Vad gör vi?


Nu kör vi.

Hade Elin här på frukostdejt imorse och fick klorna klippta på den bångstyriga Rasmus.

Har gått två morgonpromenader. En där jag inte kom säskilt långt. Närmare bestämt några hundra meter, sedan hände något som var bland det hemskaste jag varit med om.

Jag trodde helt allvarligt att jag bevittnade en annan människas död. Helt ofattbart. En man cyklade omkull. Och inte bara cyklade omkull, det var i en brant nedförsbacke han kom fygande och han voltade otaliga gånger innan han tillslut landade mitt på ansiktet. Jag sprang fram så fort jag kunde, och möttes av en fruktansvärd syn. Jag trodde han var borta. Det fanns inget liv i blicken, som bara stirrade rakt fram, huvudet i en position jag inte trodde var möjlig, tänderna utanför munnen och kroppen virad runt cykelstyret. I ren panik fick jag tag i hjälp som ringde ambulans. Mannen var inte död, dock ordentligt alkoholpåverkad, vilket förmodligen var bidragande orsak till det livlösa utseendet. Jag tackade gud oräkneliga gånger.

Efter det gick jag hem igen, skakis i hela mig. Men så fick jag ett sms från min vän Catrine som undrade om jag ville ta en promenad, och det ville jag ju. Så vi gick en sväng tillsammans.

Nu har jag druckit kaffe och ätit lunch, som för enkelhetens och inspirationsbristensskull bestod av precis samma sak som frukosten. Havrepannkaka med kvarg, kalkon och ägg. Till frukosten en apelsin, denna gång en morot. Det var ingen njuta av att äta-måltid. Det var bara en äta för jag behöver näring-måltid. Nu väntar nämligen gymmet och ett tungt benpass. Morgonens händelser distraherade mig, men nu har jag läst lite träningsbloggar och kollat på peppande bilder och känner att motivationen för ett grymt pass är på topp.

Så, vad gör vi? Nu kör vi.



Dagsformen..


..15 juli 2011







Idag ska det


..bli biceps och så vader på det. Jag önskar jag skulle ha sällskap för passning, men förmodligen blir det att köra ensam idag. Kanske lite cardio på det hela med. Mina hamstrings känns som hälften sin längd, så jag behöver nog lite cirkulation där. På riktigt, jag kan knappt sätta mig ner.

Ben imorn, men ska tack och lov bara bli framsida. Sen måste söndag bli vilodag, för då har jag kört 7 dagar i sträck,.. men det passar bra, för jag jobbar öppning till stängning och börjar igen 06.30 på måndag morgon,.. Vilket jag ändå är glad för, jag fick nämligen byta mitt kvällspass mot dag, för omväxlingsskull :)

Har suttit och kollat på bilderna A tog när han var här och dem gör mig både glad och frustrerad. Jag är glad för det som skett sen jag började träna vettigt, men jag vill så mycket mer. Dock gör dem mig sjukt peppad, både på att bygga massa, men också att lära mig posera, för där är jag en riktig kratta :-P


Kroppen min,


..den känns. Idag körde jag triceps och mage. Började med stående pressar i cabeln, 5 set. Frenchpress som jag dropsetade, 3 set, sen supersetade jag dips på bänk med smala armhävningar, 3 set av varje, och slutligen en sida i taget med handtag i cabeln, 3 set på varje sida där jag först körde hela reps, sen bara excentriska när jag inte pallade. Sen mage. Inte mycket. En rak övning och en sned, båda i cabeln.

Delade armarna på två pass denna vecka, så biceps blir imorn ihop med vader.

Har en sjuk träningsvärk i baksida ben. Det var visserligen ett intensivt pass dem fick i tisdags, men jag tror den där löpningen och lutningspromenaden gjorde sitt också :-P och mina axlar, dem är trötta. Vilket gjorde det sådär kul att komma till jobbet och hela lagret var fullt av pall som skulle plockas. Axlarna ville bara dö. Men det gick bra ändå. Jag har gått omkring och sjungit på jobbet idag. Jag har varit glad. :) ..eller så är det helt enkelt roligare att vara rödhårig :-P

Nu ska jag ta en hallonproteinshake och sen krypa ner i min renbäddade världens skönaste säng och bara mysa :) natt natt







HA HA HA


..ja nog fasen blev det rött!!

Fixa det får bli en annan gång, nu väntar gymmet! Men här är färgen i alla fall. K-k-kära nån då :-P







Första steget..


..till att åter bli brunett is on the way. Im going redhead. :-O hahaha

Hittade röd toning på en affär igår, men hann inte slänga i den innan jobbet. Nu sitter den dock i skallen. Kommer se förj** ut, det känner jag på mig. Hade önskat en något mer, förstå mig rätt men, orange röd. Denna ärr ju liksom väldigt röd. Men, vad spelar det för roll, det är ju bara en övergångsfas, och rött är kanske kul det med.. :-P



Mysteriet om kvargen



 

Nu mina vänner måste något redas ut. Detta är för dem som inte känner igen den, kvargen vi säljer på Lidl. 500g och kostar 12.99, grymma näringsvärden och mycket prisvärd. (sådär ja, så smög sig lite gratisreklam in också..) Hur som helst, de flesta som kommer och köper kvarg köper dem plattvis, det är 12 paket/platta. Såå, om DU sitter på en platta, kolla datumet på den. Står det 10/08 på den, alltså 10 aug, så langa hit den!!

Nånting skumt måste ha hänt i tillverkningen på det partiet. Den är helt tokigt god. Normalt sätt är Milbonas kvarg rätt sträv i konsistensen. Just denna är mjuk och len, mycket krämigare och i färgen något gulare. Fetthalten ligger på 0.3% men just denna skulle man kunna tro den låg på 30%, den smakar liksom grädde.

Så, jag väntar på ett mail på jobbet som berättar att det blev en tillverkningsmiss och att det helt enkelt är fetthalten som hundradubblades. Annars har dem gjort nåt med receptet, och har de lyckats bara få till den sådär utan att nåt är "fel" då är det ett hallelujamoment! Men nu vill jag ha alla kvarg som har bf datum 10 aug. Jag ska nämligen sitta och här och äta upp dem allihop. Eller sälja dem svindyrt på ebay. Jalla, skicka dem i kylväska. Helst med hemleverens.


Och förresten, på tal om kvarg. Ni vet, jag gjorde ju gröna pannkakor. Berättade jag hur dem blir gröna? Jag har nämligen kommit fram till att samma ingrediens är som fisken i handsken med just kvargen! Så, nya svarta är alltså grön kvarg!! Och är är hela hemligheten, this is the shit!! :-D



Tack mamma ;-D Det är nämligen hon som förser mig med såna här godheter :)

Oj oj oj, jag har just tryckt i mig kvällmål, och ändå sitter jag här och bara längtar till frukost. Jag är verkligen ett matvrak. Muuhahaha

Nöjd


..med axelpasset. Jag orkar tusan knappt lyfta armarna.

Började med militärpress. Framför, bakom och sen små ovanför huvudet, 4 set av varje, dvs 16 set. Sen hantellyft åt sidan, 3 st dropset. 3 set baksida axlar i maskin och slutligen 4 set shrugs. Sen finito. Nöjd, mycket nöjd.

Mat och en stund på soffan så axlarna får vila. Sen ska jag tillbringa resten av dagen och kvällen på jobbet. Kom och handla kvarg av mig vetja ;-D




Jag vet att..


..man ska skratta med sina vänner och inte åt dem. Men jag kan inte hjälpa att jag fortfarande nästan sätter i halsen av tanken på P-Es kommentar och vinnande besvikna blick, när han satt och stirrade på sin vad efter vårt benpass i söndags,

"Åh, fasen.. Jag trodde det var en ådra, men det var visst bara smuts.."


Förlåt men, aaahahahaa :-P Idag ringde klockan och väckte mig medan jag ännu sov. Jag blev arg för en sekund. Sen kom jag på att anledningen är att vi ska köra ett axelpass nu på morgonen och skuttade upp av glädje. Efter axelpasset i torsdags förra veckan är jag så sjukt taggad att göra ett lika bra, så nu peppar jag till tusen.

Kör hårt vänner :-D




Precis som jag förutspått


..blev det en kanontrevlig ledig tisdag :) Jag sov gott och ganska länge, sen kom Hålkakan för frukostdejt. Jag bjöd honom på gröna pannkakor med keso och kesella, linfrö, kiwi, äpple, ägg och kalkon. Sen åkte vi ut en sväng till Siba och köpte mig en ny lur. Den är vit och rosa och den fungerar att både ringa och skicka sms med. Dessutom spelar den musik i hörlurarna och kan ta kort. Kanon. Mer behöver jag inte.

Sen vidare till gymmet för ett ryggpass och det blev ett bra sådant. Började med chins och körde fem set och fy i helsike vad det är jobbigt, men ännu mer helsike vad det är kul! :-D Vi körde fokus på övre rygg, så inga mark.

Efter gymmet gick vi till Hälsofreak, köpte med sallader, och sen hoppa vi in i bilen och åkte ut till Berg där vi hade lunchpicknick. Hur mysigt som helst :)





Sen tog vi en liten promenad, dock kom en regnskur, men det var en trevlig sådan berättade Hålkakan, och med hans synsett var det faktiskt just det, en trevlig regnskur.



Ännu trevligare blev det förstås med kaffe på maten . . . ;)







Efter Berg begav vi oss till Federal, för en dom av Lex angående piercingen och en förhoppning med byte av smycke. Men icke. Den blev godkänd även om han tyckte det varit en dum idé att göra den själv, men byta ring fick jag inte. Nej, han sa jag skulle låta denna sitta nu och se så det läker först. :-( Jaja, bara att lyda. ;)
Sen åkte vi och letade hårfärg på tre olika ställen, men ingen lycka där heller. Jag får helt enkelt köpa en i stan på lördag eller något,..

Sen hem, och så skulle jag träffat Emma ikväll, men hon ville in till stan för att glas vin, och det ville verkligen inte jag. Jag är säkert skittråkig, men jag bara ville inte. Erbjöd en promenad, men hon ville träffa folk, och det tyckte jag med hon skulle, när hon väl är här och snart åker igen..

Men samtidigt som jag satte foten inan för dörren så kände jag att jag inte bara ville vara hemma och göra ingenting så jag slängde ur de svettiga kläderna ur väskan, packade om, tryckte i mig ett mellanmål och sen tillbaka till gymmet. Så körde jag ett pass baksida ben, med raka marklyft så fick även länden sitt :)

Sen ville jag löpa, för att se hur jag låg till för min deadline men det gick åt skogen. Jag ställde mig på bandet med trötta hamstrings, laddade och startade direkt på 13,5km/h och bara kutade. Sex minuter sen dog benen. Då blev jag så arg att jag tänkte jag skulle köra lutningstestet istället, så smackade på 13% lutning på bandet, sänkte hastigheten och började gå. Det var jobbigt som fasen så jag ville dö igen. Så gjorde jag ett nytt försök att springa. Den gången pallade jag två minuter. Jag blev as arg. Insåg ju att det inte skulle gå. Så jag joggade en stund istället, sen hoppade jag av. Så tog jag några jämfotahopp. Dem gick sådär. Sen åkte jag hem. Svettig som en ko och misslyckade test, men ändå nöjd. För nu vet jag vad jag behöver träna på, och jäklar i mig att jag snart ska fixa det, alltihop. ;-D


För att lyckas krävs en lagom kombination av vilja, beslutsamhet och envishet



Eeehm,.. aj.


Mitt huvud. Mitt klanthuvud.

Körde bröst idag, gick bra. Började med bänk. Jag har ju en liten deadline som säger att jag måste ju fixa 35 reps på 30 kg. Visserligen först om tidigast 2,5 år, men jag vill veta nu att jag fixar det. Samma med löpningen, 3km på 13,5min, 500m rodd på 1min 45sek, 40 reps med 15kg skivstång i lyft mot hakan och så mitt 2meters jämfotahopp från stillastående,.. ;-D Iaf testade hur jag låg till i bänken idag. Gjorde 35, men inte godkänt. 30 reps gjorde jag själv utan problem, men de sista 5 var jobbiga, så dem gick både för sakta och så fick jag hjälp. Men, nu vet jag iaf hur det känns, så nästa gång adderar jag lite beslutsamhet så fixar jag det :-D

Men ja, efter vi kört bröst körde vi lite mage. I maskin, och efter det kände jag mig färdigtränad, men min envise vän ville köra lite med repet i cabeln, så då tänkte jag att då gör jag väl det jag med, fast med det där handtaget istället, som ser ut som ett styre och väger bly.
Och ja, så hängde jag upp det, sen böjde jag mig framåt och drog ur den där haspen för att ändra vikt, och det blytunga handtaget åkte såklart rakt ner i skallen på mig. Det gjorde ont. Och nu har jag en stor fin bula mitt på huvudet. Kanske man skulle börja träna med hjälm?


Nåväl, jag lever ;) Imorn är jag ledig. Och om det säger jag bara tjoohooo!! :-D Känner ända ner i tårna att det kommer bli en kanondag.

Hålkakan ska komma hit på morgonen på frukost, sen ska vi dra och träna rygg. Sen måste vi äta lunch, och sen ska vi åka och köpa mig en ny lur. :) Och sen vet i tusan vad vi hittar på, men kul blir det alltid. Så ska jag förhoppningsvis även träffa min vän Emma. Om hon har tid. Hon är nämligen hemma från Norge nu :)

Och eehh jaa,.. jag måste bara visa en grym sovställning, sk död hund alá Rasmus, hahaha. Han är världens bästa <3




Jag skulle..


..kliva upp imorse, och ta en löptur innan frukost. Det var min tanke. Jobbar nämligen den knasiga tiden 11-19, och till gymmet ska jag ikväll sen. Så jag gick upp, kollade ut. Spöregn. Inget som egentligen hindrar en löptur, men just idag så kände jag efter i benen som var rätt trötta från gårdagens pass, kollade mot sängen som såg ganska mysigt lockande ut, och tog beslutet att helt enkelt krypa ner igen. Det var skönt :-P

Nu har det blivit en lång kaffestund, ska strax äta en stor frukost, bestående av gröna pannkakor, har blivit min nya favorit nu ;) Fixa mat till jobbet, och sen äta och ladda under dagen för ett grymt pass ikväll som ska bli bröst och mage. Ni vet hur jag är med maten, äter samma sak varje dag tills jag tröttnar och byter. Just nu gör jag något väldigt praaktiskt och väldigt gott. Fisk, räkor, purjolök, coctailtomater, sockerärtor och ev champinjoner eller nåt annat som ser ut att vilja följa med. Så bara slänger jag ner allt i stekpannan, i med kryddor, jag brukar ta lite allt möjligt. Dem som står närmast till hands :-P Just idag vitlökssalt, curry, paprikapulver, lite chili och en helsikes massa fryst dill. och kompletterar det hela med ägg och är det innan eller efter träning, så även med ris.



Jo, och piercingen i läppen förresten, bytte jag från staven till en ring. Inte helt jättesnyggt, men jag tror det ger bättre chans till läkning. Hur länge jag vill ha kvar den har jag ingen aning om, men än så länge gillar jag den. :) Och mamma, sååå himla hemskt är det väl inte..? :-P





haha, jaja,.. nåt som däremot ser värre ut är mitt hår. Framfrån ser jag ju mörk ut igen nu. Kanon. Men resten av håret är ju blond. Idiotiskt. Måste slänga i färg. :)



Visst förstår jag att mina ord kan träffa hårt. Förstår du att det är poängen?


Vilka människor det finns..


..det är helt otroligt. Jag liksom slutar inte förvånas.

Jobbat hela dagen idag, öppning til stängning och det har varit lite av en hektiskt dag. Eller, kanske mest rätt ord är händelserik dag. Kunder som inte riktigt förstår att man betalar för de varor man tänker ta med sig hem, som inte kan läsa, eller som bara vaknat på fel sida, saker som inte vill fungerar, och så på det, min vanliga klantighet. Igår var dock klantigheten värre än idag, igår lyckades jag välta en hel pall med öl inne på lagret så att burkarna (tack och lov det var burkar!!) flög åt alla håll. Finfin förfest. :-| 

Hur som helst, efter jobbet var det rakettempo till gymmet innan dörrarna låses. Ett benpass med min underbara vän P-E väntade. Körde framsida och sen vader. Baksidan får vänta ett par dagar till. Har kommit på hur jag ska lägga upp mina pass över veckorna. Jag kör ju 6 dagar/vecka, men delar kroppen oftast bara i 5 pass, så jag tänkte köra ben 2ggr varannan vecka, och de andra 2 ryggpass. :)

När A var här så tog vi lite bilder. Han ville träna fotografera och jag behöver lära mig posera. Så ville jag även gärna se hur jag såg ut. Det blir ju skillnad när nån annan fotar. Det var kul. Och gav mig förmodligen en mer både realistisk och rättvis bild av mig själv. I spegeln är det så lätt att stirra sig blind på de saker man alltid gjort, även när dem ändras. Och i spegeln är det svårt att se en förändring, för där ser man sig själv alldeles för ofta. Kanske får ni se bilderna en dag, men inte idag. Jag vet inte om jag vill. Jag vet inte varför jag skulle. Jag måste fundera på saken. :)

Och så bara ett litet tillägg. Både när jag skriver här och när jag pratar med andra, är att jag tänker högt. Därför bör inte alltid alltför mycket vikt läggas vid mina ord. Jag funderar, uttrycker det som rör sig i mitt huvud, ändrar mig ibland samtidigt som jag hör mig själv sätta ord på det, börjar om, ändrar mig igen. Men det handlar inte om velighet. Det är mitt sätt att resonera med mig själv. Och det är lite av mitt syfte här, jag tänker, jag vill gärna höra er åsikt, men jag hinner kanske tänka om innan den kommit.

Aight, det var allt. Hoppas ni mår bra och att ni leker med livet, så inte livet leker med er.


Jag kallar dig absolut inte hopplös. Jag ser uppfattar bara dina chanser att komma till insikt till väldigt små.






Lördag


..för Lisah har inneburit 11 timmar på jobbet, 40 min löpning och ett par jämfotahopp som inte gick särskilt bra. Nu är jag trött.


Har haft två..


..jättetrevliga dagar med mitt knasiga besök. Trots han är helknäpp är han en fruktansvärt trevlig prick :) Vi tränade axlar igår och rygg idag och så har vi ätit två lunchsallader från Hälsofreak, ätit grillad kyckling till middag, och ätit gröna havrepannkakor till frukost. Sen har vi även tryckt i oss en hel del kvarg, lite keso, och så förstås en del ägg. Så ja, summan av det hela, vi har tränat och ätit. Mycket trevligt skit :)




Jobbat stängning ikväll och nu känns det så bra på jobbet igen. Visst att det inte alltid är kul att jobba nästan bara kvällar, men nu sitter rutinerna igen, så jag springer inte bara runt som en halvt ihjälstressad höna med hjärtklappning. Jag har faktiskt en liten känsla av kontroll på läget numera ;)



Oj så många saker


..jag har lust att göra. Och det bästa är, att det bara är små vardagliga ting jag längtar efter, som liksom är alldeles jättemöjliga att uppfylla typ när som helst. Små saker, som ändå blir så värdefulla. Baka en ostpaj med Elin till exempel. Vi hittade ett recept i en tidning igår som vi måste göra. Fy fasen så god den såg ut! Så ska vi packa en korg med allt man behöver för en picknick och ta våra cyklar och cykla tills vi hittar ett alldeles perfekt ställe att ha picknick på. Så enkelt, men så mycket mer minnesvärt än att bara sätta sig och äta i köket.

Men idag ska jag göra lite annat. Jag väntar besök om kanske sådär en två timmar. :) Innan det ska jag ta ytterligare en svängom med dammsugaren, och så en dusch. Mer kaffe och frukost. Hur det nu ska gå att äta frukost, jag vaknade med en läpp som var ett par storlekar än den jag är van vid. :-O Hahaha. Jag måste få tag i en ring idag, för en sån här stav med platta går inte att ha i medan det är svullet. Jalla federal, öppna! :)

Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göraa. Äta lunch nångång, nånstans. (Äta får man aldrig glömma! :-D) Äta mellanmäl, äta middag.. Så ska vi träna, köra axlar. Kanske gå en promenad. Kanske slänga i färg i mitt hår?? :-D jag vill inte vara blond längre. Så trött på det att jag kräks. Dessutom växer håret ju så fort att jag redan har en utväxt jag stör ihjäl mig på trots att det inte är mer än max två månader sen jag var hos frissan.
Hur som helst, om jag ska färga det själv och inte vill ha grönt hår, har jag blivit tillsagd att slänga i rött INNAN jag gör det brunt. Så, rött hår blir första steget. Och rött så in i helsike  kommer det förmodligen bli. Snyggt? Förmodligen inte. Bryr jag mig? Inte överhuvudtaget.

Ord..


..som blir till sanning.

Love is strange, it doesnt matter the distance, time or age
Its weird, love just shows up when you less expect it

Im still alive Lisah, still alive just waiting for you
Do you want to see the world inside of my head?





Mina armar..


..blir de större? Starkare? Hårdare? Är jag hulken nu? Vavava?? :-P Körde armar idag med David, och det gick bra. Jag försökte se så stor ut jag bara kunde när jag traskade in på gymmet bredvid D, eftersom han är både lång och stor, men förmodligen lyckades jag inte så bra, för det första vi möttes av var Herr T som satt och skrattade åt "helan och halvan".. Det blir skillnad på passen beroende på vem man tränar tillsammans med, men överallt har man något att lära.

Imorgon är jag ledig och ska få finbesök från gbg. (Sa jag finbesök? Jag menar besök av nån knäpp rackare :-P) Vad vi ska göra vet jag inte, mer än att vi ska träna. Och det ska bli kul som tusan. :)

Men nu, maaaaaat :-D





Att jag aldrig lär mig..


..men alltså. Denna gången var det inte mitt fel. ((Och här kommer ett namn utan lov)) Detta är ANDREAS fel.




Jag har liksom haft en lust att göra något hela dagen och jag ville färga håret, men det lovade jag att vänta med, så ja, då blev det en liten stav igenom läppen istället. Hur länge den får sitta kvar återstår att se. Tidigare erfarenheter att tyda, så förmodligen inte jättelänge. Men förutom att den blev fruktansvärt sned på insidan så gillar jag den. Än iaf ;-)

Ja, och så har vi ätit mat också :)



Nu är det kväll och jag måste komma i säng. Imorn är det bara jag och Elin som öppnar. Jag och Elin och en hel Lild, ensamma. Spännande. Så jag måste sova. Men först ska jag sitta och titta på min fina mossa jag har fått i present. <3



Helt otrolig..


..är denna människa. Jag fick en lapp på posten om ett paket som väntade på mig i stan. Har aldrig fått nåt paket att hämta där, så jag fatta noll. Men åkte iaf och hämta det. Det var inte så litet.



Ursäkta den svettiga bilden. Just hemkommen från benpass :-P Hur som helst, paketet var fullt av saker. Men framförallt var det fyllt av omtanke. Jag hittar inget bättre ord. Så mycket omtanke att jag blev mållös. Det var kärlek i den där lådan.








Min synundersökning gick bra. Jag var alldeles jättegodkänt för att köra bil tyckte hon. Synmässigt vill säga :-P Mitt benpass gick också bra. Svettigt, smärtsamt och underbart.

Och nu ska jag över till Elin, vi ska grilla :) Detta var en trevlig tisdag <3

Vilken tisdag..


..jag vaknade tidigt imorse, men tvingade mig hålla ögonen stängda och ligga kvar i sängen i över en timme, bara för att. Sen blev jag rastlös. Satte på telefonen som började pipa som en tok. Massa sms och missade samtal. Elin mådde inte bra, hade ont i magen, var på akuten, jobbet hade sökt mig, behövde mig. Huvudet fattade noll. Men sist, när det var jag som låg där uppe var Elin med mig, och utan henne hade det varit hemskt, så nu ville jag till henne. Så jag hoppade i kläderna, tog en shake, slängde ner frukost i en burk och packade en väska med lite tidningar och sånt, så vi skulle vara lite mer förberedda än sist om det skulle dröja lika lång tid.

Dock skickade de hem henne realtivt snabbt. Skitläkarna. Jag tror jag vill skjuta dem. Jag minns när jag sökte för min egen mage. Om och om igen. Att konstatera en celiaki tog dem säkert fem år och då hade jag varit där hur många gånger som helst. Min mage är ju fortfarande inte frisk, men jag har inget förtroende för dem längre, så jag har gett upp att söka hjälp den vägen. På Elin tog de lite blodprov och tryckte lite i magen. OJ så frisk hon blev av det. Är det så svårt att göra en undersökning? Gå ner och glo lite i magen? Fine, det är inte en trevlig undersökning att behöva uppleva, men dem måste ju kolla i magen!!! idioter.

Nåväl. Så har jag städat. Mitt vardagsrum liknade ett stall, hö överallt, så jag har dammsugit, men tack vare min galna hund ser det snart likadant ut igen. Jag vet inte hur han lyckas.
Gått en promenad runt ån, och sitter nu med en kaffe :) Funderar på att ta tag i den där fönstertvätten jag borde gjort alldeles för länge. Sen ska jag äta lunch innan jag ska mot stan. För klockan 15 ska jag nämligen vara hos optikern.
Nej, jag ser inte dåligt och kommer inte få några glasögon, men jag ska göra en synundersökning för att kunna få ett nytt körkortslämp, så jag är tillåten att sitta bakom ratten och försöka lära mig hur man styr en sån där livsfarlig maskin.
Nej, jag vill inte ha körkort. Jag är tvungen.
Det är nämligen så att nån helknäpp person gav mig en idé om något jag vill göra, eller rättare sagt vill bli, och dessvärre är första steget för att uppfylla det att ta det där förbaskade körkortet. Så jag är så illa tvungen. Dock förmodligen bra, annars finns risken att det aldrig blir av.

Och efter synundersökningen ska jag till gymmet. Ben på schemat. Älskade hatade underbara ben. I love it ;)

-->

-->

hö hö hö :-P

GIVE MEE :-D



Det är ingen idé


..att ni frågar. Vad jag ska göra sen. När sen? Och hur ska jag kunna veta det? Jag har ett sjukt planeringsbehov, men jag vet att det bästa brukar vara det som bara händer. De tåg jag hoppar på i bara farten. Utan att tänka för mycket. Då jag fångar dagen och det som erbjuds, inte kan bli besviken av förväntningar, inte kan bli irriterad på förändringar.

Dessutom kan jag inte planera något vidare långt just nu. För hur hösten och vintern kommer se ut beror inte bara på vad jag vill. Så bespara mig den energin att försöka förklara, att försöka formulera, att själv reflektera. Jag blir inte klokare av att grubbla. Jag vet precis vad jag vill, men jag vet bara inte i vilken ordning det är möjligt att uppfylla. Allt går att verklighet av nu nu nu, ingenting är ju omöjligt, men ibland måste jag lugna min iver. Kanske har livet något annat att erbjuda mig nu, precis just nu, som inte erbjuds någon annan gång. Och gör jag allting nu, vad gör jag då sen? Hittar på nåt nytt förstås. Så snurrar det bara på. När hinner jag andas, njuta, vara tillfredställd? Jag vill kunna vara det under tiden. Njuta av det jag gör och inte bara leva på det jag såsmåningom ska uppnå. Många gånger när jag tagit ett beslut, kunde jag säkert valt ett som varit bättre. Men kanske behöver inte allt vara det optimala. Allt ger erfarenhet. Jag lär mig om vad jag vill och lär jag mig inte om vad jag vill, så lär jag mig kanske om vad jag inte vill.

Nu ska jag till gymmet, träna rygg. Det är vad jag vill nu.





vad vill du säga, när allting är sagt?
vad vill du känna, när någon tagit din makt?
du vill att jag ska sjunga, men bara om sånt som hör till sitt
men ska jag sjunga, ja då ska det finnas tid att sjunga fritt

vem vill du spela, när du lagt alla kort?
och hur vill du leva, när tiden går för fort?
du vill att jag ska känna, för nåt som aldrig känts som mitt
men ska jag känna, ja då ska det finnas tid att kännas fritt

hur ska du veta, om ingen lärt dig hur?
och hur ska du våga chansa, du som aldrig haft nån tur?
du vill att jag ska älska, någon som bara älskar sitt
men ska jag älska, ja då ska det finnas tid att älska fritt

vad ska jag skriva, för att du ska bli berörd?
och hur högt ska jag skrika, varje gång jag vill bli hörd?
du vill att jag ska falla, i nåt du gjort till ditt
men ska jag falla, ja då ska det finnas tid att falla fritt

ja, ska jag falla, då ska det finnas tid att falla fritt




Söndagsmys


..med Elin :) Började med en promenad, där vi halvvägs blev överfallna av spöregn. Stod en stund under ett träd, men det var liksom ingen idé, för var vi än stod blev vi lika blöta. Så vi traskade på :) Lagom hemma slutade regnet, molnen försvann och solen sken. Förstås. Så då sprang vi upp och fixade lite lunch och möttes nedanför igen och hade lunchpicknick. Elin hade stekt kyckling, gjort en sallad, melon och bubbelvatten, jag hann baka ett snabbt bröd, koka ägg, skära morotsstavar, samt fylla en termos med kaffe. Sen var stämningen given, en helt underbar söndagslunch :)









Nu ska bara maten få landa och jag ev vänta på sällskap till gymmet, sen ska det tränas bröst och mage. Eller bröst och vader. Eller kanske alla tre. Vi får se. :)

Innan jag kände dig


Här blev jag den jag är, här kommer jag förbi
Här har jag längtat bort, här har jag känt mig fri

Här har jag blickat framåt, men ofta tittat ner
Jag är nog inte det du drömmer om, men jag är det du ser

Jag har blivit vald av andra, det är min hemlighet
Den ena saknar känsla, den andra ödmjukhet

Dem hade nåt gemensamt, jag blundade för det
Jag har alltid hållit hårt, om dem jag inte orkat med

Jag har skrivit mina regler, ingen fick ändra på dem
Jag tog första bästa vägen ut, när nån bad mig tänka om

Det kommer kanske kännas, det rår jag inte för
Jag skulle inte ens vara hälften, utan det jag gör

Du har ditt eget facit, för rätt och för fel
Du kanske bär på massa saker, jag förstår en liten del

Jag hade slutat prata, jag var så van att stänga av
Du frågade vem som förstört mig, jag gav dig inget svar

Jag tog allting förgivet, det var nåt fel på mig
Jag måste varit nån annan, innan jag kände dig





Vilken KALAShelg


..ett jäkla ståhej var det igår. Det skulle bli pastasallad, men i brist på större skålar fick jag göra den i delar, och pga av önskemål, allergier och diverse kostval blev det ytterligare ett par varianter. Hur som helst blev det en fin buffé och gästerna verkade nöjda. Kanske kunde jag besparat mig besväret att baka bröd och bara köpt ett, men vad fasen, det är 2011, vi litar på livsmedelsverket som lever kvar i 90-talet, det som i affären säljs som "mat" är nån ätbar substans som vi knappt vet vad den innehåller, och jag tänkte att sååå jäkla svårt kan det inte va att svänga ihop ett bröd när man ändå är igång ;)

Jag tror brorsan var nöjd med sin födelsedag. Det var en välplanerad fest och jättetrevligt folk. Hans flickvän stod för tårtorna och hade gjort tre stycken. Och även dem verkade uppskattade. :)

Kontrollräkning av ljusen. Förstås . . . :-P

Det var en rolig kväll, men efter de fått tårta och jag plockat undan tallrikar och glas skulle de ha drinktävling och då packade jag ihop och for hem. Jag drack ingenting igår, så jag kände att min kväll kunde få sluta där. Dessutom var jag trött, hade stått i köket i timmar, och tankarna om att det fanns en morgondag som närmade sig med alltför stora kliv gjorde att jag kände jag var tvungen att hinna hem till sängen innan morgonen skulle hinna ifatt.

Klockan hann bli ett innan mitt huvud blev ett med kudden. Ändå vaknade jag vid 6 imorse som vanligt, lyckades dock somna om till lite efter 7, men sen klev jag upp. Min skalle vägde mycket. Och kroppen kändes lite seg. Då kunde jag inte låta bli att tänka på hur jag mått om jag druckit igår. Det är så länge sen jag var bakis att jag knappt minns det, men fy fasen, det är inte värt det nånstans. Jag inser det mer och mer. Alkohol är nog inget för mig. Det finns ingen anledning. :-| Jag hade ju hur trevligt som helst utan. :)

 

 

Benen fick


..sig en promenad. 1,5 timme, 10,2km. Kändes bra. Sen lax till lunch med lättfrästa sockerärtor, purjolök och coctailtomater och lättkvarg som jag blandade med citronsaft och dill. Mycket gott och alldeles lagom sommarfräscht. Jag funderar på att bjuda min Elin på det imorgon :)

Sen har jag suttit och målat naglarna på både händer och fötter i över en timme, tryckt dit fina små blomdekorer och lyssnat på musik så det säkert hörts ända in till stan. Varsågoda, idag bjuder jag.

Nu har jag just serverat mig kaffe, men måste strax hoppa in i duschen för att sen bege mig mot brorsan så han inte stessar upp sig alltför mycket över det jag ska hinna ordna och fixa.

Hoppas ni alla har en riktigt fin sommardag och njuter av vad helst ni vill. Solskenet, ett träningspass, en vän. En kram, en bra låt, hela livet, ett leende, eller kanske er egen spegelbild. Vad helst som gör er glada helt enkelt :) Och kom ihåg att en omtanke för någon annan inte kräver mycket varken tid eller energi. Däremot kan den göra hela dagen för den som får den. <3






Men såklart..


..blev det en trevlig kväll ändå :)

Vi var på Afrodite, vilket jag föst var lite skeptisk till, eftersom jag inte direkt överväldigats av deras utbud vid tidigare tillfällen. Men efer mycket om och men och specialbeställningar fick jag, nästan, det jag önskade. Som tur var åt jag lite hemma en stund innan jag drog, för det tog ganska lång tid. Men med min genialiska planering så blev det alldeles perfekt.

Så, ett ihopkompani alá Lisah blev enligt detta :) Dock vet jag inte var potatisbiten kom ifrån och var min aubergine med fetaost tog vägen, men hur som helst var det gott. Det var kycklingfilé, tsatziki, rödbetor, små chili med nån vitlök, grillad halloumi, rödlök och bondbönor.











Och ikväll väntar mer kalas. Ska hem till brorsan nån gång efter lunch och börja fixa med maten till festen. Ska bli ett par olika sallader och så ska jag baka ett brytbröd fyllt med soltorkadetomater och fetaost.

Har varit en bra träningsvecka. Började i söndags och har sett ut enligt följande

RYGG/BAKSIDA BEN
FRAMSIDA BEN/VADER
BRÖST/MAGE
BICEPS/TRICEPS
AXLAR/BAKSIDA BEN
FRAMSIDA BEN

Så idag är det dags för vilodag. Tänkte kört cardio och mage, men ska hålla mig borta från gymmet helt. Istället ska jag ta en skön lång morgonpromenad, så snart mina ägg bara kokat klart och jag har ätit frukost :)


dagens


..benpass gick bra. Jag vill för alla pris bygga ett par ben, så jag får inte gnälla, inte mesa. Jag måste framkalla smärta. Sån där smärta som är så fruktansvärt skön just för att man vet att den går över. Och jag har övervunnit min rädsla för benpressen. Och för att ta i. Huvudet gjorde inget ont alls. Därför var det bara att köra. Vilket jag gjorde med. Svetten rann som aldrig förr, jag lovar, jag har nog aldrig svettats så mycket, jag var helt blöt. Och det fick även Mr S känna på. Flera stora svettiga kramar fick han. Det är han värd ;-P

Sen kom jag hem, trött så in i helsike. Duschade och åt, men sen var jag tvungar att gå och dö på sängen i närmare en timme. Det fanns inte en uns med energi kvar. (finns det nåt som heter uns? hur som helst, nu gör det) Väl på fötter igen blev det ett djupt dyk i kaffebryggaren med sällskap av min vän Catrine. Två maskiner träningskläder blev rena också. Dock aldrig torra, eftersom jag glömde starta både torktumlaren och torkrummet. Bra jobbat.

Så har jag fått en snygg manikyr, som självklart lika snabbt förstördes i kanterna av min oförsiktighet. Håret har blivit tvättat och fått en inpackning, plattat och någolunda fixat. Peeling av både kroppen och ansiktet, skönt, men helsike så blek jag är. Det finns inte en tillstymmelse (var kommer alla ord ifrån?) av solbränna kvar på min hud, jag ser ut som ett vandrande spöke.

Hur som helst har jag haft en bra dag. Men nu tycker jag den kunde ta slut. Icke.

Nu börjar kvällen. Middag med familjen. Jag älskar dem. Klart jag vill träffa dem. Och det ska bli jättemysigt. Men jag är trött. Och jag känner mig inte på humör för att bege mig till stan. Jag önskar vi skulle äta hemma. Restauranger i all ära, och säkert blir det väldigt trevligt när vi väl är där, men just nu vill jag bara inte. Jag vill egentligen ingenstans. Jag är skittrött. Och har ont i magen. Och kanske lite i huvudet. Kanske i halsen med? Säkert nån mer stans, lungorna? Hjärtat? Det är intressant så många ställen man kan få ont på om man bara känner efter.

Smärta är bara en känsla. Den går att tänka bort.

Det är sant, och ett av mina viktigaste påminnelser på gymmet. Men smärta går också att tänka fram. Till exempel när man vill vara jätte jätte dödssjuk och nog bara måste stanna hemma...


Det är fredag


jag är ledig i tre dagar. Fantastiskt. Det kommer inte att hända igen på resten av denna sommar.

Brorsan fyller år, så det är därför. Middag med familjen ikväll och stort 30-årskalas imorgon. Kul.

Jag åkte på att komponera och planera menyn. Mindre kul.

Det var ett större projekt än jag trodde. :-|



Benpass väntar. Sen en stund med min vän Catrine innan det är dags för kvällen.


Nu är jag så


..taggad och ivrig att jag inte vill vara still. Jag vill till gymmet, träna armar och hoppas på att skymta någon muskel där nånstans. Så arg jag ska bli om jag inget ser. Men så bra jag ska träna när jag blivit arg. Haha, vilken god spiral denna ilska kan ge :)

Jag är så glad nu, för nu har jag ett mål. Jag har alltid haft mål, men mest för mig själv, ingenting konkret, och ingenting som någon annan fått veta om, vilket gjort att ingen heller vetat om jag uppfyllt dem eller inte. Men nu har jag satt ett mål med en tidsplan. Inte så nära att det stressar mig, men ändå inte så långt bort att jag känner att det är nåt jag kan börja ta tag i senare. Nej nej, alldeles lagom, och alldeles nu. :)

Så funderar jag på hösten och vintern och var jag ska bli av efter min trip till sydamerika. I slutet av denna månad kommer det vara dags att söka utomlandstjänsterna om jag ska jobba säsong som förra vintern. Får jag en tjänst så blir jag ju iväg ett tag. Då måste jag snart börja packa ihop och flytta ur lägenheten igen. Och igår frågade en tjej på mitt jobb om jag möjligen visste nån som hade en ledig lägenhet. Det kändes lite som en tjänst från ovan. Hon är världens sötaste och precis en som jag skulle vilja ha här. Så drar jag hoppas jag innerligt att hon ska vilja bo i mitt slott. Och drar jag inte, om jag skulle vilja stanna eller inte får nån tjänst, ja då har jag en annan plan. Då ska jag ta körkort. Inte för att jag vill, utan för att jag måste. Och det måste gå snabbt, för då ska jag söka utbildning till vårterminen. Jag har nämligen kommit på vad jag ska bli när jag blir stor(!!) :-D Eller ja, vi kanske ska säga under tiden jag blir stor. För det där med att bli stor är ju en process under arbete ;)

Så det är mycket tankar och mycket funderingar. Men ingenting som blir klarare för att jag skruvar in mig i dem, jag kan inte påverka eller bestämma något förrän om ett par veckor. Då däremot blir det många beslut på kort tid. Men nu, nu blir det bara fokus armar. :)



När det vill sig till..


..när jag har tid och en släng av lust flyger i mig, ja då kan det gå hur som helst. Jag fick för mig att baka ett bröd idag till lunch :)



Jag hade i kvarg och ägg och riven morot och oliver och linfrö. Och sen hade jag allt jag kunde hitta som pålägg. Keso, avokado, gurka, tomat, paprika, champinjoner, persilja, gravad lax och mer ägg. Sen att dem ringde från jobbet just när jag skulle till att äta så jag fick tugga svälja och stressa iväg med bara halva lunchen i magen är en annan femma.. Det var iaf kul att göra, och det är alltid något :)


Morgonträning imorse och vi körde bröst. Under passet var jag inte lycklig. I alla fall inte i början. Jag bara gjorde fel, jag kunde inte hitta rörelsen jag skulle och blev så frustrerad. Men efter passet var jag glad igen. Och kramar både fick och gav jag. Dock inte fullt så mycket som man borde under en internationell kramdag, så jag vände efter en bit på vägen och hämtade en till ;)

På jobbet har jag dock inte fått några kramar. Men jag fick en krona i dricks av en kund som sa att jag hade snygga axlar och det gjorde min dag, hahaha. Inte dricksen kanske, men kommentaren ;-D



Du kan inte ta ner solen, men att se dig le värmer lika bra



Vad det är för dag


..vet jag knappt, och än mindre spelar det mig någon roll. Jag vaknade, som vanligt alldeles för tidigt, denna dag till ljudet av tassar som sladdade runt på mitt hallgolv. Antingen har Rasmus lärt sig öppna sin bur själv eller också var jag så generös (läs tankspridd, trött) igår att jag lät buren stå öppen.

Ska träna om en timme. Jag är trött, men jag är lycklig. Jag har något som väntar, ett avtal. Någon som väntar, på mig. Att vakna tidigt för att gå och jobba är inte alltid kul, men egentligenkan jag känna en viss glädje i det med. Man känner sig lite meningsfull ändå. Att man behövs. Jag skulle ljuga om jag sa att jag hoppar upp med den inställningen varje morgon, men när jag varit ledig ett tag känner jag att jag faktiskt kan sakna det. Även om det där med ledighet inte händer så ofta,..

Men såna här mornar som idag, när jag är vaken långt före de flesta andra, har nåt jag ser fram emot och det dessutom är lite halvruggigt grått ute, då får jag en härlig känsla inom mig. Känslan av julafton. :-D Nu låter jag väl helknäpp, mitt i juli, MEN, vi är faktiskt närmare jul än ifrån den ;) Och jag gillar jul. Jag saknar julen. Jag "missade" den ju förra året, så det känns som jättelänge sen. Och säkert befinner jag mig nånstans iväg även denna vinter, men inom mig finns känslan.

Så, idag myser jag lite extra på insidan, njuter av min julstämning, och dessutom ska jag krama alla i min närhet som jag tycker om, för idag är det stora kramdagen :-D Det säger facebook och det vet vi ju alla att det som står på facebook är ren fakta. 2363 personer som anmält sig, så då måste det ju kunna anas en extra dos av kärlek i luften denna dag. Vad härligt. :)

Aldrig som då


Visst finns det dagar som jag kan vara snäll, och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont, att se dig ramla häromkring

Det fanns en kärlek, men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Du säger att du minns och att det känns som igår
men det var för länge sen, för att ens kommas ihåg

Jag som trodde jag var glad och hade börjat om på nytt
Det vet jag när jag ser dig, var har du tagit vägen

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara, inget att försvara
Jag gav upp förlänge sen


Godmorgon och välkommen


underbara måndag :-D

Skitvecka på jobbet av ett schema som suger balle och arbetskamrater som övergett mig för semester. HUR kan man göra så? Välja att ha semester framför att få jobba med mig?? :-O totalt oförståeligt. ;-P

Nu sitter jag iaf och har ätit frukost. Jag vaknade alldeles för tidigt, men insåg att om jag klev upp skulle jag både hinna och äta och smälta frukosten och slippa trycka i mig riskakor innan träningen, så då var det ingen tvekan om saken, upp och hoppa bara ;-D

Hämtade min sladd till gamla datorn hos mamma igår, så den jag har i knät nu. Fy fan vad den är stor!! Haha. Ja, datorn alltså.. ;) Men det fanns mycket roliga bilder i den, och det var roligt att se. Eller inte roligt. Vilken liten skit jag varit. Så vill jag inte bli igen. Men faktiskt också, vilken liten skit jag är. Jag ställde mig på vågen hos mamma igår. 54,5 kg. Det har jag absolut inte gått med på, så varför??! >:-/

Nej, tack och hej, nu måste jag ladda, så jag kan träna lite mer, så att jag kan äta lite mer, så jag kan växa lite mer. Världen är så stor så stor..



Jag är bara


..tacksam.

För allt jag har. Det finns inget ord som beskriver det bättre.

Och det känns bra nu. Det behövs så lite. Jag är tacksam för min mamma, som är det bästa jag vet. Som jag spenderat min dag hos. I all enkelhet, men ändå så värdefullt. En tur till affären, en promenad, en kopp kaffe och givande samtal, en lunch och en tupplur på soffan. Det är så enkla saker, som ger så mycket. Som fyller mig med lycka och med en harmoni jag sällan finner hemma.

Sen en tur till gymmet som jag är så tacksam att jag hittat, blivit så välkomnad i. För människorna jag fann där, för guldkornet som när jag är där, finns för bara mig. Som ger allt och har så mycket insikt i saker jag inte trodde någon förstod. Som förstår det jag inte ens berättar. Så tacksam för att få ha dem jag tycker om omkring mig.

Och så är jag tacksam för det jag kommit på att jag vill göra. Tacksam mot han som väckte idéen i mitt huvud och tror på mig och för dem som varit så positiva till det när jag nämnt det.

Idag skulle jag träna rygg, men fick på det även ett par set baksida ben. Om det var planerat eller om det var ett straff för de fula grodor jag hade i min mun vet jag inte, men aj aj, och haha. Jag hatade det och jag älskade det. Så är det alltid under mina pass med Mr S. När han kommer så älskar jag honom. För att han kommer för min skull, tar sin tid och sin energi och lägger den på mig. Sen under passet, sådär en bit in så hatar jag honom litegrann. Det är bara litegrann, men det är ändå obligatoriskt. Jag tror att det är när jag tänker och tänker så allt ska bli rätt men ändå får höra att jag är ofokuserad. Då blir jag förbannad och en liten dos av hat flyger i mig. Men det vänds alltid till min fördel, för nånstans där hittar jag det fokus jag ska ha. Sen vänder det igen, när jag känner den smärtan som är så underbar, precis där det ska kännas. Och jag inser att jag är på väg nånstans. Då älskar jag honom igen, även om jag inte uttrycker det.
Egentligen förstår jag inte hur han orkar. Att ha ett sånt total fokus och engagemang. Han är verkligen ett guldkorn.

Och imorn ska vi köra igen. Ben skulle jag vilja säga, men jag gör jag det inte, för jag vet ju inte. Är jag alltför säker på att jag ska köra ben så hittar han bara på nåt annat. Så, det enda jag vet är att vi ska köra klockan åtta. Och att jag ska äta riskakor innan. Riskakor som jag hatar. Men, nu är det så. Tugga och svälj. Och sen är vi tacksamma ;)

Tillåt mig.


Du tycker synd om mig. Tillåt mig bara addera min syn, på din uppfattning.

Jag har jobbat elva timmar idag. Det är synd om mig.
Nu har jag precis duschat efter kvällsmat och en löptur runt ån. Det är synd om mig.
Det är lördagskväll och klockan är halv tio. Om nån timme kommer jag att gå och lägga mig.
Fy fan vad det är synd om mig
.

Idag har du varit ledig. Du har det bra du.
Hela din dag har du spenderat på vad du vill. Du har det väldigt bra.
Lördagkväll halv tio har du börjat förfesta och laddar för en helvild natt på stan.
Gud så bra du har det.


Imorgon kommer jag att vakna pigg och må bra.
Du kommer att vakna med ett huvud dubbelt så tungt som vanligt.
Imorgon kommer jag att mötas av doften och smaken av kaffe när jag kliver ur sängen.
Du kommer att känna lukten av din egen andedräkt och smaken av gammal fylla.
När jag ser mig i spegeln kommer jag le mot mig själv och känna mig tacksam över en ny dag.
När du möter din spegelbild kommer du känna för att hålla dig inne resten av dagen.
När jag ätit frukost och begett mig hemifrån kommer du inte ens tagit dig ur din säng.
När jag äter lunch kan vi hoppas du fått i dig en resorb.
När jag åker och tränar har du transporterat dig från din säng över till soffan.
Imorgonkväll när jag njutit av min lediga dag kommer du känna ångest över din, som bara försvann.

Så säg mig igen, är det verkligen så synd om mig?


för att sätta ord,..


Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här
och det skrämmer mig att jag kan nå dig, var du än är

Och om jag behöver förklara, den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

Jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget, ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här
I ett sista kapitel, som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan, men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar, men vet inte hur

Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt, men aldrig fått tala
Jag är så feg att jag viskar, du hör säkert ingenting alls


Jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget, ur vår sista dans







RSS 2.0