Tredje

ljuset tänt idag. SEE vilken koll jag har! :-D

Eller,.. haha, Kamelen har :-P När jag kom ner imorse satt hon redan här och drack kaffe och ljusen var tända.. Sen hade ju även Kalaskompis så mycket stenkoll att hon skrivit mig en personlig påminnelse-hälsning på fb ;)

Såå, alltså tredje advent. Fortfarande inte hajat läget, och fortfarande tycker jag denna ser lika missanpassad ut. Gör den inte? :-/

 

Nå, i alla fall, söndag idag, och vad betyder söndag förutom inget gym, tråkig vilodag, och jobba stängning..? Vägning! Och guess what? + 1 kg :-O Och med ett leende dessutom, haha ;-D det var kul. Så sedan har jag gått runt hela dagen och gått in i saker bara för att demostrera hur stor jag blivit. ;)

(Och nej, det finns inget mellan raderna här heller, jag pratar om mig, min vikt, min kropp, bara så inga missförstånd uppstår..)

Söndagar betyder för mig även rastlöshet. Timmar av överflödig arbetstid. Och då måste jag underhålla mig med hyss. Så ett sådant har jag gjort idag. Dock kan jag inte tala om det förrän jul passerat, för det är en hel synd jag har begått, så det skulle riskera att jag blev utan julklappar . . . ;-P

 

Sen finns det saker som inte går på räls också. Oro som behöver konfronteras, konstateras och utredas om den är obefogad. Så idag berättade jag för Paula om hela bakgrunden och ska få tid till en specialistläkare här. När det blir vet jag inte, men det ska iaf bli av, och bara det känns som en lättnad. Jag är inte alltid så klok, det vet jag. Men det finns stunder jag tar mitt förnuft till fånga..

 

Allt blir bra tillslut, och blir det inte bra så är det inte slut än . . .




Kommentarer
Malin

Kul att läsa din blogg Lisa!! :) Hoppas allt är bra med dig!

2010-12-13 @ 20:05:23
URL: http://westmanmalin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0