Det gladjer mig,..


,..nar jag loggar in har, pa mailen och fb efter ett par dagar utan internet och ar alldeles bombad av fina kommentarer och halsningar. Jag blir sa glad att jag blir alldeles varm. :) Och varm var jag inte innan, idag ar det kallt har. Jag ar pa vag till gymmet och tog dubbla byxor pa mig for min promenad ner.

Tog vilodag igar, vilodag i alla fall fran gymmet. Istallet akte vi soderut till en stad jag tyvarr inte minns vad den hette, men till en strand som var helt ode. Den var i klass med Trindade i Brasilien, det var nagot av det vackraste jag sett. Jag tog jattefina bilder, sa nar jag kan ska jag visa er.

Vi promenerade lange och mycket, och benen kandes kan jag lova. San traningsvark som jag haft de senaste tva dygnen har varit forjakligt, nar man bor som jag gor har, herregud, jag ville bara hugga av dem. Jag alskart ;)

Vi har pratat planer. Det stod mellan en tripp norrut, eller en svang till Argentina. Det ar nara till Argentina harifran. 30timmar med buss, men tar man ett flyg gar det snabbt. Dock ar det dansfestival har i helgen, och sa vill jag garna till ett stalle och hyra hast igen, en heldagsutflykt. Och sa gillar jag mitt gym, backarna och trapporna jag traskar omkring i och lagenheten jag bor i, sa jag vill bara andas och ta in allt detta min sista tid har.

Jag har mycket jag vill beratta, men inte orken att formulera mig. Sa vill bara tacka for att ni finns, er omtanke varmer mig.

Och jag ar glad att du ar glad.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0