Löpningen,..

.
,..igår gick fint. Jag bestämde mig för distans, eftersom jag tänkte jag skulle trilla av bandet om jag skulle gasa på i intervalltempo. Istället tog jag tillfället i akt att springa ute, då det var så skönt väder. Så direkt efter massagekunden bytte jag om, snörade på löpdojjorna och drog iväg. Nu blev det ingen jättedistans, men fullt tillräcklig för gårdagen. Jag mätte i efterhand upp sträckan till 7,2km.
.
Springer jag ute kan jag inte springa intervaller. Kan kan jag väl, men jag gör det inte bra. Jag gör det stora misstaget att jag springer för långsamt när jag ska springa fort, och för fort när jag ska springa långsamt,.. Därav min införskaffning (läs välsignelse i presentväg) av pulsklocka för ett år sedan, men  den jag fick var alldeles för supersmart och funktionsrik för mitt otekniska sinne, så jag lämnade helt enkelt igen den. Intervaller får bli på löpband, inte mer med det. :)
.
Idag väntar armträning och jag skulle egentligen varit på gymmet för länge sen, men ödet ville sig annat och höll mig borta från sängen halvvägs in på natten, vilket gjorde att det kändes olämpligt att dra iväg efter sådär en 2-3 timmars sömn och inget annat i magen än kaffe. Istället ligger nu frukost i magen och jag har suttit och läst på om ett nytt upplägg jag ska testa. Huvudet fungerar mindre bra idag, så för att jag ska minnas vad jag ska göra har jag skrivit en liten fusklapp jag ska fästa på min shake och ha som kom ihåg under passet. Idé stulen av den supersmarta C som ni kan följa på http://camilladavour.blogg.se och just detta patent kan ni läsa om på http://camilladavour.blogg.se/2012/march/armtraning-i-ottan.html :)
.
Mycket nöje, tjing*
.


Kommentarer
Camilla

.. ja visst är det fiffigt.. orka bära med sig en stor träningsdagbok liksom. Och ett litet papper försvinner så lätt. På shakern sitter det där det sitter! Kör hårt :-)

2012-05-04 @ 17:32:38
URL: http://www.camilladavour.se
felicia - fotokobran

Du har väl inte missat Helgens Sweetie? :D

http://fotokobran.se/2012/may/var-med-och-delta.html#comment

ursäkta om du redan fått denna fina lilla påminnelsen! :)

2012-05-05 @ 00:14:30
URL: http://fotokobran.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0