Igår . . .


..var jag ledig. Dagen bjöd på ett benpass på gymmet, en god lunch och en skön em på stranden och sen tog jag med mig Bea till Mogán för middag på kvällen.







Bilderna från kvällen får dock vänta tills imorgon, för nu är jag tröööööött på hotellet för idag och vill hem. Jobbat öppning till stängning. Visserligen med 2,5 timmes lunchrast.. ;-) vaamooos

Syns det?


..syns det hur mycket jag bara ÄLSKAR det??! :-D













Oj vad jag..


..är kass på att uppdatera märker jag. Fem dagar sen stod det när jag loggade in nu :-P Men det är för jag ju har besök nu med,.. Bea är här och kom i fredags. Då var vi ute och åt middag med de andra tjejerna, eftersom det även var min sambo Pernilles sista kväll här innan hon drog vidare,.. Lördagen bestod av en morgonpromenad, en träningsklädes-shoppingtur till Decathlon, en promenad till gymmet för ett ryggpass och sen en timmes rep i fitnesstudion. För på söndagen gjorde jag karriär som fitnessinstruktör med brak och dunder. Fem pass höll jag och det var helt otroligt sjukt kul!! :-D

Började med yoga, och därefter core. Sedan vattengympa och på em ett powerpass (styrka) och ytterligare ett corepass. Det var underbart, jag älskade allt. Uppmärksamheten, energin, sättet att kunna påverka, inspirera och peppa andra, det är verkligen min grej, det kände jag i hela mig! :-D Dock är det nån som försöker döda mig, för mellan mina pass har jag haft behandlingar, vilket gjort att jag varit rätt tungt fysiskt aktiv i princip från att jag klivit upp på morgonen tills jag lagt mig på kvällen. Såå, ja, jag har sovit gott. Dock för lite.

Igårkväll myste vi lite på vår uteterass med middag, trevligt sällskap och de tog lite rödvin. Själv lät jag bli, jag vill inte ha röda tänder :-P Idag var det samma visa, yoga och core och ett vattengympapass där jag var så fulll av energi att jag trodde jag skulle falla i poolen :-D Bea tog bilder som jag mer än gärna ska visa er, men dem är ännu i hennes kamera, så det blir nästa gång.

Direkt efter jobbet promenerade vi till gymmet för ett bröstpass och med tanke på hur länge sen det var jag körde bänk, (typ inte kört alls sen jag kom hit, eftersom jag inte haft nån passare,..) så gick det bra. 50 kg gick utan problem :)

Nu sitter jag i receptionen och väntar på en buss med nya gäster, för däribland ska min nya sambo befinna sig,.. jag vill inte ha nån ny sambo, men jag vet, så sa jag sist med, men hon visade sig ju vara en klippa den där dansken,.. så jag hoppas denna tjej är trevlig hon med,.. Hur som helst har jag ju Bea här nu och när hon åker har jag inte lång tid kvar här . . . Men dansken, henne saknar jag, vi var litegrann som Bill och Bull . . .


Nej, nästa gång lovar jag lite uppdatering i bilder, men nu har jag lite annat att ordna. Hoppas ni mår bra hemma och inte hunnit glömma mig helt <3


Formen,..


..ja hur det går med den var frågan. Jag sa ju att jag tänkte köra en deff ändå, dock jäkligt lugnt för att inte tappa för mycket. Jag vill verkligen inte bli s¨å liten som jag var tidigare. Egentligen vill jag inte bli mindre alls, bara ha bort fettet :-P

såå,.. dagsformen 23 mars-11



Det roliga just nu är, att rent styrkemässigt är jag starkare, rent utseendemässigt är jag nöjdare, men vikten har inte ändrats ett enda skit. 57 kg stod vågen på imorse. Och det får mig att tänka tillbaka och undra hur jag egentligen såg ut på knappa 52 kg för 5 månader sedan . . .

Nåväl, nog om detta. Idag har jag kört ben på gymmet och det gick bra. Fick skjuts hem, så sedan tog jag och dansken en promenad bort till Amadorés.





Sedan har jag spenderat resten av kvällen nere i fitnesssalen där jag repeterat powerpass som jag kommer att hålla på söndag och som inte sitter ett skit. Sen ätit kvällsmat och ni kan väl aaaaldrig gissa vad jag fick?? :-O Toonfisk!! :-P hahaha Meeeeeeen vad gör man?? Ähhhh då köööör man :-D

En assvettig och aspepp jag efter mitt första vattengympapass ;-D hahaha jaja, men de va grymt ;)


Vakna, träna


..äta, träna, äta, träna, sova, vakna.

Jag vet att jag har busat lite om nätterna sista tiden, men jag har behövt ha lite skoj. Och bara för jag har varit ute och dansat så betyder det inga tokfyllor, baksmällor och förstörda dagen efter. Nej, mitt liv består ändå av ett vakna, äta, träna, sova tillstånd. Och ja, jobba lite med då.. :-P Men faktum är att jag fått träna på arbetstid en hel del nu. Som jag skrev ska jag ha fitnessklasserna ett par dagar i slutet av denna vacka och början på nästa, så hållt mig i studion och tränat på passen så fort jag inte haft behandlingar inbokade. Och igår hände nåt superskoj, jag hade mitt första vattengympapass! :-D Pernille hade nämligen ont i sitt knä, så då fick jag ta det. Och det var så sjuuukt kul! Var runt 35 pers i poolen och jag stod där och skuttade av all min energi och sådär 200% till, det var fantastiskt, jag ville aldrig det skulle ta slut. :-D Så nu längtar jag till söndag då jag har nästa pass. Då är dessutom Bea här på besök, så kanske hon kan ta nån bild :)

 

Såå, gårdagen såg ut enligt följande:

07.00 Kaffe och proteinshake

60 min morgonpromenad

08.45 Frukost (yoghurt, kiwi, ägg, kalkon, grönsaker)

60 min rep till klasser

10.30 kaffe

30 min vattengympa

12.30 "Pre-lunch" (ägg, kalkon, grönsaker)

Bröstpass på gymmet, 60 min

Efter träning: Protienshake

15.30 Lunch (Tonfiskfilé och tonfisksallad)

3x25 min massage

19.30 Middag (fruktansvärt osmaklig vit fisk, brysselkål)

23.00 Proteinshake




Och idag har jag halva dagen ledig. Sparar nämligen en halv dag denna vecka till att ha en extra ledig dag då mitt besök är här ;) Så, nu ska jag ut en sväng i solen och sen till gymmet för ett benpass. Promenera hem därifrån och sen träna till core och power passen i studion ikväll :)

Slänger upp lite bilder senare om jag hinner, puuuussss :-D

 

Tjoohoo :-D


Bra med er hemma? Här är faktiskt kanon nu. Ja, jag vet att jag ibland är överdrivet positiv, men det är verkligen helt underbart! Så att ni inte hör något från mig tyder bara på att jag har det bra och gör annat.

Jag var ledig fredag och lördag förra veckan. Fredagen bjöd på en löptur på morgonen, sen en shoppingtur till Arguineagine där jag shoppade upp en halv månadslön bara på första butiken jag var inne i :-O men, jag tyckte jag liksom var värd det va :-P Sen blev det ett benpass på gymmet innan vi laddade för utgång i Playa Del Inglés på kvällen.


Och det var en sjukt roligkväll. Brudarna drog hemåt vid tre-tiden, men jag stannade ett tag till och kom hem klockan sex på morgonen. Sov en timme, sen hoppade jag upp igen. Var energin såna dagar kommer ifrån förstår jag aldrig, men jag städade huset, som inte såg jätteskoj ut, sen iväg till studion och tränade inför klasserna jag ska hålla på söndag, måndag o tisdag :)

Därefter låg vi vid poolen halva dagen och sen in till Puerto Mogán på kvällen. Gick längs stranden och bara myste, åt middag på en trevlig restaurang och bara fyllde oss av kärlek. För är det nåt jag känner för Mogán så är det kärlek! <3 Det är så sjukt vackert!



Otååålig


..för jag vill va där nu nu nu nu.

Och tack förresten för dagens kommentar;

"det är för att du har för mycket vätska i kroppen som dina muskler inte syns"

..den värmde.


Om man råkar..


..göra som jag gjorde häromdagen, köpa kolsyrat vatten istället för vanligt när man ska iväg och träna kan jag meddela att resultatet kommer att bli enligt följande:

PWO Push med kolsyra = Mycket lyckat!! :-) Ett klart MVG och faktiskt min nya idé att ta patent på till ersättning för Redbull/Vodka på krogen,..

BCAA Fruit Punch med kolsyra = Lyckat! Smakade mycket bättre än annars, dock lite halvjobbigt med magen full av bubblor under passet..


L-Glutamin med kolsyra = Något av det vidrigaste jag nånsin svalt


Massgainer Choklad med kolsyra = Inte lyckat nånstans, riktigt äckligt. Ungefär som kolsyrad milkshake, ja ni förstår själva..


Såå, summan av kardemumman, håll er till vanligt vatten, alternativt köp en av varje ;)


Jaa, det var väl allt.

Igårnatt låg jag vaken och kunde inte svälja och var tvärsäker på att ha åkt på halsfluss. Gick till jobbet och hade en massage, men efter det fick jag gå hem, bäddade ner mig och spenderade resten av dagen döende i sängen. Idag mår jag bättre, haft två massager men nu har jag fått ledigt tre timmar. Två massager till senare.

Blev alltså ingen träning igår och jag haaatar det. Så ikväll tänker jag ta mig dit. ;)

Blir inga bilder nu, för jag sitter på offentlig dator, men hoppas ni mår bra allesammans, puss o heeej :-D

Ett livstecken,..


..för lever jag i högsta grad, har bara haft annat för mig än att sitta vid datorn. När jag hade mitt mobila internet kunde jag ju koppla upp mig lite när som och gjorde det också, nu tar jag hellre den stunden till en promenad innan jobbet på morgonen, och eftersom vi nu slutar senare om dagarna så är jag ju på gymme till rätt sent på kvällen.. så, när jag gått in har det bara varit snabba stunder på nån offentlig dator, och då bloggar jag inte.

Men jag lever och jag har det bra. Idag är jag dock trött och känner mig aningen krasslig, men om jag tänker något längre än vad min näsa räcker så är det inget konstigt alls. Jag var ledig mån o tis denna vecka och nästa ledighet är fre o lör, så jag jobbar nu nio dagar i sträck. Denna vecka har jag dessutom varit ute och busat fyra nätter och därför sovit mellan två och sex timmar per natt. Klokt? inte ett dugg. Värt det? I normala fall skulle jag sagt nej, men nu så joo, faktiskt. Jag har haft superkul. Det har inte varit något festande med tokfyllor, men sena middagar, drinkar på trevliga uteställen och en och annan svängom på dansgolv. ;)

 

På jobbet är det mycket nu, idag har jag varit helt fullbokad. Egentligen ska jag nog inte klaga, för igår hade jag inte en enda behandling, utan ägnade dagen åt att träna core, yoga, power och vattengympa, eftersom jag ska ha de klasserna i ett par dagar när Pernille åker hem och innan den nya tjejen kommer. Jag vill inte att Pernille ska dra, jag vill inte ha nån ny sambo igen. Jag vill ha kvar henne eller inte ha hit nån alls. :-( Men när hon åker har jag besök av min älskade vän B1, och när hon åker också så är det inte länge kvar tills jag med ska sätta mina fötter på svensk mark igen,.. Känns lite sådär faktiskt. Jag trivs nu. Det är mycket ibland och inför imorgon fasar jag, jag har på tok för många behandlingar inbokade och jag känner att jag behöver vila, men det kommer ju att gå, det vet jag ju, det gör det alltid. Ocvh det är precis sånt jag behöver träna på, att bara ta det som det kommer, göra det bästa av det. Och att jag suttit här och bölat ikväll är nog både för att jag är trött och för att det är söndag. Jag gillar helt enkelt inte söndagar, gymmet är stängt och jag blir bara allmänt deprimerad. Men imorn är det måndag, en ny vecka och nya tag. Träningen går bra, maten går bra, alltihop går bra och jag har ingenting alls att gnälla över.

Formen, ja, jag vägde mig idag. 57,1kg. Känns bra. Jag kom aldrig till några 60kg, eftersom jag vände på 58,3 men jag är nöjd ändå. Jag klarade så mycket mer än jag trodde jag skulle, och när jag kör igen ska jag över 60, kanske 62 ;) Men nu ska jag bli lite hård minsann, och dit är en bit minsann haha :-P

 

En powernap..


..känns som precis vad jag skulle behöva just nu. Jag är så sjukt trööööött. För trots att vi kom i säng vid halv 2 inatt var jag uppe pigg som en mört kl 7, drack kaffe, åt frukost, städade, tvättade, promenerade till gymmet, tränade rygg, gick hem.. Och hade det varit en vanlig dag hade jag fortsatt pyssla, men nee, för jag ska ju ut och busa även ikväll, så jag måste va piiiigg då. Ska ta mig en powernap, en låååång dusch o sen ladda med kaffe ;-D Får se hur kul det blir att jobba imorn dock :-P

Gårdagens lunch, då jag försökte va sån där bra hemmafru,.. ;)

You and I


Nothing more for me to say, there´s no more games for us to play.


It´s time for me to walk away. A new beginning, it´s my life.


The music is keeping me growing, the only thing that keeps me awake is me knowing, there´s no one here to break me or break me down, and no one here to hurt me or fool around.


I have no more time for you to hurt my feelings. We are at the end of our stupid lies, I´m better off without you by my side. So, there is no longer you and I, you and I. There is no longer you and I.


Don´t care what other people say, I know you fool around all day, but now it doesn´t hurt me anyway. I have already forget about you and I, when the day turns into night. And when I think of how you treated me, you proved me right.


Now there is no longer you and I, you and I. There is no longer you and I.


Ännu en ledig dag..


..och faktiskt inte bara EN, utan TVÅ :-D

Ledig både idag ch imorgon. Så grymt skönt så de finns inte. Igår var det söndag och därmed gymfri dag. Istället blev det ett Flowpass på morgonen, och sedan 30 min löpning på min lång-lunch. Det var jäkligt varmt att springa mitt på dagen i gassande sol, men det var förbaskat skönt efteråt ;-D

Idag började jag dagen med 30min yoga följt av 30min core innan frukost. Superskönt faktiskt, och jag tror jag behöver lite sån träning också, så jag inte blir en sån där biff som dessutom är stel som ett kylskåp. Nu när jag inte dansar längre.. :-( Rörligheten finns kvar, men den gör det ju inte i all oändlighet om man inte använder och utmanar den.

Nu ska jag gå och lägga mig en stund vid poolen, bara ta det lugnt och njuta av mitt eget sällskap. :) Sen ska jag vara en sån där bra hemmafru och laga lunch åt min sambo tills hon kommer hem vid ett :) En räksallad med avokado ägg och nötter tänkte jag. Och till henne ska jag dessutom göra såna där snittar av tortillabröd med nån god vitlöksost i :)

Därefter ska dagen bjuda på 45min promenad till gymmet där det ska bli bröst och framsida axlar, sedan samma promenad hem. Och sist men inte minst ska vi ut och äta middag ikväll :)

Dock mår jag lite illa, har gjort det i två dagar nu. Vet i tusan vad det är, men ingenting riktigt smakar mig. Kaffet gick ner imorse, men någon vidare frukost har det inte blivit, yoghurt och en bit papaya.. Samma var det igårkväll, middagen kunde jag knappt titta på, det blev en burk kvarg och nötter istället.



Och jo förresten, till dem som undrar, JA, det ska bli en vårdeff för mig. Dock i ett lugnt tempo, vill inte tappa för mkt och absolut inte för snabbt, så jag börjar med första steget nu, som är att minska gainern efter träningen till normalportion (kört dubbel i flera mån) samt ta bort övriga kolhydrater ur kosten förutom frukt på morgonen och grönsaker. Dessutom har jag ju bytt gainer, så den jag har nu är 30% protein i, vilken jag blandar med ännu mer protein, så det är inte länre någon bulk-gainer, utan bara mest för återhämtning.

Utöver detta lägger jag till mer cardio, men ska va försiktig med att springa för mkt, försöka promenera mer. Lediga dagar ska jag därför gå båda vägarna till gymmet, inte bara ena. Morgonpromenad på minst 30min de dagar jag jobbar öppning, löpning de dagar jag börjar något senare och har tid att duscha o eftersvettas :-P

Jag har en plan som är helt färdig i huvudet och jag ska absolut dela med mig av den, men det får bli allt eftersom. Måste faktiskt kila nu, höörs ;-)

Det finns en princip..


..som heter Allt eller intet-lagen. Och den passar nog rätt bra på mig just nu. Ska jag köra ska jag göra det på riktigt. Så, det är hur det blir. Och heeeeelsike så taggad jag ÄR!!

Puss o hej :-D

Ni är ju sååå braa :-D


Jag bara älskar er :-D allihop :-D Alla kommentarer och positiva inlägg, ni gör mig så glad :-D

Idag har jag varit en klant med stort K. Men nåt ska man lära sig varje dag och idag har jag lärt mig massor med saker. Till exempel att man inte ska låta en kund smörja in sig med rengöringmjölk när de vill ha hudlotion. Men, hon tyckte den luktade gott,och säkert blev hon ju ren.. hahaha :-P

Hade dum delad tur idag, men passade på att träna under min "långlunch". Blev axlar och triceps och det gick bra. Axlarna är mycket mycket bättre nu att jag kan lassa på utan problem. Triceps fick väl ingen kanon pass, eftersom jag körde på hotellets gym, men det dög för denna gång, lovat dem att de ska få riktig träning nästa vecka igen :) Så blev det dessutom 30 min morgonpromenad innan jobbet imorse och 2km löpning med benen på ryggen på bandet efter styrkan, hann inte längre eftersom klockan tickade iväg,..

Men men, jag är fortfarande sjukt sugen på en deff, så jag går här och funderar. Har knappt åtta veckor kvar tills jag flyttar hem, kanske man skulle ta och skaffa sig en trevlig sommarform tills dess,..? ;-D


Nyvaken, osminkad och 58kg tung . . . hahaha


Återigen..


..får jag skylla mig själv. Jag frågade hur jag skulle hinna äta upp alla mina kosttillskott, och nu vet jag. Jag får liksom ingen mat här. Och efter allt trassel med maten i höstas så bara orkar jag inte tjafsa med dem mer. Ena dagen förstår de att jag är gluten, men på min tallrik ligger en stor köttbit. Andra dagen har de kommit ihåg att jag inte äter kött och gjort fick eller kyckling, men istället bakat in skiten i panering..

Men, vad gör man när folk bråkar med en? Jo, då går man en rask promenad till gymmet. Och vad gör man när man väl är på gymmet och ena dumma hörluren pajar? Jo, då tar man ut den aggressionen på en skivstång och lyfter 85kg i marklyft. (!)  Och vad gör man när man är helt slut och skitnöjd efter ett grymt pass och stensugen på att komma i toppform? Jo, då skippar man bussen och tar samma raska 45 min promenad hem från gymmet. Trots att det hinner bli mörkt halvvägs :)

Hoppas ni också lyckas finna positiviteten inom er, även när nån där uppe vill bråka lite <3

Rena semestern,..


..har det känts som nu. Just haft två lediga dagar i rad. Visserligen har jag haft nästan två månaders vintersemester hemma, men jag finner mig ändå mer än värd detta nu,.. ;)



Dagens största problem är frågan hur jag ska hinna äta upp mitt kosttillskottsförråd. Jag gjorde nämligen en liten inventering och jag har ju dragit med mig en del,.. Exakt åtta veckor från idag har jag på mig, lyckas jag..? ;)





Hur som helst ska jag göra mitt bästa och därför har jag byggt mig en smartshake alá Lisah ;-D



Och så en sista sak, jag har tröttnat på bulken. Jag är skitsugen på att deffa och komma i sommarform. Dock har jag ju satt 60kg som mål innan jag får vända, men jag börjar bli sjukt otålig nu. Men jag har blivit en klump allt, vägde mig igår och jag slog alla tider 58,3kg!! :-O Fasen, kan det inte få räcka? Om jag lovar fixa typ 62 nästa gång..? ;-P

RSS 2.0