Inte för att jag måste..

.
,..men för att jag vill.
.
Jag börjar om, kommer inte tillbaka här. Jag gjorde en ny blogg. Lika ful utvändigt och ungefär lika meningslös invändigt, men den som vill är välkommen att följa med i mina strukturerade förvirrade välplanerade kaosartade alldeles under kontroll tankebanor på http://lisahlisah.blogg.se/
.
Vi ses ;)
.
 

Många gånger..

.
..har jag funderat över att komma tillbaka. Men lika många gånger har jag ångrat mig. Det har känts överflödigt. Som att mitt sista inlägg blev ett avslut och att det kunde få förbli så. Men, guess what, huvudet är fullt av tankar, kroppen fylld av känslor. Jag kommer inte engagera mig i att uppdatera som förut, kommer förmodligen inte slänga upp en massa bilder, inte marknadsföra mina inlägg, men jag är tillbaka litegrann. För att uttrycka det jag känner behov av, ventilera mig. Helt för min egen skull.
.
Jag vill ge dig en håv, så du kan fånga allt det du förlorat. Ett starkt lim, för dig att laga alla relationer du har förstört. Ett stort sudd, så att du kan radera allt det du inte vill minnas. En svart färg, så kan du stryka över allt det du inte vill ska ha hänt. Sedan ska du få en dubbel plastpåse, som du kan lägga allting i, när du inser att inget av det ovan fungerar.
.
RSS 2.0