Det är inte alltid så lätt


..men det går att finns nåt bra ur det mesta.

Idag fick jag äntligen andas gymluft igen. Körde ett ryggpass med Elin och jag tror vi hördes ända upp till simhallen. Det är tungt även att sympatilyfta! haha, herregud, jag var helt slut. Men pricken över i:et var ändå Elins försök till chins innan vi skulle dra hem. Hon är ju så kort att vi byggde en ställning till henne att klättra upp på, men vad hon höll på med vet jag inte. Dock tackar jag för den gratis magträningen jag fick av att skratta halvt ihjäl mig! :-D


Sen har jag haft en trevlig tjej på besök som ev ska hyra min lägenhet sista tiden jag ska vara borta. Vi ska höras imorn så får vi se. :) Egentligen vill jag ha den nu och pyssla här själv, men vet ju det vore bra så jag slipper dubbla hyror,.. :-/

Som sagt, det är inte alltid lätt . . .

Alldeles tokigt bra


..blir det hemma i min lägenhet! Var en sväng ute på ikea på fm och köpte en spegel, ett brickbord, några små mattor, och lite annat skoj. Sen hem och satte igång, och höll på precis hela dagen. Jag vill ju flytta in där nu :'-(

Ibland är det bra


..att ha tråkigt. Eller att helt enkelt bara inte kunna göra det man vill. Nu är jag fast i Sverige för ett tag, får inte dra tillbaka än. Jag har fått tillgång till min lägenhet, trots jag inte bett om det. Jag blev sjuk, så jag kunde inte träna. Vad gör man?? Jo, då hittar man på nåt skoj. Till exempel agerar hantverkare. ;)

Så nu väntar en dag av måleri och snickeri, jag ska hamra och borra och möblera om och fixa och dona. Och helsike vad det är kul. Jag bara älskar det. Och jag ska fixa ALLT själv. :-D Visst är det nåt sexigt över hantverkare, men snyggingen jag raggade upp på affären igår får jag lura hem för nåt annat, en kopp kaffe kanske,.. ;) Jag har ju faktiskt inte tummen mitt i handen.. ;-P



Tjoohej o hejdå, nu ska jag bygga mig en Walk in closet! :-D

Jag var på väg..


..nånstans tidigare idag. Jag skulle åka hem eller något. Längtade så förbaskat mycket efter min egen säng. Började packa väskan, men kom dock inte så långt. Ut till hallen närmare bestämt, sen tog de stopp . .


Bestämde mig för att det nog var smartast att stanna här ändå, där nån vänlig själ tittar till mig. För även om jag inte är döende längre så vet man ju aldrig :-P Hur som helst fick jag för mig att baka istället. Och bakar jag, ja då bakar jag. Jag vet inte varför jag lever efter den allt eller inget-principen, men så är det med det mesta.. Ska man ändå stöka till och dra fram en massa bunkar o grejer så kan man ju lika gärna baka ordentligt :)

Så det blev två plåtar med Oopsies, två Olivbröd, Matmuffins med oliver och fetaost, och så ett stort bröd med massa frön, som skulle blivit en limpa, men jag hittade bara en rund form, så det blev ett runt bröd helt enkelt :)





Och mellan jäsningar, gräddningar och nya degar har jag myst och njutit av nya numret av Body. Sjukt pepp på gymmet nu!!! Men som sagt, allt eller inget, och förrän jag är lite friskare kan jag inte ge allt . . .

På bättringsvägen..


..eller iaf tror jag det. Vaknade i en hostattack halv fem imorse, men när jag såsmåningom hostat klart började jag fundera och kom fram till att jag spenderat mer än tillräckligt med tid i sängen de senaste dygnen. Kroppen gör ju ont överallt, jag tror nästan jag håller på att få liggsår. Jag är inte gjord för att ligga still. Så jag skuttade upp, tog mig till köket för att äta frukost, dumma vågen säger nämligen bara strax över 53 kilo nu, så det går åt helsike i fel riktning.. :-/

Fram med frukosten, och sen...

 

..sen kom jag inte mycket längre. Tog mig till soffan och blev kvar där tre timmar till, tills mamma kom upp.. Men nu har jag faktiskt druckit lite kaffe och ska ta en dusch. Och sen ska jag vara frisk vare sig jag är det eller inte. Så det så. :)

 

 

Det tog bara stopp



Kom hem i förrgår kväll, hade sovit dåligt natten innan så var trött, tyckte jag hade ont  lungorna också och talade om för mina nära och kära att jag alldeles säkert var döende i nåt jättefarligt och på det mina 36 graders feber.

Så gick och la mig vid nio. Första gången jag klev upp var 16 timmar senare, för lite vatten. Då tog jag även tempen och hade feber på riktigt. 39,2 grader. Aldrig haft det i hela mitt liv och på mig som i vanliga fall har en morgon temp på ca 35,5 var det som att vara döende på riktigt. Ett helt gäng hantverkare rev och borrade och förde ett jäkla oväsen i badrummet vägg i vägg med mitt sovrum, men jag orkade inte ens reflektera över det, jag bara sov.

Idag har jag varit uppe ett par gånger, men oftast har det varit tillräckligt ambitiöst att tagit mig till köket och hämtat vatten eller till toan för att sedan gå och lägga mig igen. Igår kväll tänkte jag att imorgon kan jag nog gå och träna.. riktigt så blev det inte..men idag har jag iaf druckit te och till och med fått lite i magen. Inte av hunger, men av rädsla för att musklerna ska förtvina,.. :-S

Ett handtag


..jag behövde lite hjälp idag och en generös vän gav mig ordagrannt ett handtag. Som faktiskt också var precis vad jag behövde ;-)


Mycket snällt,.. men förövrigt känns allt bara som en enda röra just nu. Ingenting är som jag trodde det skulle vara. Just idag är jag extra ynklig för jag har ont i mina lungor och är tvärsäker på att jag är döende. Det började igår. I lungorna och i hjärtat. Gick och tränade idag ändå, kanske dumt, men jag körde ingen kondition. Blev ett benpass och det gick bra, men det var jobbigt och jag ville bara telepatera mig hem till sängen när jag var klar. Igår körde jag bröst och det mesta gick bra, men inte bänk. 40 kg, sen ville axeln inte ha på mer. Dumma dumma axel.

Och så är det allt det andra. Allt som bara överöser mig. Som jag inte alls bett om. Jag skulle ju inte ens vara hemma nu. Men tur är det ändå att jag är det. Och inte vet jag när jag ska tillbaka. Det är också jobbigt, jag har ju ingen aning om nånting. Och kan inte påverka det heller. Lite av en maktlöshet. Och jag hatar det.




Jo man tackar..


..för i samma stund som jag klev upp knackade det på dörren och lägenheten invaderades av hantverkare. Badrummet ska renoveras, så de satte igång och rev skiten. Ett jäkla oväsen, så min morgonkaffestund blev kort, istället gav jag mig ut på en springtur. :) Kände inte för att tokspringa utan längtade bara efter en sån lagom behaglig sväng. 45 min blev det :)

Det är så med träning för mig, att jag gör det för att jag tycker om det. Jag mår bra av det och jag tycker det är roligt. Självklart vill jag ständigt bli bättre. Jag vill lyfta tyngre på gymmet och de gånger jag springer för tränings skull så vill jag kunna springa fortare och längre. Men jag tränar för min egen skull, av egen vilja och inte av en ångest som styr mig.

Dock har det inte alltid varit så, och det slog mig häromdagen när jag hade varit ute och sprungit och tog mig en chokladbit till min kopp kaffe. Det gjorde jag för jag var sugen på en chokladbit, ingen eftertanke på det. Så pratade jag med en vän som slänger ur sig kommentaren "nödvändigt att springa om du ändå ska sitta och äta choklad efteråt"

Och då mindes jag känslan, hur det var förut. Och hur många gånger jag fått liknande kommentarer. Och hur otroligt tråkigt det är att höra dem, att förstå att det faktiskt är så andra tänker. Att de tror att den enda anledningen att jag hänger på gymmet mer eller mindre varenda dag och knyter på mig löparskorna flera dagar i veckan är för att hålla mig smal. Och att de säkert även tror jag får ångest när jag suttit och fikat så att träningen jag gör nästa dag är för att förbränna "onyttigheterna" jag stoppat i mig.

Jag äter bra, bra mat och inte mycket skräp. Men jag tycker om choklad, jag tycker om glass och idag ska jag på födelsedagskalas så då ska jag äta tårta. Därför att det är gott och för att jag vill. Däremot är jag inte särskilt förtjust i varken smågodis eller chips, har aldrig riktigt fattat grejen. Därför låter jag bli det. Vill jag äta det gör jag det.

Sen finns perioder då jag är strikt. När målen i våras var att deffa höll jag diet. Men även det var ju för att jag ville det. För att jag ville testa, se hur långt jag kommit. Insåg att jag blev för liten och därför satte målet att gå upp nu under vintern. Fortfarande springer jag, men jag äter desto mer. Ser till att fylla på med den energin jag gör av med, och så lite till utöver det. Och tänk så härligt det är, äta är ju gott och när jag tränar så mycket som jag gör är förbränningen ständigt hög och jag kan äta nästan hur mycket som helst.

Jag önskar folk kunde vända på det, tänka tvärtom. Om det nu ska handla om vikten kunde väl de som känner att "oj, jag har ätit alldeles för mycket, nu måste jag stå och svettas och slita och träna bort det" istället få tänka att "nu ska jag ge mig ut på den där sköna morgonpromenaden eller spinningpasset och med vilket gott samvete jag ska njuta av min mat sen!"

Livet är härligt. Vi bör njuta av det och ta vara på det. Det är för kort för att låta sig styras av krav, ångest och måsten. Man kan äta allt, men inte alltid och inte hur mycket som helst. Känn efter hur du mår av det du äter. Se till att njuta av det du äter. Förbjud ingen mat. Det resulterar bara i att du bygger upp ett enormt sug av det och tillslut inte kan motstå det. Bättre att äta en chokladbit då och då, än att trycka i sig hela kakan vid ett tillfälle och garanterat få ångest av det.

Och träning är härligt. Det finns nåt för alla, så våga prova! :-D

Good Luck fellows ;)




Partylördagen


blev lyckad. Trerätters middag och fest hos födelsedagsbarnet Elin, sen in till stan och hamnade på Harrys/Sliver

 
















Nu är jag dock trött. Jag har nämligen knappt inte gått och lagt mig än :-P tror inte jag somnade, för ganska snart efter jag släckt skuttade jag upp igen och åkte hem till Catrine på kaffe och frukost, sen till Elin och hämtade mina saker. Nu är jag hemma, ätit och duschat och känner att tröttheten börjar smyga ifatt mig. Men icke, jag har en del att styra med, och sen har jag köpt ostkaka som jag ska trycka i mig till kvällsmat, haha :-D

Trevlig söndag era busar :-D


Dagens kommentar


..på gymmet måste ändå fällts av en brud som sitter i en maskin för något som ser ut som första gången och säger till sin träningskompis:

"Guuud, om man gör det här varje dag måste man ju bli jättestark!"




Det blev ingen


..thaiboxning idag, men det blev ett bra bicepspass på 40 min och sen 5km snabb löpning på bandet. :)

När jag kom hem var jag så slut att jag deckade i nästan en timme, men fy så skönt. Nu fyller jag på med mat, sen kaffe, sen blir det hoppa in i duschen och göra sig redo för kvällen. Faktiskt känner jag mig riktigt pepp :-D

Personligen

 

..har jag en hel del att lära. Men jag jobbar på det och mer än så kan jag inte göra..

 

 

 

Fredagen


..bjöd på en bokad massagetid, men en massagekund som aldrig dök upp.

Ett pass på gymmet med rehab för axlarna, ett par övningar för triceps och sedan mage.

En sen lunch på Hälsofreak och en eftermiddag o kväll tillsammans med en vän, en film, och mycket skratt.

Det var trevligt helt enkelt =)

Sen blev det..


..ryggpass på gymmet med Elin. Dock blev det inte många bilder, var så mycket folk.. :-P

 

Sen drog jag på mig min jag jobbar på Medley-tröja och hade en gyminstruktion. Och det var sååå kul och alldeles för länge sen. Det är ju så jag vill jobba, det jag älskar att göra. Som PT och verkligen få peppa andra i sin träning. Och jag är bra på det, jag lovar. Fråga Elin, jag står ju och sympati-lyfter utan vikter bredvid henne när hon kör och tar i så jag stönar högre än henne, hahaha

 

Well, imorn blir det triceps och mage, lördag thaiboxning och förhoppningsvis hinner jag även ett bicepspass. För lördagkväll bjuder på fest, vilket gör att söndag går åt skogen :-| Men lika glad för det är jag, det är faktiskt födelsedagskalas och dessutom finns risken annars att den där "vilodagen" inte infaller. . .

 

 

 

 



Morgonstund


..ger is i mun. Eller hur heter det? En löptur blev det iaf.

Sträckan var 6km och temperaturen -6 grader så det var bara att trycka musiken på högsta volym och fokusera på det varma kaffet som väntade när jag var tillbaka.

Innan, höll på att dö av köldchock och undrade vad tusan jag gav mig in på..

Efter, nöjd och glad och påminnd om varför jag springer. Underbara underbara känsla :)

En varm dusch o sen kaaaaffee :-D

Woop woop


Vilken löpare det blev av mig, var kommer det ifrån? Jag bara älskar det. Inte lika mycket som att lyfta skrot kanske, men på ett annat sätt, det är som terapi. Och benen, de bara springer liksom av sig själva.

När jag kom ut höll jag på att dö av köldchock och snoret frös fast i näsan, haha, men efter en tio minuter kändes det tipptopp :) Totalt blev det 40 min i ett bra tempo :)

Sen en lååååång varm dusch, nu lunch och sen in till stan för kaffe och skitsnack med hjärtetrollen <3

Vaknade med


grym träningvärk i röven och så mensvärk på det. Så vad gör man då??

Klunkar kaffe, laddar med energifrukost, sväljer en ipren, knyter skorna, sen löööööper man ;-D

Det gjorde aoouuuhh


..med andra ord j***igt ont.

Inte skönt nånstans. Och tomt känns det. Bara hål i magen nu :-( Men, från den ljusa sidan, så kan jag träna ordentligt nu, ingenting som hindrar mig från att börja thaiboxningen ;-D Och jag kan köra mage hur jag vill igen, så att de där musklerna under vinterspäcket kan få vakna till liv igen ;-P Dessutom kommer jag kunna kraaaaamas :-D haha



Snyggt va? :-S


Well well, jag hittar nog snart på nåt annat skoj ska ni se ;)

Efter misshandeln gick jag tillbaka till gymmet och det blev, om än med ganska mycket skitsnack mellan seten, ett bra pass :) Bröst och lite rehab för axeln :) Ville köra mage, men det blödde ganska bra, så det får bli imorgon :-D

Bortskämd . .


..sov hos Catrine & Jonathan i natt och gud vad jag skämdes bort. Kom dit direkt från gymmet igår. Svettig, trött, hungrig och kissnödig. Med andra ord så mycket gnällspik man bara kan va :-P Men då fick jag en stor smörgås, rackarna hade köpt glutenfritt bröd. Sen kaffe och glutenfria muffins! :-D

Sen fick jag gott vin och de lagade massor god mat, och på min kudde låg choklad och på min säng låg handdukar och små tvålar. Det var som att komma till hotell. Åh, jag hade gärna flyttat in ;-P




Sen spelade vi bingolotto, och jag bad tydligt om en vinstlott när jag köpte min, men gubben måste haft ludd i öronen, för jag vann då fasen ingenting :-| Men lika glad var jag för det, för efter bingolotto kollade vi på Rush Hour 3 och jag skrattade så jag hade kramp i magen. Jag undrar när min egen (gärna 20 år yngre..) Jackie Chan ska dyka upp?? :-O



När jag kom in till stan imorse skulle jag träna. Men huvudet värkte och jag var på fruktansvärt dåligt humör. Fråga mig inte varför, jag var irriterad bara, på allt och ingenting. Kände att hur jag än skulle göra så skulle jag inte bli nöjd med mitt pass. Jag älskar träningen, och nästan alltid blir jag på bra humör bara jag kommer in där, andas gymluften, men idag funkade det inte. Så jag sprang istället, 6 km, sen hoppade jag av och åkte hem. Och nu är planen att åka tillbaka in till stan, ta mig till federal för att skiljas från mina stjärnor, sen till gymmet igen och göra ett BRA pass. Ett skitbra pass. :)


Dagens..


..pass ska bli rygg. Men dock kommer inga bilder, för min paparazzi har bangat. :-| Och jag som hade längtat såå efter att ta nya ryggkort. Kanske är det därför hon inte vill med? För hon inte vill ta kort.. Dumma dig Elin. :-P

Fast i så fall kan jag förstå henne, för min kamera brukar bråka och göra korten svarta och då blir jag förbannad och säger till Elin att ta ordentliga kort då! fast det inte beror på något hon gör. Eller när jag tycker jag ser för klen ut, då säger jag till Elin att ta kort så det ser ut som jag har lite muskler då! och Elin säger så snällt okej,.. fastän det mer rätta svaret skulle vara men skaffa dig några muskler då, jag kan för f**n inte trolla! Men så skulle min Elin aaaaldrig säga. Då skulle hon få en box :-P

Haha, du är bäst lilla troll. Men imorn ska du få stryk. :) På din föööödelsedag! :-O



Haha, vilken gammal bild, det där var en rolig dag.. :)


Nej, det får blir rygg med mig själv idag, men helsike så pepp jag är, det ska bli grymt! :-D Sedan ska jag till min vän Catrine, och ha myskväll. Äta middag, spela bingolotto (hur tusan gör man det..? :-P) och sen ska jag sova över där. :-D

Tyvärr..


..ska mina älskade älskade idiotiskt placerade inplantat inte få sitta kvar,.. :'-(
1,5 år har jag haft dem, och jag vill ha dem föralltid, men de begränsar mig för mycket. Känns skittråkigt.





Men,.. för att inte deppa ihop helt ska jag tänka på att jag kommer kunna träna obegränsat med mage, vilka övningar jag vill, ligga på mage, sova på mage, hålla mitzen i boxningen mot magen, kramas hur hårt jag vill.. Det är dags att vara förnuftig helt enkelt,..


Skulle kört thai- och kickboxning idag igen, men planernas ändrades. Både för magen men också för den dumma axeln. Så vi drog till gymmet för ett cardiopass. Jag hade spring i benen så tog ett löpband. Tänkte först bara springa en stund, sen köra crosstrainer med Elin, men benen löpte av bara farten, la in en hel del backintervaller och total sträckan hamnade på 8,7km innan klanten som jag är kom emot nödstoppknappen, haha :-P

Imorn blir det rygg. Och bråkar axeln så ska jag skjuta den. :-|


Stentufft


pass med Elin :-D

Sen blir det långlunch med Sanna, underbara lördag :-D

Årets sämsta


..gympass gjordes idag.

Jag är så sjukt besviken på mig själv. Hade vilodag igår för att jag var tvungen. Så till idag var jag taggad till tusen. Triceps som stod på schemat. Blev det nån triceps? Ja, ca 20 min. Sen gick det bara inte mer. Axeln är paj. Så jävla skitpaj. Jag trodde den skulle laga sig, men icke. Den är helt slut efter 3 månader massage på heltid och tung träning på det. Haft ont ett tag, men efter jag körde bröst i söndags har jag haft ordentligt ont. Ryggpasset, benpasset och biceps gick bra, men triceps icke. Så det blev 45 min cardio på det istället. Men gode Gud, låt min axel bli bra. Cardio blir man ingen biff av. :-S

Dessutom känns det så dumt att stå på en crosstrainer på gymmet nu. Jag har varit borta därifrån 3 månader och lagt på mig 5 kilo. Så när jag står där och svettas lär dem som känner igen mig tro att jag legat hemma och svullat den här tiden och nu desperat försöker komma i form igen. Dem tror väl det är nyårslöftet, haha. Fan vad illa.
Men varför bryr jag mig. Jag vet ju själv att det går åt rätt håll, att jag gör framsteg.
Såå, släng er i väggen, I´ll show ya.


Hell yeeeaaahhhh!!


Kanske trodde dem de kunde lura mig..?? Men hell noo baby, jag lämnar ett krig endast på ett sätt, som vinnare.

Nästan för bra


..var dagen idag.

En god frukost, en kaffe med en vän, ett par timmar hos frissan. (äntligen!!) och sedan minst lika många timmar till på ett mysigt fik med bästa tvillingarna, Jennie o Linda :-D

 

 

 

 


 

 

Hur svårt ska det vara? Om jag vill, då måste du ju vilja också, det förstår du väl..?

 

 

..eehhmm?



Ska man skratta eller gråta..?


Skaparlust..


..jag fick just en väldig lust att måla om mitt vardagsrum.

Synd bara att jag inte har något. :-|


De där armarna..


..fick sitt idag. Kameran bara bråkade och bilderna blev skit, men vi hade kul och passet blev grymt. Och trots att jag inte längre ser musklerna så är dem starkare, så jag får helt enkelt visualisera och stå ut.. ;-P Och Elin, hon är grym. Måste vara för att hon har en sån bra pt,.. ;-D haha, jag är på henne så mycket att hon säger att hon drömmer om att mörda mig om nätterna. Det är riktig kärlek det :-P åh, anställ mig på heltid då dumma någon, jag älskar det ju verkligen!!







..och så vidare


..datorn ville bråka igår, så inlägget fick ta slut efter gympasset, men där tog inte träningsdagen slut. Vi laddade om med mera maaat, i mitt fall fick jag trycka ner det, kändes verkligen inte som jag gjorde annat än åt igår. :-P Men nåt som var lätt att få ner var denna, köpte den i choklad och jag lovar, jag skulle vilja dricka upp alla fyra kilo på en gång! :-D




Sen var det dags för det efterlängtade thaiboxningspasset! :-D Dock hade min kära vän Jonas lurat dit oss för tidigt, så vi hann med en promenad medan vi väntade. Och så mycket kul man kan göra när det är vinter, jag åkte skridskor på mina skor tillexempel ;-P



Men sen fick vi köra, och det var så kuuuul! Kände mig skitfåning till en början, men sen var det så roligt att jag inte vet var den 1,5 timmen tog vägen?! Oj oj, senast lördag ska vi dit igen :-D


Dagen idag ska bjuda på en sväng till gymmet för ett bicepspass, men sen ska jag spendera den i en miljö jag gillar mindre.. Men så är det.


Heeelt slut


..i heeela kroppen! Men FASEN vilken rolig dag!! :-D

In till stan och lunchade med tre vänner, blev en stoooor sallad på Hälsofreak, och trots att jag ätit nästan precis innan jag åkte så gick hela ner, för guud så gott det var!




Sedan iväg till gymmet för ett benpass med Elin. Knäböj, frontar och utfall, sedan in- och utsida lår i maskin, sen fick de sista krafterna tvingas fram i benpressen. Och kameran var såklart framme just när jag var som snyggast. Detta gjorde ooont!! Men vad fasen, den bjuder vi på-- ;)

 

Halklöpning ;-D


..vem sa att det inte gick att springa här?? Det gick ju toooppen ;-D Kanske inte särskilt snabbt och jag gled visserligen en hel del bakåt, men 35min blev det och skönt som tusan ;)

 

Dessutom har jag ätit frukost tre gånger och så har jag bakat mina första oopsies. Helt själv :-D

(Titta Kamelen, titta! :-D)

 

Nu ska jag bara packa väskan, sen ska det bli lunch på stan med två älskade vänner <3 Sen gymmet och sen ska vi booooxas ;-D

 

 

Åt helt fel håll


..går den dumma vikten nu. 54,7kilo stod vikten på imorse. Och det är konstigt, för pga av hemresan inneblev tre träningsdagar, inte sprungit sen onsdag förra veckan, inga promenader, inga massager eller massa fysiskt arbete, bara två rena styrkepass, igår och i förrgår. Är det dumma kylan som äter upp mig? Jag fick sån ångest i natt att jag var tvungen att gå upp och blanda till en proteinshake. Jag låg och inbillade mig att mina muskler åt av sig själva. :-| Såå, idag ska denna med mig hem.

Fullspäckat


..är schemat. Men fy fasen vad det är kul. För det är bara fullt av roliga saker, ingen stress, bara trevligheter. Jag tror jag kommer att bli alldeles förfärligt bortskämd av denna hemma-vistelse :-P

Åkte in till stan på fm, och det första jag gjorde var att bokade tid hos frissan. Ska dit på torsdag och äntligen få se ut som folk i håret igen. Åh, jag älskar min frisör, hon är bäst <3


Efter det bar det av till gymmet och ett ryggpass som hette duga. Helsike vad pepp jag blev, när jag nu ör tillbaka på samma ställe till samma maskiner och redskap som för 3 månader sen och jag fick höja minst 10 kg i varenda övning. Det var så jag bara ville hoppa och tjoa och skrika Heeeeeell yeah, baby!! :-D haha, men jag bet mig i tungan och höll mig :-P

Efter det gick jag och hälsade på min bästa Pelle Vitamin på simhallen över en kopp kaffe och ett par kramar, sedan iväg på lunch med Michelle och Bea. Mycket god mat, en stor portion tjejsnack och ytterligare några koppar kaffe :-P

Sedan en sväng på stan, lite shopping, och sist men inte minst en stund hos Emi innan jag fick skjuts hem av mamma och syster som passande nog skulle hem samtidigt :)


Imorn står det träning, träning och mera träning på schemat. Önskar en morgon löptur, men halkbana som vägarna är  här så vore det nog mer realistiskt att ställa sig in på en morgonpromenad,.. sedan ska det bli ett tuuungt benpass med Elin, innan vi ska iväg till Fight Center för ett 1,5 timme kampsportspass ;-D
Hon ska ångra att hon önskade mig hem den lilla filuren, för jäklar vad vi ska köra nu. Högsta växeln i! :-D

Måste dock ta mig till proteinbutiken med och köpa mig en gainer. Lämnade den på GC och det märks,.. jag har tappat 2 kilo.. :-| kanske bara vätska, men ändå. Jag ska fasen inte låta skiten bara försvinna som jag kämpat för att lägga på mig. Nej, det står på morgondagens inköpslista. ;)

Äntligen!


Jag valde tusan i mig rätt vecka att åka hem på, satan så kul det ska bli! :-D

 

 

 

Söndagsdejt


..med Elin idag :-D



Först uppdatering om allt som hänt över en såå god lunch.



Efter det en kaffe och ännu mer skitsnack. Dessutom bjöd utsikten på ögongodis som hette duga, hahaha, det är nog dags för mig att skaffa en dejt snart, jag börjar bli knäpp :-P men nej, fy tusan, han var snygg :-P

Sedan bar det iaf iväg till gymmet. Älskade älskade gymmet. Och vad roligt det var att vara tillbaka! Att träffa alla jag tycker om där, att se sig i de speglarna man är van vid, och framförallt, att få träna med Elin!! :-D Vad jag saknat den skitungen. Och jäklar vad jag är stolt över henne! Trots att hon inte kört styrkan så mycket och på det sättet hon "skulle", så har hon gjort grymma framsteg! Och allt enligt Lisah-metoden, haha, åh, min bästa Elin :)

Men vi behöver varandra, det vet jag. Så nu attans ska det hända saker. Oj oj vad vi ska köra :-D Tjejer som rockar gymmet, det måste vara det bästa som finns ;-D

Idag blev det 45min bröst, och för mig ytterligare 30min mage. Var länge sen, så dags den fick vakna till liv.. ;)




Va..? Ja, fy fasen, vi körde hårt!

Tillbakaaa :-D


..inte bara i landet och i stan, idag ska jag tillbaka till gyyymmeeet!! :-D

Jag och min älskade Elin ska dit och köra skiten ur oss, hoppas hon minns hur det är att köra med mig, annars ska hon minnas det när hon vaknar imorgonbitti och känner efter hur kroppen känns, aahahaa ;-D

Och kameran ska med, det ska bli skitkul att se vad som hänt, äntligen :-D

Men först ska vi ses i stan, ha kramkalas, försöka prata igen missad tid och så äta en god lunch. Och helsike vad jag saknat luncherna på stan här!! Oj, vad jag ska äta! :-D

Snö, kallt, mörkt och ruskigt, det spelar mig inte det minsta roll, för Åh, jag bara älskar livet här just nu :-D


Not in Miami, bitch


..but back in SWEDEN ;-D

Fråga mig inte vad som hände, och fråga mig inte hur det gick till, jag bara är här. Fråga mig inte för hur länge, för det vet jag inte. Fråga mig inte varför eller vad jag ska göra här, för det förstår jag knappt själv.

Jag åkte vid fyra igår natt, flög först till barcelona, sedan därifrån till Arlanda. Flygen var sena och krånglade med dimma, så så när jag väl var framme hemma i Linköping hade jag rest i nästan femton timmar. Därför var jag trött och orkade inte göra något större väsen av mig, så det fick vänta till idag.

Vaknade i min säng hemma hos mamma och förstod först inte var jag var. Och hade jag inte haft så mycket kul som väntade så hade jag sovit hela dagen, men jag skuttade upp.

Första anhalten blev Jennie. Och jag hade planerat mitt bus väl. ;) Jag var alldeles nervös när jag närmade mig deras hus, som inför en dejt, ;-P Hon såg allt lite chockad ut när hon öppnade dörren och jag stod där. Linda var dock inte hemma, men hon fick sig en liten överraskning genom webcamen, haha ;-D Åh, underbara tvillingarna! <3

Efter en massa kramar, skitsnack och en kopp kaffe skiljdes jag från den underbara vännen och gav mig iväg mot nästa möte som blev med kalaskompis Emi. Blev en liten promenad och mycket prat, ett kärt återseende.

Därefter traskade jag hem till Michelle. Fick se hennes nya lägenhet som var jättefin. Så satt där och myste och pratade och uppdaterades om allt skvaller. ;)

Sen skulle nästa anhalt bli bästis Sanno, men eftersom även hon hunnit flytta under tiden jag varit borta och jag inte visste exakt var så fick jag överfalla henne för kramkalas ute. :-D Men sen gick vi en promenad runt ån och sen hem till hennes lägenhet. Åh, den var såå fin! :-)

Efter alla dessa kära återseenden gav jag mig av bort mot Johannelund och till min lägenhet. Söta Fröken L som bor där är så snäll att hon gav mig tillåtelse att gå dit och hämta lite vinterkläder. Hade ju inte precis några såna med mig :-P Och granne med mig där bor ju Catrine, så kramkalaset och överraskningarna fortsatte :-D

Så jag känner mig så lycklig idag. Jag var ledsen igår när jag lämnade Grand Canaria och Playa Del Cura, det kändes skittråkigt. Och när jag klev av planen höll jag på att dö av en köldchock och undrade hur dum jag var som lämnat värmen och åkt hit. Men väl hemma hos mamma kom massa härliga känslor och sen har jag bara myst. Och idag när jag fått träffa så många av alla mina underbara vänner inser jag hur otroligt lyckligt lottad jag är! Jag har verkligen världens underbaraste vänner!!

Att kliva in i sin egen lägenhet när det är någon annan som bor där var dock skumt. Men hon är så go den tjejen och tar hand om allt så fint så jag kände mig bara lycklig. Jag vill ändå inte ha tillbaka allt det nu. Och jag vet det finns kvar den dagen jag vill det. Nu vill jag bara vara här jag är, ta dagen som den kommer. Träffa alla dem jag inte hunnit idag och spendera mer tid med allihop. Och med familjen. Och sen ska jag tillbaka. Till mitt liv på Grand Canaria. Ett tag till. <3




...<3




Ibland går det fortare..


..än man räknat med, och fortare än att man liksom själv hänger med. :-/

Men,.. som Puh säger:

"Om inte snöret håller, utan går av, då är det bara att försöka med ett annat snöre.."

 

 

Så hjälplös..


Att sova inatt gick bara inte. Tankar som for omkring i huvudet och jag bara snurrade in mig. Både i dem och i mitt dumma lakan som inte vill ligga på plats. Så jag gick upp istället, laddar här med morgonkaffe, protein och en banan. För snart ska jag ge mig ut och benen ska få löpa, långt och länge. Det får bli min terapistund.

Ibland känner jag mig så hjälplös när jag befinner mig här borta. Så långt ifrån allt och alla. När jag skulle vilja så mycket. Finnas där när jag behövs.

Kompis, förlåt mig. Det känns jobbigt som fan. Jag vill kunna lysa upp din dag som du gör med min <3

För jag kanske bara inte vill..



..jag tror jag är den där snorungen nu igen.



Jag var på gymmet i tre timmar idag. Det var så kul. Jag ville inte gå hem. Jag ville bara inte. Vi körde rygg och det gick alldeles sjukt bra. En och en halv timme, sen skulle jag dra, men vi satt kvar och snackade skit, sen ville jag boxas så då gjorde vi det. Och tiden bara gick. Jag glömde den totalt. Jag kunde stannat hela natten..

Jag tror jag inte vill dagen ska ta slut. För nu sitter jag och vägrar gå och lägga mig.

Ja, jag är definitivt en snorunge.

Årets första..

..löppass: 5km

Styrketräning: biceps



Hade varit en helt kalasdag om inte det hela kryddats av 7st massager.

Gode Gud, vem lurade mig hit?? :-S

Det gångna 2010..

 



Idag har jag bara tagit det lugnt, legat och läst och inte gjort någonting överhuvudtaget mer än nödvändigt. Haft tid till tankar och funderat över året vi just lämnat bakom oss. Tänkt på vad jag gjort, var jag befunnit mig, vad som hänt, vad jag förändrat och var jag står idag. Det har minst sagt varit ett händelserikt år för min del..

Mycket som hänt, mycket som förändrats. Men 2010 kommer att vara ett år jag ska minnas med glädje. För alla de motgångar jag stött på, alla de svåra val jag utsatts för, allt som varit jobbigt har lett till något bra. Jag vet att livet är ständig resa, jag vet inte vad morgondagen bjuder mig på men jag tänker vakna med ett öppet sinne för att utforska den. Jag vet att jag kommer att genomgå svåra saker, jag vet att dörrar kommer att stängas för mig, men jag vet också att nya möjligheter kommer att visa sig. Jag vet inte var jag kommer hamna, vad jag kommer bli, men jag vet att det inte spelar någon roll. För det är inte målet som är livet, det är vägen dit.



 

Och jag är nöjd med livet just nu. Jag är stolt över mig själv för det äventyr jag gav mig in på när jag åkte hit, sa upp mig från jobbet och hyrde ut min lägenhet. Packade mina saker och lämnade hela livet hemma. Det har lärt mig så mycket om mig själv. Om vad jag vill, men framför allt om vad jag inte vill. Har gett mig nya insikter, en tro om möjligheter, en styrka och en viljekraft att genomföra det jag vill göra.

 

När jag ser tillbaka på mitt träningsår har det hänt mycket även där. Jag vet vad jag vill uppnå, har strukturerat mig därefter och jag gör det med en glädje jag inte kan beskriva. Jag älskar det helt enkelt. Jag kollade i min kalender och räknade ihop mina träningspass.

 

245 styrkepass och 138 löpning/cardiopass

 

Totalt 373 träningspass på årets 365 dagar.

 

Nu tänker nog många att jag inte är frisk. Men jag har aldrig mått bättre. Jag har haft vilodagar. Jo minsann, det har jag. Jag har haft voliveckor till och med. Inte många, men det har hänt. Förra vintern tränade jag i princip bara styrka, ingen cardio. Under våren och sommaren var målet att minska så då la jag på väldigt mycket cardio, körde den oftast separat från styrkan, till exempel sprang på morgonen och tränade styrka på kvällen. Nu vet ni som läst bloggen, att målet är att gå upp i vikt, att lägga på mig muskelmassa. Och jag tror faktiskt jag lyckats. Sedan jag kom hit har jag gått upp från 52 kilo till 57 kilo, väger mer än jag nånsin gjort, men har absolut haft mer underhudsfett. Förra vintern vägde jag 56 kilo och såg inte ut som jag gör nu. Jag var,.. vad ska vi säga.. mjukare :-P

 

Jag önskar jag hade nån bild att jämföra med, men eftersom jag köpte ny dator precis innan jag flyttade så har jag ju inga äldre bilder än sept i denna, dock är detta nuläget, tagna så sent som igår..

 

 

Hade någon sagt till mig för ett halvår sedan att jag skulle lägga på mig fem kilo och ändå visa mig i bikini hade jag bara skrattat åt dem. Men nu är det okej, tycker inte det är alls lika farligt som jag föreställt mig. Jag ser inte musklerna som jag skulle vilja, men jag vet dem finns där under. Och jag vet att om jag inte ger mig så kommer jag kunna komma i en riktigt bra form när jag gått upp lite till och sedan kan börja dieta ;)

 

Ja, det var 2010.

Nu är det ett nytt år och nya tag. Första dagen blev en riktig slödag, men imorgonbitti, då ska mina ben få löpa årets första kilometrar ;-D

 

 

 

 

Nyårsafton


var lyckad. Himla lyckad. Ja, det var kul helt enkelt :-D







RSS 2.0