En del personer,..

.
,..skulle man skjuta. Och idag är jag dessvärre en av dem. Min telefon är borta. Puts väck, spårlöst försvunnen. Min fina fina telefon som kunde bada i 30 minuter och allt.. :(
.
.
Jag blir så trött på mig själv. Trött på att jag antingen alltid lyckas slarva bort mina saker eller också ta sönder dem. Trött på att behöva skaffa nya. Jag hatar det, alltihop. Men mest hatar jag allt annat man ska behöva göra. Spärra och anmäla och allt vad det heter. Så ber dem om mobilnummer. Hur ska jag kunna ge mitt mobilnummer när det är telefonen jag blivit av med? "Spärra din telefon? Ring på det här numret.." För att ringa behöver man också en telefon! Jävla samhälle. Jävla teknik. Och jävla 3 med sina dumma skitförsäkringar som inte gäller för ett endaste dugg om man läser noga. Men allra mest jävla migsjälv som blir lurad att betala allt sånt där. Som inte kan hålla i mina saker, som inte kan bete mig som folk när jag blir sur och stressad och irriterad och förbannad och ilsken och ledsen och förtvivlad. Jävla migsjälv som svär och som har alldeles för många fula ord att kasta ur mig till ingen nytta överhuvudtaget. Jävla migsjälv som är så trött att jag skulle vilja sova i en vecka.
.
Jag åker till Göteborg imorgon och stannar över helgen. Ska bli jätteroligt, men min fyratimmars bussresa känns plötsligt väldigt jättelång och nästan outhärdlig. Ni hör ju själva. Jävla migsjälv som är en sån jävla nörd att jag måste ha min telefon för att underhålla mig. Lär dig njuta av nuet, snorunge.
.

Jag har nog haft,..

.
,..en av de roligaste kvällarna nånsin.
.
Kommer att berätta, jag lovar, bara inte riktigt ännu. Snart :-D
.
    
.

Så var det mysteriet,..

.
,..ur världen, och tack Aftonbladet(!!) för all energi och tid jag sparar på att "slippa" gå till gymmet.
.
.
Jag gillar särskilt utlåtandet under huvudrubriken. "Det går fort och räcker med små mängder", vad mer kan man önska sig? 
.
Jag har tagit ledigt från jobbet idag. I "onödan" skulle man kunna säga, men ändå inte. Jag har tränat axlar. Och vader. Med känslan av att inte äga en endaste muskel och synen av att vara den minsta kyckling jag någonsin sett. Huvudet spökar och jag hänger inte med. Jag skulle säkert kunna skylla på något, men jag kommer inte på något bra.
.
      
 

Dem är ju så,..

.
,..klockrena, att det inte går annat än att älska dem.
.
Du ser ut att vara elitidrottare?
Haha, inte alls.
Vad tränar du då?
Jag tränar mest styrketräning.
Styrketräning, vad gör man då? Armar och sånt va?
.
Underbara dem. jag har världens bästa jobb.
.

Vad är det för,..

.
,..någon(ting) som sätter en sån här på sin dörr?! Okej med reklam och tv-avgift, men vad fan?
Langa hit kokosbollarna!! :-D
.
.
Fast,.. egentligen,.. med mitt nya tankesätt, så förresten inte. Kokosbollar gör mig ju varken snyggare eller lyckligare. Och särskilt goda är dem inte heller. Jag skulle kanske helt enkelt göra en likadan skylt till min egen ytterdörr,..
.
Jag provade klänningar idag. Mina klänningar som hänger på rad med lappar kvar i prinsessrummet. De fina fina klänningarna som jag aldrig använt, och förmodligen inte heller kommer göra. Jag ska inte säga att jag inte såg klok ut, men jag såg inte ut som jag gjorde då. Vilket förvisso är en himla tur, för då vore det nånting som är riktigt galet. 
.
Det jag insåg var dock, hur relativt det är med ens självbild. I alla fall min. Bilden av mig storleksmässigt. I klänningar från Nelly kände jag mig som en jätte. 
.
   
.
Men sen, i "klänning" från mmsport,.. ja då kände jag mig inte lika jättestor längre, . . .
.
 

Ingen ordning,..

.
,..eller allt i sin ordning. En blandning av både och. Litegrann sådär klockrent obeskrivligt, som hennes uttryck "jag kände mig helt halvdöd".
.
Jag hade vilodag igår och det blev verkligen en sådan. Jag orkade ingenting alls. Jobbade, sen gick jag bara hem och bäddade ner mig. Mådde skrutt och bara det att duscha och äta kvällsmat var ett projekt jag helst velat slippa. Idag är jag mig själv igen, i alla fall nästan.
.
Jag fick potatis till frukost. Visserligen färskpotatis, men nej, det var ändå inte något jag valt själv. Det var en nödlösning efter att ha hällt min gröt i knät och på golvet på jobbet. Färskpotatis och ägghalvor. Inte särskilt gott, och inte det jag kände för att äta kl 7 en lördagsmorgon.
.
   
.
Men ibland får man äta det bästa man kan komma på, bara för att få i sig det man behöver. Och så farligt var det inte, jag valde att se det som midsommarmaten jag aldrig åt ;) Igårkväll blev lite samma sak. Jag gjorde en inventering i kylskåpet och hittade palsternackor och morötter som såg ut att ha riktigt tråkigt, samt en liten zuccini och röda spetspaprikor som var lika ledsna dem med. Torra och fula var deras enda två alternativ att antingen få bli tillagade snarast, eller också åka ner i den där gröna påsen, som sägs vara så hungrig. Jag har dock inte (förlåt mig miljövänner) börjat mata min gröna påse ännu, så jag tänkte ge rotfrukterna en ärlig chans att förvandlas till något ätbart, för både smaklökar och syn.
.
.
Det var inte särskilt vare sig avancerat eller svårt. Jag bara skalade dem (och två fingrar..), skar dem i tunna stavar, blandade dem med en skvätt Zeta´s olivolja med Chili&Vitlök samt Trocomare Örtsalt, sen in i ugnen och tadaa, alldeles jätteätbart :)
.
.
Förutom att denna lördag för mig betydde jobb och träning, betydde det även en snabb vända upp på vågen. Med en aning skräckblandad förtjusning kan jag meddela att jag är mitt allra tyngsta jag.
Med en aning skeptisk inställning till min säkerhet kan jag även meddela, att jag gillar det. 
Och ja, så inte sist, kan jag meddela, att tyngre ska jag bli :)
.
 

All energin,..

.
,..tog slut. Jag jobbade, fick värdefulla timmar med en vän, och sedan tränade jag axlar. Nu är jag helt slut. Finns ingenting kvar. Och magen gör ont. Så ont att jag knappt kan sitta. Den är till salu. Nu igen.
.
Rygg imorgon. Imorgon bitti dessutom. Tur att jag har hela 12 timmar på mig att ladda om.
.

Det blev en sån,..

.
,..natt, som jag bara låg och väntade på att få morgon. Troligen av den anledning att jag hade för mycket tankar i huvudet att jag inte riktigt kunde slappna av och somna sådär djupt. Då kan jag likabra kliva upp, att snurra runt med täcket ger mig inte så mycket.
.
Nu ligger kaffet i magen och bara min gröt vill kallna så ska den få göra detsamma. Sedan väntar arbetsdag till 13, följt av några timmar på det ena gymmet, innan jag byter och spenderar några timmar på det andra gymmet. En sån där alldeles fantastisk dag helt enkelt :)
.
Gröt på kallning.. ;)

.
Idag ska det tränas axlar. De där axlarna som jag älskar att hata, eller hatar att älska. Axlarna som gör mig så frustrerad när jag inte kan se dem och så överlycklig när jag hittar dem. De där axlarna som jag kanske inte har, men i så fall ska skaffa mig. Bygga mig. Med början idag kl 16.30. Så det så. Tjing :)
.

Min kunskapsbank,..

.
,..har utökats nåt enormt denna dag.
.
På jobbet pratas det mycket mat, dieter och vikt. Min mat är väldigt intressant för många, vilket är intressant för mig. Eller oförståeligt som bättre ordval. Mina lådor innehåller i princip samma sak varenda dag, deras lådor varierar ju. Ändå är det mina som är så spännande.
.
Men det är inte bara personalen som intresserar sig för diverse kosthållning och kroppsstorlek/form. Idag fick jag lära mig av en tant, att man absolut inte ska sova på dagarna. Då blir man nämligen tjock. Jag längtade plötsligt hem till min säng mer än nånsin. Tänk om det vore så enkelt.
.
Nästa dam har sitt kostprogram uppsatt på kylskåpet. Detta skrivet och utformat av självaste Sahlgrenska, vilket för henne innebär samma sanning utan modifikation som fakta dragen från Kolozzeum eller Flashback för mig.
.
.
Sen har jag lärt mig en massa annat bra också. Exempelvis att det är en dum idé att glömma sin shaker, med före- under- och eftertränings drinkarna, hemma. Nödlösningen man råkar ut för då smakar inte bra. (Läs fruktansvärd) (Jag är inte otacksam C eller Mr S, råkar bara ha associationer till vissa smaker jag föredrar att slippa återuppleva,..)
.
Sist men inte minst, har jag lärt mig att Karma do exist. Och den kanske bittra sanningen, att skadeglädje kan vara riktigt fantastisk glädje.
.

Bara för det,..

.
,..åt jag torsk även till kvällsmat. Liksom bara för att bli av med den andra portionen ;) Men eftersom det blir sånt liv om mina kombinationer så valde jag att inte visa på bild vad jag serverade till. (hallon!!! :-D)
.

.
Dock tror jag inte på att jag blir stor och stark av torsk, så,.. imorgon är det back to my chicken :D
.

Det är farligt,..

.
,..att gå och lägga sig på dagen. I alla fall efter ett benpass.
.
Jag toksomnade, och när jag vaknade kunde jag knappt röra mig. Jag försökte kliva upp flera gånger, men jag liksom kom ingen vart, jag ville bara sova kvar ända till imorgon. Det var så skönt, så skönt.. Farligt skönt.
.
Jag blev ledig idag, lite oplanerat. Sånt händer, och då får man göra det bästa av det. Jag har haft en riktigt bra dag, hunnit mycket, fast det känns som jag knappt gjort något alls. Hur nu det går ihop? Det har liksom skött sig självt. Eller också gjorde jag det i sömnen. Tvätten är ren, 2kg kyckling ligger i ugnen, kylskåpet är fyllt, golven dammsugade, sängen renbäddad, benen rastade, och snart kommer systeryster på besök. Mycket trevlig måndag :)
.

Ett försök i variation,..

.
,..gjorde att jag lagade torsk till lunch idag. Jag bakade den i ugnen med mango/curry från Santa Maria.
.
.
God kombination, men dum idé. Jag saknade min kyckling. :'( Och nu måste jag vänta i flera timmar på att få äta den. Jag går och lägger mig under tiden. Säkert en god idé. Jag tränade ben imorse och man växer ju i vila har jag hört,..
.

Ett annat sätt,..

.
,..att banta, likt att äta soppa med gaffel, är att slänga kvällsmaten på köksgolvet.
.
Jag suckar lätt, men är inte det minsta förvånad, eftersom att hela dagen varit likadan. Jag klarade mig bra mina två timmar på gymmet, där gick det som det skulle. Men för övrigt har inget jag tagit i idag blivit till guld. Det har antingen hamnat på golvet eller gått sönder. Eller både och.
.
Hur som helst, tänkte jag visa några bilder från gårdagen i Alingsås och Alströmertrofén. Fruktansvärd kvalitet på bilderna, varför jag väljer att lägga in de flesta som miniatyrer, så får ni skylla er själva om ni klickar på dem för att se dem större. :)
.

.

.

.

.
.
.
.
.
.
Hade en jätterolig dag, och det var framförallt kul att se så många tävlande, stor ökning mot förra året. Men minst lika roligt som att kolla på dem på scenen fann jag det att kolla på folket i publiken. Jag njöt, av hela dagen. Avklädda (förhoppningsvis) muskulösa kroppar, blandat med påklädda (till stor del) muskulösa kroppar. Det kan ju inte bli bättre. ;)

Jag överlevde,..

.
,..dagen. Både armpasset och fettmätningen. Inget av det var så hemskt som jag föreställt mig. Eller jo, båda två, men inte efteråt. Det var faktiskt till och med lite kul. Jag var säkert en aning tjock, men inte värre än att jag kan överleva. Jag vägde mig dessutom, och vikten konstaterade ungefär samma sak. Känns bra :)
.
Åttonde träningsdagen på rak idag så det känns som morgondagens vila kommer lägligt. Ska spendera dagen med en tripp till Alingsås för att följa de tävlande i Ahlströmertrofén. Inte en enda karl från Lkpg i år, men däremot har vi två brudar. Citys Amanda Emborg och så Medleys Zarah Rosén. Ska bli riktigt roligt. :)
.
Åker kl 7 imorgonbitti, så min klocka ringer om sådär en 8 timmar, och för att jag ska vara mitt trevligaste jag så bör jag snart komma i säng. Önskar trevlig helg till er allesammans. Kör, bara kör :)
.

Jag minns,..

.
,..min kompis som sa en dag att "när vi lärde känns varandra var du mer tjejig". Det var hennes svar på min fråga om varför jag hade över 50 klänningar vackert hängades på rad som jag inte ens använt hälften av, och än mindre kunde se mig göra. "Jaha, och vad tusan är jag nu då?" Undrade jag förstås. Jag minns inte riktigt vad hon svarade. Eller också förträngde jag det. Däremot godkände hon mig som kvinna igen efter att vi varit på stan och jag inhandlat en massa nya tjejsaker. Ett läppglans bland annat. Jag gillar läppglans. Men smink i övrigt,.. Inte jättemycket. Det är roligt ibland, men till vardags är jag alltför bekväm för att orka lägga vare sig tid eller energi på smink. faktiskt tog jag tid på mig själv imorse, hur lång tid jag lägger på att sminka mig en jobbdag. 1min 35sek. Och då ska det tilläggas, att jag borstade tänderna samtidigt. Visserligen var det i princip inget smink som åkte på, inte ens mascara, och förmodligen blev resultatet därefter, men att inte vara tidseffektiv, det kan jag minsann inte beskyllas för :)
.
.
Jag hade en bra jobbdag. Och i mitt jobb är läppglans fullt tillräcklig utstyrsel. Efter jobbet for jag direkt till gymmet. Där behövs inte heller något smink. Jag har det ganska bra när jag tänker efter.. ;) Idag tränade jag rygg. Det var tungt, men skönt. Och jag var trött, men lycklig.
.
Imorgon väntar armar och efter det något jättehemskt. Fettmätning. Jag ska låta någon stå och nypa mig i fettet frivilligt. Eller ja, frivilligt och frivilligt, jag har försökt komma undan hela veckan nu men det fungerar inget bra, så lika bra att få det överstökat.
.
Varsågod, fram med tången och nyp mig i kärlekshandtagen. Definitivt inget mitt "tjejiga"-jag skulle tillåta, så det är väl bra att jag blivit,.. ja, vad nu jag blivit?
.

Det mesta av dagen,..

.
,..blev som det skulle. Dock inte allt. Jag skulle jobba till 16, det gjorde jag. Jag skulle träna axlar direkt efter jobbet, det gjorde jag med. Jag skulle äta alla måltider på rätt tider. Det gick inte. Så skulle jag träna yoga efter gymmet, men passet var inställt. Tråkigt.
.
.
Istället fick jag åka hem, ta en lång dusch och äta en god kvällsmat. Jag har haft ont i min mage idag, hela dagen, men nu är det bättre. Blir en lugn kväll, med bara lite hemmapyssel. Sen en morgondag med upprepande procedur, jobba till 16, träna 16.30, hem, duscha, äta, sova,..
.
Jag älskar mitt liv och jag älskar min vardag. Jag slipper ju åtminstone undra vad jag ska göra ;)
.

Dagarna i stort,..

.
,..går att beskriva ganska kort. Dock finns det absolut omväxling, även om den är svår att se för det otränade ögat. ;)
.
Gårdagen hette äta, träna, äta, sova,..
.
Dagen idag heter jobba, äta, träna, äta, träna, äta, sova,..
.
U see?

Jag hade en,..

.
,..ledig måndag, med middag hos Mami.. :)
.
Morots- och rödbetsjuice, kyckling med grönsaker, raw cashew- och avokado"grädde" med bär och citronmeliss
.
Så blev det även en ledig tisdag. Har jag fått semester mån tro? Jag vet inte. Visst, jätteskönt med ledighet. Men inte när jag inte valt den själv. Jag vill vara ledig när jag behöver vara ledig, vilket definitivt inte är idag.
.

Det finns inget,..

.
,..dåligt väder, bara dåliga kläder. Eller hur? ;)
.
.
Det spöregnade när jag skulle till gymmet imorse. Jag hade inte beställt regn idag, men tydligen hade någon annan gjort det, så det var bara att klä på sig och gilla läget. Efter passet däremot var jag inte lika välklädd för regn. Jag trodde solen sken vid det laget, och nere från källaren är det svårt att veta vad som väntar utanför, så jag skuttade ut i betydligt mindre kläder och möttes av.. spöregn. Nåväl. Jag är vattentät. :)
.
Det finns heller inga dåliga matkombinationer. I alla fall inte min värld. En del kan däremot vara mindre lyckade, men det vet man ju inte förrän man testat. ;)
.
Såg gott ut, var supergott

.
Såg gott ut, var inte lika gott
.

.
Imorse tränade jag bröst. Jag var inte superstark och jag gjorde inget superpass, men bröstmusklerna blev trötta och det är ju poängen. Därefter var jag hos M som är osteopat, för en behandling av höften. Det var inte skönt och jag är inte på långa vägar botad, men det sista som lämnar människan sägs ju vara hoppet, så, upp med humöret och en ny tid nästa måndag.
.
Nu är jag tillbaka hemma, genomblöt igen. Hela vägen hem spöregnade det, nu skiner solen. Har jag sagt hur mycket jag älskar Sverige och Svensk sommar?
.

Lördag, och jag,..

.
,..skulle "äta vad jag vill". Jag tycker jag äter vad jag vill varje dag, eftersom jag råkar tycka väldigt mycket om maten jag ska äta. Men en dag i veckan, kan jag äta nåt jag inte gör annars. Hela veckan tänkte jag på vad jag skulle vilja äta idag, och var sugen på några saker då och då, men idag när idag väl var här, var jag inte sugen på något särskilt alls. Så, alla mål under dagen, blev precis som alla andra dagar. Mitt ris, min kyckling, och de grönsaker jag är sugen på eller som jag bara har närmast till hand. I all enkelhet.
.
.
Dock hade jag lust att baka. Inte något sött, eftersom inte var sugen på det, men känner mig själv så pass bra att jag vet att jag skulle äta det ändå och sen bara må illa. Ändå kände jag, att det var viktigt inte minst för mitt psyke, att inte helt ignorera att äta nåt annorlunda denna dag. Så, jag bakade sesamkex :)
.
.
Kexen var riktigt lätta att göra, och minst lika goda att äta. Tillsammans med keso, avokado och jordgubbar kändes dem som välgodkända lördagssnacks!
.
.

Jag vill,..

.
,..jag vill jag vill jag vill.
.
Och helst nu nu nu nu.
.
Tålamod? Inget alls.
.
Det är lördag och jag är ledig. Aa, det var kul, men nu kan det gärna bli imorgon. Jag vill tillbaka till gymmet.
.
Nu nu nu nu.
.
Jag körde ben idag och det var världens bästa benpass. Imorgonbitti väntar rygg och det ska bli lika bra. Det kan bli så ibland.
.
Det kan bli så, när förutsättningarna är rätt :-D
.

Häromdagen,..

.
,..fick jag för mig att jag skulle ordna min layout på bloggen, eftersom jag är väl medveten om att den ser förjävlig ut, men brytt mig lika lite.
.
Som den otekniska människa jag är hittar jag iaf till "design" och "inställningar". Men sen då? Jag tryckte på något och ingenting hände, men nu helt plötslit ser det ut såhär? ÄNNU värre. *STORA BOKSTÄVER-SUCK* Jag blir så trött på´t. Fixa skiten någon?
.
Nu sitter jag och har just ätit frukost. Frukost, på en lördagsmorgon, utan att ha en tid att passa. Fantastiskt. Jag är ledig idag. Ännu mer fantastiskt. Allt jag ska göra är att träna mig själv, sedan träna B. Ben för mig, och möjligt att det väntar samma för henne, måste tjuvkika i boken. ;) Sedan har jag lust att baka, men frågan isf är, vem som har lust att äta? :)
.

Träna armar,..

.
,..är skitkul.
.
Träna underarmar, är "skitkul".
.


.
:-P hur som helst, hela dagen längtade jag efter att åka till gymmet. Jag jobbade till 16, men dagen gick relativt fort. Jag hade en elev bredvid mig hela dagen och även om det kan vara frustrerande att inte få alla de där små stunderna för sig själv, som man annars får, så är det ganska kul. Dessutom tog jag med henne på en jäkla sightseeing cykeltur. Både för att det var kul att cykla på nya cykeln, och så för att vår rad var planerad så, ja,.. och så litegrann för att jag helt enkelt cyklade vilse, i princip hela tiden,.. ;-P
.
Och armpasset blev ett bra armpass. Säkert relativt att uttrycka sig så, men jag är nöjd. :) Väl hemma hade någon vänlig själ förgyllt mitt kylskåp med en massa godsaker att ha till min kyckling. Ikväll blev det morötter, palsternacka, blomkål, sparris och tomater. Så en släng örtsalt och lite olivolja. Hur enkelt som helst, och hur gott som helst. Och framförallt, det får mig att må hur bra som helst.
.
.
Det bästa är att veta vad man letar efter, innan man börjar leta efter det
.

Jag har överlevt,..

.
,..min vilodag. Faktiskt helt utan större bekymmer.
.
Och även om jag skulle varit rastlös, kunde det inte blivit annat än en vilodag. Jag jobbade till 14, sen hem en snabbis innan vi for för att köpa mig en ny cykel. Sen skulle ju åbäket monteras ihop också, vilket tog sin lilla tid, för i den lådan vi fick den med oss liknade det fasen ingen cykel.
.
.
Och när cykeln blivit en cykel, fick jag inviga den med en provtur från lambohov till simhallen, där jag hade en massagekund som väntade på mig. 50 min masserande, sen hem. Så, dagen har gått i ett även utan träning. Nu längtar jag dock efter morgondagen och mitt kommande armpass. :)
.
Jag har dock lite svårt med maten. Jag är inte hungrig så ofta som jag skulle behöva vara för att få i mig alla mina mål. Jag, som alltid är hungrig. >:-/ Tur då i alla fall att min mat är så pass god, att jag lyckas trycka i mig den av ren vilja ;)
.

Anledningen,..

.
,..till min, ska vi kalla det frustration, igår var mer än en. Så när jag stod och skulle torrmixa havregryn till mina shakes och får kalaset över hela köket så liksom blev det bara lilla droppen. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Jag gjorde inget av det, utan gick och la mig. Och somnade. Jag var alldeles jättetrött.
.
Sen hade jag en trevlig em och kväll, ända tills jag skulle hem och har blivit av med nåt av det käraste jag äger. Min cykel. Stulen. Borta. ville jag faktiskt gråta. Eller gå och lägga mig. Inte skratta, ändå var det vad jag gjorde, inget annat hade ju ändå hjälpt.
.
Nu har jag ingen cykel och är officiellt handikappad. Jag cyklar ju överallt. Så imorgon måste jag åka och köpa en ny, för den där lönen jag kunde fått göra något annat av. *suck*
.
Imorse var jag fortfarande trött. Jag vaknade inte förrän klockan väckte mig, och knappt ville jag vakna ens då. Dock var jag tvungen, eftersom jag hade en tid att passa. Ett pass baksida ben och mage på gymmet ;) Mitt sällskap kom dock inte, så jag fick köra ensam, men passet gick bra. Sedan till andra gymmet för att träna B. Hennes pass gick också bra. Hon påstod sig med vara trött idag, men hon bara lurades. Stark är hon, så mycket starkare än hon tror :)
.
Väl hemma igen var jag helt slut, mitt enda alternativ var sängen. Och jag somnade. Och somnade igen. Sånt händer inte. Inte mig, men jo. Jag sov så länge att jag missade mitt mellanmål och vore det inte för att jag nu måste äta och sen ta mig till jobbet så hade jag legat kvar och med största sannolikhet sovit ännu mer.
.
Jag har vilodag imorgon, och jag trodde aldrig jag skulle säga detta, än mindre skriva det offentligt, men, det ska bli skönt med vilodag.
.

Jag kan inte riktigt,..

.
,..bestämma mig. Om det känns så eller så eller så.
.
.
Förmodligen för att det är en blandning av allihop.
.

Hur det är möjligt,..

.
,..att ha så ont både i bröst och rygg samtidigt och ändå knappt kunna sova för man längtar så mycket efter att få kliva upp och åka iväg för att köra axlar, det vet jag inte. Men så är fallet. Jag vill jag vill jag vill. Jag älskar´t.
.

Den bästa känslan,..

.
,..efter dagens benpass var inte den där vanliga "yes I did it, nu kommer jag inte kunna gå", utan istället känslan när jag cyklade hem, och hade jeansen pådragna ovanpå träningsbyxorna. Då kände jag "hell yeah, vilken stor röv" :-D dock varade det ju bara tills jag var hemma och fick inse att röven under mina dubbla klädlager inte var större än vanligt..
.
(och det är här jag skulle slänga in en bild på en stooor röv, om det inte blivit sån uppståndelse sist jag gjorde det :-P http://hittaingetledigtnamn.blogg.se/2010/december/dagsformen.html#comment )
.
På tal om kläder, vad hände med sommaren? Jag har haft 6 lager tröjor idag. I juni. Inte okej.
.
Så har jag haft huvudvärk också. Sen igår imorse. Den försvinner inte, så den är förmodligen livsfarlig. Jag gillar den inte ett dugg. Ta bort den någon? Jag lovar att vara snäll om bara den försvinner. I alla fall en stund.
.
Nu ska jag dock visa nåt skoj. Imorse testade jag bikiniöverdelen jag köpte häromdagen, eftersom jag aldrig gjorde det då. Så insåg jag samtidigt att det var ett totalt onödigt köp, eftersom jag inte kommer att visa mig i bikini denna sommar. Men hur som helst gjorde jag ett försök att arkivera dagsformen för att kunna jämföra med förr och senare mot vad som komma skall ;)
.
Det roliga är det, att när jag vägde massa mindre än jag gör nu tyckte jag att jag var mycket tjockare. Jag har fortfarande mindre bra dagar, rentav dåliga dagar, men jag mår inte som jag gjorde då. Jag hittade ingen bra jämförelsebild, och den från imorse är inte vidare vacker den heller, men sak samma, ta det för vad det är.
.
52kg lätt och ville helst klä på mig eftersom jag "var så tjock"..
59kg tung och vill helst behålla kläderna på för jag "är så liten".. :-P
.
Nu är jag mest dum, men det är verkligen så relativt. Och jag minns så väl hur jag kände, inte minst för att jag suttit och läst gamla inlägg, från min tid på Grand canaria, då jag först fick insikten om att jag ville växa, men inte litade vare sig på mig själv eller på någon annan. Allt satt i huvudet och känslorna spökade.(http://hittaingetledigtnamn.blogg.se/2010/november/mat-mat-mat.html#comment) Och sedan dess har det gått upp och ner, fram och tillbaka. Både känslomässigt och storleksmässigt. Både av omständigheter hemma och av alla mina resor. Låter kanske som en bortförklaring, men som backpacker tappar man i vikt, vare sig man vill eller inte,..
.
Nu vill jag dock framåt. Framåt utan att backa om en månad igen. Är det möjligt? Allt är möjligt.
.

Jag trodde jag var smart,..

.
,..när jag la armträning igår, dagen efter blodomloppet, för att låta benen vänta till idag. Icke.
.
Igår kändes benen helt okej. Idag är dem aningen stumma och inte fullt lika pigga. Lite streching hade nog varit en god idé. Nåväl. Jobb till 14, sen ska dem få träna, benjävlarna, vare sig dem vill eller inte. Klart dem vill!!
.
Jag trodde också jag var smart när jag klev upp kl 5 imorse, med planen att äta frukost och sedan gå och lägga mig igen. Icke.
.
Solen sken och efter frukosten var jag ju alldeles jättepigg. Nu två timmar senare är jag inte lika jättepigg och nu är det dags att gå till jobbet.. Bara att hålla sig uppe och ladda fickorna med tandpetare om ögonlocken skulle behöva hjälp att hålla sig uppe hela em.
.
Tjing och förhoppning om en trevlig helg, det ska jag ha :)
RSS 2.0