Hemma <3


Och jag kunde inte vara lyckligare för det. Jag skuttade upp alldeles för tidigt imorse, var trött som stryk, men jag ville bara ta mig hit, så jag kunde inte sova. Jag log hela vägen, trots att cykelkedjan hoppade och mina tunga väskor bara ville trilla av, jag var glad ändå.

Jag skulle ingenstans kalla det mina gäster gjort för en flyttstädning. En del saker var rentav vidriga. Smutsiga handdukar ihoprullade och inlagda i skåpet till exempel, vem gör så?! Skärbrädan full med smulor, likaså i skafferiet. Stekpannorna åkte i soporna allihop. Teflon och metall är ingen bra kombination, vilket alla tydligen inte vet,.. Badrummet var inte rengjort alls, mer än möjligen golv och handfat. Varken toastol, speglar eller dusch var rena. Speglarna var förresten inte tvättade nånstans. Och under sängen låg både dammråttor och skräp. Mina växter hade tagit livet av sig, och jag förstår dem väl, de har inte fått se dagsljus på månader, stackarna.

Men hur som helst, så lägger jag ingen energi på att vara arg eller tänka otrevliga tankar. Det kunde trots allt varit värre. Och städat hade jag gjort i vilket fall, för att få bort deras energier, deras onda andar, eller vad nu de kan tänkas ha lämnat efter sig.

Nu är här rent och jag har hängt upp adventsstjärnor och tänt en massa ljus. Och jag sitter med en kaffe i handen och myser i hela mig. Och ikväll ska jag sova i min säng, min alldeles egna säng. Som jag dammsugit i säkert en halvtimme och nu bäddat rent med mina egna täcken och kuddar. Jag längtar. :-D

Ja, det bara är så fint alltihop. Jag är verkligen lycklig. Att detta är ju mitt. Jag kan liksom inget mer begära.



Kommentarer
Anonym

Jay Cutler kör benspark HAN har STORA ben.

Duu!! Cutler kör benpress HAN har STORA ben.

Culter använder knälindor åh han har STORA ben.

Do it Cutler style!!



2011-12-15 @ 20:48:24
Lisah

Alltså,.. jag hörde att Jay Cutler kör bänkpress. Vet du om det stämmer eller?

2011-12-16 @ 15:37:05
Anonym

Du e Cutler har stora bröst o han kör många övningar!

Men däremot hörde jag att Cutler kör bänk!!

2011-12-16 @ 16:33:58
Lisah

Ah,.. okej.. annars tänkte jag om det kunde varit därför HAN har STORA bröst.

2011-12-19 @ 12:28:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0