Dagsformen..


..idag är det söndag och det var dags för vägning. Och jo, formen går åt rätt håll, jag har lagt på mig enligt planen. Så var jag ledig igår och köpte en ny bikini. Tänkte jag kör topless varianten ett tag, så blev bara en trosa, men den röven jag fått nu av alla utfall tycker jag är värd att visa upp . . .



Nåå,.. I´m I making progress??



Kommentarer
Anonym

Bara för att du är i topptrim så behöver du ju för fan inte håna andra som är lite större,mulliga,feta,har former kalla det vad du vill... dock är det ju så att du har ju noll former överhuvudtaget. Ingen rumpa och inga boobs... så din kvinnlighet är ju rätt låg. Tänk dig lite för nästa gång.. alla människor är lika mycket värda och ingen ska känna sig mindre värd eller mindre attraktiv. synd trodde jag inte om dig.

2010-12-06 @ 23:12:31
Will

Köp lite humor.

2010-12-07 @ 01:36:54
Lisah

Tack för era kommentarer.

Men topptrim? Vad är topptrim? Jag jämför mig inte med någon annan än mig själv och enligt min åsikt är jag långt ifrån där jag vill vara. Trots jag kämpade som ett as visade vågen inte ett gram i uppgång och det var ett stort bakslag mot mig själv.

Tråkigt du var tvungen att ta mitt uttryck till besvikelse som ett hån. Och ännu tråkigare du behöver trycka ner mig för min kroppsform. Självklart har du rätt till dina åsikter, precis som jag har rätt till mina, men ligger kvinnligheten verkligen bara i former och bröst? Blir jag mer kvinna om jag köper mig ett par?

Bör jag inte kunna få leva i vilken kropp jag vill utan att för den skull behöva känna mig mindre kvinnlig?

Jag må vara stötande i mitt sätt att uttrycka mig, och tar absolut åt mig av din kommentar, men ditt sätt att tala om att jag gjort fel och samtidigt klandra mig känns som lite dubbelmoral . . .

2010-12-07 @ 09:19:51
URL: http://hittaingetledigtnamn.blogg.se/
Ida Marie

Du anonyme som verkar sakna sinne för humor, du upprörs av en bild där avsändaren överlåter till mottagaren att värdera. Så ditt tramp i klaveret berättar bara något om dig själv. Din upprördhet tycker du ger dig frihet att angripa en annan person och det på det mest låga sätt. Träd fram i ljuset om du vågar. Att kvinnligheten sitter i rumpan eller brösten visar att du har noll koll på vad kvinnlighet är. Att du dessutom säger emot dig själv, när du pläderar för människors lika värde och attraktion samtidigt som du nedvärderar en annan människa genom att poängsätta hennes former visar att du knappast lever upp till dina egna värderingar!! Tänk två gånger innan du uttalar dig igen!

2010-12-07 @ 13:41:34
Bea

Sen när sitter kvinnligheten i storleken på rumpan å brösten??? :D Lisah du har en grym blogg å det måste vara en person med grymt låg självkänsla som skriver ett sånt inlägg...avundsjuk kanske?!

2010-12-09 @ 22:21:39
Anonym

Anledningen till att jag skrev som jag gjorde var just för att hon hånade större människor. Man kan väl säga att jag skrev det så hon skulle få en tankeställare. Tycker Lisa har en jätte fin kropp och riktigt imponerad. Men jag tycker det är fel att lägga upp en sån bild och sen klanka ner på andra människor. Ja alla människor är lika mycket värda. Ibland måste man vara hård mot andra för att de ska förstå vad de gör. En del är smala och en del är större men jag tycker det var lågt att lägga in ett sånt inlägg... och vadå humor? fruktansvärt barnslig humor måste jag då säga. Är väl ni som har noll humor i sånt fall... såg inte alls det roliga i det och det är det fler som inte gör.

Tycker du är en kanon tjej lisa... men snälla tänk dig för ingen är perfekt.

2010-12-11 @ 21:15:58
Lisah

Fortfarande tar jag inte åt mig av din åsikt att jag skulle hånat, klankat ner på någon eller påstått att någon varit mindre värd. Jag förstår inte vad du läser mellan raderna i mitt inlägg som gör dig så upprörd, det finns nämligen inte där. Som betraktare gör du själv värderingen och drar egna slutsatser. Spekulera kan ingen hindra dig från att göra, men när du lägger ord i min mun jag inte på något sätt har yttrat är det ett personligt påhopp.

Tänk dig för nästa gång innan dina egna förhastade slutsatser blir "sanningen".

2010-12-12 @ 21:07:45
URL: http://hittaingetledigtnamn.blogg.se/
David

Feta människor behöver klankas ner lite på så de kommer i insikt.

2012-06-02 @ 20:59:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0