger upp det sen) åt kvällsmat hemma ikväll för jag tränade och pallar inte vänta på att äta middag så¨förbannat sent. Så de blev gröt.. ;) gröt är bra skit :) önskar dock nån kunde skicka ner en låda havregryn för jag hade bara med mig lite lite i en påse och vågar inte käka dem som är här, vet i tusan hur ren den havren är och att bli dålig vore onödigt..



Idag höll jag på att inte få lunch igen, men en av tjejerna på spat snackar spanska, så hon gick in till kocken o trollade fram lite tonfisk ;) det är så konstigt här, ibland känner man sig som en hund, en sån uteliggarhund, för vi får inte äta när det finns gäster i restaurangen, och vi sitter i speciella bord som är lite vid sidan om. Och ibland hinner de plocka bort frukosten innan vår lead låter oss gå in, för gäster finns där. Men som igårkväll var allt annorlunda. Alla var jättetrevliga och så bjöd de på vin! Inte bara bjöd, de typ tvingade på oss det! Så det beror verkligen på vilka som jobbar. Försöker iaf mitt bästa att fjäska in mig, så pluggar spanska när jag får en chans. Gick fram till den sura kocken idag och sa "Gracias, estaba muy rico" som betyder "Tack, det var mycket gott", och helsike, jag tror allt jag såg ett litet leende ;-D

Imorgon har vi inga behandlingar inbokade, för hon som hade utbildningen i Choklad, Aroma och Hot Stone Massage jag gick i Sthlm kommer hit för att lära ut det till de andra, och jag min lyckliga som redan lärt mig dem kommer få ligga på bänken och njuta :-D I Love it. Och fasen, jag behöver det. Sen jobbar jag bara tisdag och är ledig igen onsdag :)
Fick allt lite färg idag =) har inte legat och pressat, men har ju varit ute mest hela dagen. Dock blev det inte särskilt vackert på axlarna eftersom jag traskade omkring med ryggsäck :-P

Tar så grymt lång tid att ladda upp bilder här, men måste ju faktiskt visa er hur jag bor, så här är mitt hus :-D



Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, sen bort o koppla upp mig till civilisationen ;) ta hand om er <3



Att få höra hennes röst var guld värt. <3

leeedig :-D

idag är min första helt lediga dag här. Och det är underbart. Ska bara njuta . . .

Var ute och sprang imorse, och hittade en ny runda. Till Puerto Rico och tillbaka. Egentligen inte särskilt långt, men jag sprang ju tokfel i början, så blev 50minuter. Sedan tog jag ett morgondopp i poolen och drack kaffe på min balkong. Nu ska jag ner o äta lite, sedan ska vi promenera den vägen jag sprang imorse, kolla in om de finns nåt kul att handla, sen lägga oss på en jättefin strand här i närheten.

Jag tänker på er där hemma. Hoppas ni mår bra. <3

Dag tre . . .

. . . och jag börjar fatta att detta är mitt nya hem, kommer bli min nya vardag.

Började jobba kl 9.15 idag, men hoppade upp kl 6.15, drack kaffe och tog en halv proteinbar, sen ut på en löptur. Kände jag var tvungen att försöka orientera mig lite om var jag egentligen är. Så började springa längs stranden. Och alltså, den känslan går inte att beskriva. Det var det absolut vackraste jag nånsin sett, fortfarande mörkt när jag började, men sen kom soluppgången. Vägen jag sprang på tog dock slut efter bara en liten bit, där var ett stort berg och bara havet. Kändes som jag kommit till världens ende. Det var helt otroligt, går inte förklara.

Sedan sprang jag på en annan väg, inte mot stan, utan mer uppåt mot berget ut i ingenting. Var uppförsbacke typ hela tiden, men det var grymt. Blev ju nedförsbacke hem sen ;) Och Bea, vänta bara, snart har jag lika snygg springterröv som du av backträningen, hehe ;-P

Sedan hem och åt frukost innan vi började. Hade två behandlingar idag, mina första :-D en body peeling och en massage. Men först kl 16.30, så innan det hade vi tid att träna behandlingar på varandra, och jag var den lyckliga försökskaninen ;-D Först fick jag 90 minuter manikyr



och efter det nästan 90 minuter ansiktsbehandling! Först fick jag mina ögonfransar färgade, (så byebye mascaran och tack fem minuter extra tid på morgonen ;-P) sedan peeling, portömning, ansiktsmask, rengöring och massa bra produkter insmetade



Sedan var jag som en ny människa. Jag gillar att jobba på spa ;-P

(Dock förstörde jag ganska snabbt naglarna, och svettades bort allt det bra jag hade i ansiktet, men det var kul så länge det varade . . . ;)


Nu till det enda jag egentligen ser som ett problem. Maten. :-|
De som känner mig vet att maten är viktig för mig. Dels blir jag en mindre trevlig figur när jag inte får mat regelbundet, dels är det viktigt för mig för att inte bli en räka. :-/ Och igår fick jag ingen mat. Så då var jag inte glad.. när vi skulle äta lunch, klockan var halv fyra och jag var hungrig som ett as. Så fanns där bara mat antingen med gluten eller kött som jag inte äter. Så jag fick bara sallad. Kände att det inte fanns en chans jag skulle överleva på det ytterligare tre timmar, så förklarade läget (för sjuttioelfte gången..) och bad att få gå hem o ta en proteinshake eller ngt, då skulle de fixa nåt o kommer ut med en tallrik. Med KÖTT. Vad är det de inte förstår? Tydligen alltihop. Så när jag sa att jag inte äter det så trodde de jag bara var en kräsen ungjävel som inte tyckte maten dög och efter jag gått hade det blivit ett jäkla liv... :-S men, nu vet de iaf vad jag kan äta och inte, så idag fick jag sallad, och kyckling OCH fisk, haha ;-P



blir inte precis fet av maten här, men får jag bara protein så ska jag överleva. ;) kompletterar dessutom ganska rejält, massor med nötter. Och massor med kaffe :-P

Efter jobbet tränade jag en sväng, blev bröst idag. Precis som igår fick jag vara ordentligt kreativ, men det gick bra. :) Sen hem o duscha och nu väntar jag på Johan som är på väg hit :-D ska bli så kul att ses, saknat den filuren..
Och det är så skönt att ha någon man känner i närheten. Förstå mig rätt, alla här är toppen. De tre tjejerna jag jobbar med är underbara o jag gillar dem massor, men när jag saknar er alla där hemma, då är det skönt med ett kolmårdstroll. ;-P

Imorgon jobbar jag 9.15-18.15 som idag, har vad jag vet än så länge tre behandlingar inbokade. Sen tror jag vi ska ut och hitta på något bus på kvällen. Förmodligen åka in till Puerto Rico eller Playa del Inglés. :) Och på söndag, då är jag leeeeedig, så då ska jag bara njuta :-D

Hoppas ni där hemma mår bra. Jag tänker på er. Och så fort jag tagit mig in till stan och köpt mig ett mobilt bredband som jag kan ha närsom helst överallt så ska jag svara på alla mail. Känns bara stressigt göra det när jag har så korta stunder nu, så då skriver jag här istället så ni alla kan läsa :)

Var det nåt mer jag skulle tala om..? Hmm,.. ja det var det. Men ni kan väl aldrig tro det. :-O Jag har glömt vad det var. hahaha, Lisah i ett nötskal. Jag skyller på värmen..
Aa just de! Förresten. Ca 27 grader har vi här. Hur har ni det där hemma..? :-P



Grand Canaria!! :-D

weeeiii alla trollen där hemma, nu är jag här!! :-D :-D :-D

Resan gick jättebra och trots den var otroligt lång så tyckte jag tiden gick relativt snabbt.
Snabbast gick resan till arlanda, kan ha varit för jag stoppat i mig lite för många atarax, så jag hann bara blunda, vända mig, blunda igen sen stannade bilen och jag undrade varför, tittade upp och då var vi framme! haha :-P
så här var vi, på arlanda kl 04.55 . . .





Jobbigast var att skiljas från Praktikant J på flygplatsen, då vi skulle åt varsitt håll.. :'-(
Men med mig fick jag fitness tjejen, som är en grymt trevlig prick. Hon blev även min sambo ;) och jag tror vi kommer kunna stå ut med varandra.. :-P nej, hon e skitbra faktiskt :-D

Vi hade turen att komma före de två andra tjejerna, och fick välja lägenhet först ;) Vår lägenhet är ett eget hus, precis intill hotellet, fast inne på en gård, med egen pool. Huset har två våningar, där nere är kök och vardagsrum, och uppe har vi varsitt sovrum med varsin balkong, samt badrummet. Var skönt att komma fram på dagen, för då hann vi packa upp och göra oss hemmastadda.


Viktigast av allt, mina garderober, haha ;-P

Idag har vi varit hos Polisen, fått spanskt personnummer och tillstånd att vara här. Även kollat upp telefon och internet till lägenhetn, ska fixa allt sånt, men kan ta lite tid, därför har jag bråttom nu, har bara 30 min internettid i receptionen.. :-/

Måste skynda mig nu, så får bli en snabb uppdatering. Har blivit fullproppade med information hela dagen idag. Men allt känns bra och jag ska ha mina första behandlingar imorgon. Peeling och massage ;) kommer visst göra lite spabehandlingar med, skönt, för orka BARA massera :-/

Jag tänker på er alla där hemma, hoppas ni mår bra. Ska fylla på min mobil också, men får göra det imorn. Sen har jag min första helt lediga dag på söndag, så då kan jag lägga upp lite bilder, tar för lång tid nu.

Maten är bra, men tiderna är usla. På riktigt. Frukost antingen 7.30 eller 10.30, sen "lunch" kl 15.30, middag inte förrän 20.45. Så jag behöver typ hundra mellanmål däremellan, vilket gör att det känns som jag bara småäter hela dagarna. Men så fort jag får in en rutin blir de bättre ;) idag har jag iaf tränat mitt först pass. Efter vi slutade kl 18.30
Körde rygg och det gick bra, men fick vara fruktansvärt kreativ. Alltså, gymmet är fräscht, men finns inte alls det jag vill ha, och tyngsta hantlarna väger 14 kg.. jippie . . . :-/


Jag skriver så fort jag kan igen, men nu vet ni iaf att jag lever!!

PUSS O KRAM !!!!



Snart påväg . . .

..och ska jag vara ärlig känns det sådär. Inte roligt. Men det blir säkert bra. Det bara tar emot något så otroligt mycket att åka när personen som betyder mest för mig i hela världen inte mår bra. Mina tankar kommer vara kvar här.

Orkar inte skriva mýcket mer nu, uppdaterar er när jag kommit på plats.

Var rädda om er och varandra <3

Jag vet ju..

..att hon finns med mig. Att det kommer att gå bra. Att inget kommer att hända. Att hon kommer och hälsar på mig. Att hon finns kvar när jag kommer hem. Att det är ett band som aldrig går att bryta. Att avstånden bara är fysiska. Men det är deras ord som satt sig i huvudet på mig. Det är därför jag målar fan på väggen och föreställer mig allt det värsta.

"Självklart får man åka hem om en anhörig blir sjuk . . . tre dagar för en begravning . . ."




Tokträning

Trots en sömnlös natt med alldeles för mycket tankar var jag efter två stora glas kaffe, en ordentlig frukost och en överdos Push laddad till tusen. Förra veckan gick mina dagar i Sthlm ut över mitt benpass, så idag var det dags att ta igen det. Och det blev ett grymt pass.





Va? Bilder från passet? Jahaa.. B-)
Först lite uppvärmning..





Sen blev det knäböj, frontar, utfall och benpress.









Sedan rumpa, insida- och utsida lår i maskin, men det är ju inget roligt att ta bild på. Sen var benen som spaghetti och vi kunde knappt gå, men så slog det mig att detta var mitt sista pass med Envisa Elin (buhuu :'-( på 7 månader (!) så jag var ju tvungen att riktigt köra skiten ur henne. ;-P Så vi gick in i salen och körde boxning o kickar :-D grymt roligt!!









Sen det allra roligaste, parövningar :-D

Denna gör man en "armhävning", sen ner och rulla ett halvt varv så den andra kommer över, och så om igen ;)



Här fick Elin vara bas och jag skulle klättra ett varv runt henne . . .



Sen boxades vi lite, jag gav Elin stryk och det var skönt att ta ut sina agressioner, men synd om stackars henne som fick ta emot dem. :-P men det är nog lugnt, jag lär få stryk tillbaka nästa gång, när jag går med på att hålla mitsarna, haha :-P

Sen fick sista dropparna gå till ett armhävningsrace, och lika glad var jag för det, men gladast var nog . . . Jag :-P




Nu tror jag det är färdigtränat för idag. :)

Ska hem till mamma <3

Som en liten påminnelse..

..valde jag att texten placering skulle vara på armen, så jag kunde se den när jag behövde.
Nu tror jag att jag gör det mer än någonsin.



"Aldrig ska jag tappa tron, att det finns en mening med allt som sker"


Dan före dan före dan..

..dagen D närmar sig med stormsteg. Dagen då jag tar min jätterosa jätteresväska och beger mig ut på nya äventyr.



Så nu är det fullt ös med allt jag vill hinna göra. Efter morgonpromenaden bar det av till gymmet där det blev bröst och axlar.

Vi glömde titta på klockan innan vi drog, så vi kom dit 45 min innan de öppnade, men VIP som vi är gick vi in ändå, dock i becksvart mörker och vi hittade inte var man tände :-P men det var as mysigt och dö nice att ha hela gymmet för oss själva ;-)











Fast att vara ensamma i gymmet bäddade också för en del bus och så en vilostund . . .



Sen promenad hem, lunch, och SEN hände något jag bara trodde hände i Desperate Housewifes. :-O
Det plingar på dörren, jag öppnar och där står en underbar och mycket älskad vän med en flätad korg i handen övertäckt med en bakhandduk och en ljuvlig doft av något alldeles för gott spred sig i lägenheten. Och min näsa hade rätt, hon hade bakat muffins till mig!!



Så på med kaffebryggaren så blev det trevligt fikakalas och en stor dos skitsnack :-D



Heelt underbart. Jag önskar jag fick bli såhär ompysslad, uppvaktad och bortskämd jämt ;-D Kom på det idag att vad himla bra jag har det just nu. Har varit ledig i tre veckor (!!) och bara kunnat göra precis vad jag vill. Fantastiskt. Hittar faktiskt inget ord som kan beskriva det. I feel goooood ;-D

Avskedsmiddag

blev ett gäng igår som gick ut och åt. :) hade supertrevligt :)
Var på yogi, en indisk restaurang, och maten där är grym! Vi tog in papadum med mango chutney till förrätt medan vi väntade in sällskapet, sedan åt jag en vegetarisk Thali, ris och kall yoghurtsås och tre olika varma grytor, och så ytterligare ett papadum ;-P











Hade inte planerat för utekväll, men sällskapet var så trevligt att skiljas inte stod på önskelistan, så efter middagen drog vi vidare till platå för ett par cider och drinkar.. ;)









Med mig hem fick jag lilla trollet B1, som sov på soffan. :) Var jätteroligt att ses, alldeles för länge sen. Och när hon slänger sig in i bilen och kör hit i turbofart från Örebro utan någon som helst framförhållning för att få träffas en sista gång förstår man att man är värdefull . . <3

Så nu har jag väckt henne och sitter här och dricker kaffe och snackar skit, laddar för en trevlig morgonpromenad. :)

En riktig Kalaskompis

..är inte alla som har, men tänk för att det har jag! :-D




Funderade mycket på det igår med vänner. För det finns vänner och så finns det vänner.
Och vid tillfällen som situationen jag är i nu tydliggörs skillnaden.
Det finns dem som aldrig har tid i vanliga fall, men nu bara för jag ska dra så "mååste" vi ju ses. Varför då? Passade det inte innan behöver det inte göra det nu. Och så finns det dem visar på allvar hur mycket man betyder för dem, som en sån som slår in en kalaskompis i ett stort paket med tre olika sorters snören. En sån som jag mer än gärna traskar hem till i spöregn, bara för att dansa en liten pingvindans utanför fönstret.

Det finns dem man springer på ibland, som frågar hur man mår och man svarar "tack bara bra" för man vet att det är det svaret de vill ha, för frågan handlar inte om omtanke, utan är bara en artighetsfras. Precis som den som följer med att "vi får ses och ta en fika nån dag" fastän båda vet att det aldrig kommer bli av.

Och så finns dem man träffar väldigt sällan, men man vet att oavsett hur lång tid det gått sedan sist så är allt precis som vanligt när man väl ses. Dem som man inte behöver förklara saker för, för de förstår precis vad man menar. Dem man ringer till när något hänt, likagärna som bara för att tala om att man har ett rosa tuggumi i munnen.

Vänner som man vet att det spelar ingen roll vad man frågar, för de kommer att hålla med dig i allt du säger, och vänner du vet när du inte ska fråga om råd om du inte verkligen vill ha sanningen för att de är så brutalt ärliga och säger vad de tycker när du frågar även fast de vet att det inte alls är det svar du helst vill ha.

Det finns vänner som betyder lika mycket som familjen, vänner man liksom växt ihop med och som gör livet värt att leva. Vänner jag gärna skulle vilja komprimera ihop så små att jag kunde ta med dem i handbagaget för jag kommer sakna dem något så fruktansvärt när jag åkt.

Men så finns det också de där vännerna som liksom tar lite mer än de ger. Energitjuvar som lyckas dra ner dig hur högt på topp du än är. Vänner som inte glädjs åt din lycka såvida de inte själva befinner sig på samma nivå. Såna vänner du gärna vill göra slut med, men inte riktigt vet hur.

Pratade med min kalaskompis om det igår. Hon är en mycket klok prick faktiskt. Vi pratade om de där människorna man har i sina liv och träffar för att man borde inte för att man vill. Och så fel det blir. Det ger ju ingenting. Mycket bättre då att få spendera sin tid med dem man trivs med.

Ikväll ska det bli en liten "avskedsmiddag". Och det ska bli intressant att se vilka som kommer med. Några kan tyvärr inte, vilket är förståeligt när vi hittade på det med ingen framförhållning alls, men det roligaste blir att se hur det blir med de där "vi måste ses-personerna". "Måste" vi ses, så följer de med. Följer de inte med så var det mindre viktigt.

Nu har jag fått kaffe och frukost, och ska iväg till gymmet för ett cardiopass och mage.
Med endast 4 dagar kvar tills bikinin blir mitt basplagg är det dags att ligga i ;)

Fredagslyx

..är nog det ord som bäst kan beskriva min dag.
Eller, att det är fredag är skitsamma, det har varit vardagsglamour :-D
Började med att trevligt sällskap kom över på morgonkaffe, sedan iväg till gymmet för ett ryggpass med E. Och hon är verkligen grym! Kämpar så sjukt bra och har kommit så långt, jag är så stolt! :) Hittade på en massa nya övningar så hon ska ha lite att variera med när hon snart får klara sig på egen hand ;) Tog bilder på dem, men de blev inget vidare, så behåller dem för mig själv.. faktum är att de flesta bilderna blev skit idag, mest för jag tog i så förbannat att mitt ansiktsuttryck skulle skrämma skiten ur er, haha






Efter träningen gick jag direkt till naprapaten och fick en mycket välbehövd behandling av ryggen, massage och manipulation av de dumma envisa låsningarna i kotorna. Därefter lunch med bästisHälsofreak som utan tvekan är Linköpings bästa lunchställe. På dagens, wraps eller fika anges kaloriinnehåll/port, eller så gör man som jag alltid gör, tar en sallad där man själv väljer 6 valfria ingredienser. Inte varit där? Bums dit imorn!! Idag hamnade qinoa, kyckling, keso, majs, avokado och valnötter på min tallrik. Det var yummie :-D





Därefter bar det iväg till frissan :-D Och åååhh vad jag hade längtat efter det. Jag funderar på att flyga ner henne till Canaria om ett par månader när utväxten blir för hemsk och jag inte ser något för luggen är för lång. Det vore det fasen värt. Hon är världens bästa och jag lider ju lite av sk frisörskräck, vilket gör att det ska mycket till innan jag låter en vilt främmande människa, som i detta fall förmodligen inte ens kommer kunna svenska sätta en sax i mitt hår. (!!!) Nej tack, isf skulle jag nog fasen hellre klippa mig själv. :-S

Men nu är håret fint, så fint att jag nästan skulle vilja ut ikväll :-P Men icke. Ikväll är det bara hemmamys som gäller. Däremot imorn viskar planerna om en liten avskedsutekväll. Inte ut på krogen, men middag, några drinkar, lite skitsnack och trevlighetsfaktor 150. Aaaww <3

Lite choklad någon?

Spenderat två dagar i Stockholm där jag fått utbildning i Hotstone, aroma- och chokladmassage :-D Helt underbara behandlingar, bpåde att utföra och att ge. Och gud så gott man doftade efter chokladmassagen, nästan så man ville ta en tugga av sig själv. ;-D





Börjar känna mer och mer att jag nog kommer kunna trivas med mitt nya jobb i min nya miljö . . .

Igårmorse vaknade jag i en loftsäng, som jag lovar var minst fem meter upp från golvet. Sov över hos en väns vän, så det var inga jag kände, vilket gjorde att när jag duschat o packat ihop mina saker smet jag så snabbt som möjligt. Så fick det bli morgonkaffe på Wayne´s. Bad om en stor, och herregud, alltid ska Sthlm vara värst, den muggen var stor. Ungefär lika stor som mitt huvud, vilket är enormt, haha



Men gott som tusan var det och jag kände hur vuxenpoängen strömmade in när jag satt där med min kopp, ensam och läste tidningen. Sen hör det ju staden till att man måste stöta på minst en "kändis", och den jag fick vila ögonen på denna morgon blev Peter Jihde. Rätt söt faktiskt även om han dock såg lite trött ut.. ;-P

Till lunch åt vi buffé på en asiatiskt restaurang, hur gott som helst och jag tror jag åt minst lika mycket som alla de andra tillsammans. (Ja, klart jag deffar, syns inte det? :-P)



Nu är det fredag, och med idag endast fem dagar kvar hemma, så massor att göra med packning och sånt. Men idag ska jag fortsätta på "ta hand om mig själv-spåret", så nu ska det bli en sväng till gymmet, en naprapatbehandling, lunch med bästis, och sedan ett besök hos frissan. Och oooj så bra jag ska må :-D


RSS 2.0