En bit på væg,..


,..jag har tagit mig till Oslo. Och trots att jag saknar min E så jag blir stollig så kænns det bra. Det kænns rætt och jag længtar efter att krama om familjen och er vænner hemma.

Som ni kanske førstått har julen tagit mig øver huvudet i år, och jag gillart,.. ;) men jag gillar inte julklappshetsen och hela grejen med att man måste køpa julklappar. Jag vill inte ønska mig någonting, jag tycker det ær ett konstigt påhitt, det ær ju som att be nån annan køpa mig de saker jag vill ha, och så køper jag nåt tillbaka och det hela blir bara en byteshandel och tappar totalt sin charm. I alla fall i mina øgon.

Så, nu tænkte jag ge er tips på julklappar med omtanke, julklappar som gør skillnad, och julklappar som man kan ge, æven till den som har allt.


http://www.naturskyddsforeningen.se/gron-guide/tank-om/bestall-boken/

http://www.naturskyddsforeningen.se/butiken/

http://www.naturskyddsforeningen.se/stod-oss/privat/utslappsratter/

http://unicef.se/gavoshop/?gclid=CNnVu-D5zKwCFZQhtAodd0RBGA

http://www.ungcancershop.se/


Personligen vill jag slå ett slag før Unicefs hemsida, dær ni kan køpa allt från mediciner till barn, blyertspennor før undervisning, vattenreningstabletter och måltidsersættningar, till mænniskor som verkligen behøver det. Vi slænger helt ofantliga summor pengar på julklappar varenda år.

Men handen på hjærtat, uppskattas alla av dem? Och æven om dem gør det, uppskattas syrran sitt nya læppglans lika mycket som en mamma i Afrika hade uppskattat vætskeersættning till sin bebis? Och behøver brorsan den nya trøjan lika mycket som en familj i Indien skulle behøva en get?

Låt oss dela med oss av våra resurser. Tillsammans kan vi gøra skillnad!






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0