Inga mer bilder


..kan det bli nu. För (ni kan väl aldrig tro det..) jag har pajat min kamera. Jäkla skitkamera. Köpte en ny kamera för ett par månader sen, men sen kände jag för att köpa en ny till så gjorde det precis innan jag åkte och gav bort den andra. Tji fick jag. :-/ Såå,.. nu blir det en ny kamera på inköpslistan för imorgon. Fan vad jag hatar teknik.

Annars har det varit en bra dag. Axlar och cardio igår, biceps idag. Promenerade till gymmet efter jobbet och hann precis fram tills det blev mörkt. Tar 45 min att gå dit. Önskar jag kunde göra tvärtom, ta bussen dit och gå hem, men då är det kolsvart och jag bara håller på att slå ihjäl mig sista biten över klipporna då. Skitväg. Så, inte optimalt, men nu får det bli promenad dit och buss hem. Får använda tiden till att skaka av mig arbetsdagen och förbereda mig mentalt för passet..

Gick bra idag. Fick lite hjälp, så jag kunde ta ut mig ordentligt. Och det ska bli intressant att väga mig på söndag, kanske jag gör det redan imorgon, för jag måste ha gått upp. Iaf har jag blivit starkare. Och om inte fysiskt så i psyket, för jag lyfter tyngre. Därför ville jag ta nya träningsbilder, se om något hänt, dokumentera formen, men nehej, några såna blir det inte utan kamera..




För övrigt kan jag bara säga att det finns ett par stycken hemma som jag saknar så det gör ont. Jag trivs fortfarande och jag vill vara kvar, men dessa känslor är starkare än nånsin nu. Riktigt ordentligt jobbigt och jag vet inte vad jag ska göra för att ni ska förstå hur betydelsefulla ni är för mig. Jag hatar att bara kunna uttrycka mig i ord. För här räcker orden inte till.



Kommentarer
Ida Marie

När jag läser dina rader vill jag bara ta dig i min famn och krama dig länge, länge<3.. med risk du hellre vill vara någon annanstans..

Jag önskar att jag kunde hoppa på ett plan och bara hälsa på en stund, såg idag att för 499kr! kan man åka till Gran canaria i övermorgon, bara flyget man ändå.. massor av hjärtevärme till dig, min älskade tös!

2010-12-04 @ 16:37:06
Lisah

Nej du, där skulle jag gärna vara <3



Men var hittar du flygen?? Jag letade också igår, men billigaste jag hittar är drygt 3000, men då är det med mellanlandning i barcelona. Över 9000 för direktflyg :-S



Så är det ju knas på flyghållplatserna med. Strejk och sånt. Catharinas mamma och syster skulle komma idag. Vara här nu. Men var är de? Inte ens fått starta. :-/ hmm,.. en sak om det inte kan komma turister, gör mig inget så får vi lugn och ro :-P men tråkigt när det blir så med besöken :-|



tack för omtanken, jag älskar dig <3

2010-12-04 @ 18:21:09
URL: http://hittaingetledigtnamn.blogg.se/
Ida Marie

Hej! Jo, man kan gå in på www.resia.se/privatresor/sista minuten. Där finns de billigaste resorna hos olika flygbolag. Jag fann min resa hos Ving. Jag prenumerar på deras sista minuteninfo.Men om jag ska se vad de andra bolagen har måste jag gå in på respektive eller direkt till resia.se. Kolla där. Vingresan jag skrev om var en plats på charter fast enbart flygresan. De flesta av deras resor är boende också, men de billigaste är enbart enkel eller tur och retur med flyget.

2010-12-05 @ 13:59:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0